Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 19 1 2 14 15 16 17 18 19
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by mati55
Originally Posted by agr1
No w sumie racja.
Trzeba bedzie sie wysilic po ingliszu, bo te ich lamane polsko-slowackie zwroty do mnie nie przemawiaja.

za każdym razem ustawiasz przed wysłaniem jako główny ten sam so w danym buku i po problemie
Nawet tego nie trzeba. Możesz mieć jako główny mail "A" , jako dodany "B" ,w buku masz "B" - zlecasz i normalnie kasa Ci dojdzie. Tu chodzi tylko oto, na który email otrzymasz info że otrzymałeś wypłate, bo oba są twoje na 1 koncie MB, tylko nazwa inna.

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Jak już dodasz jakiś adres email do konta to zawsze będzie do niego przypisany. Warto o tym pamiętać jeśli ktoś np. zmienia walutę i zostanie poproszony przez support o założenie nowego konta. Żadnego z dotychczasowych mailu nie będzie można przenieść, nawet jeśli się je "wyrejestruje" ze starego konta...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzieki za odpowiedzi, juz wszystko jasne i nieco mi to ulatwi zycie. Bo konto zakladalem dawno i akurat na mejlu z darmowej interii (tragedia), teraz dalem pewnego gmaila i bedzie swiety spokoj.

Co do 2 konta, na szczescie zalozylem wczesniej i tez na gmailu (inny adres) takze to dziala jak nalezy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie korzystam wcale z konta moneybookers, ale mam założone i takie coś mi wyskakuje przy wpłacie do Tobet:
o co chodzi? pomożecie?

Error

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction. You need to change your Moneybookers account password and e-mail address via the Profile section in order to start the procedure for unlocking your account.

no muszę zmienić hasło, ale e-maila po co?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak skladalem wniosek o karte w mb i wyslalem skany dowodu to beda jeszcze do mnie dzwonic ustalac tozsamosc? jesli tak to mozna poo polsku gadac?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oni nie maja w zwyczaju dzwonic, maja inne weryfikacje.

C
C Offline
Tak, to Neteller lubi wydzwaniać prawie w każdej sprawie. Z MB wszystko załatwiasz online.

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Siemano piwo chce zamowic karte mb i kilka pytanie odosie tego mam wink 1. Musze miec 40zl caly czas na koncie na jej koszty?
2. Kiedy oni pobieraja oplate roczna w wysokosci 10e?
3. Ile czeka sie na karte
4. Przy zamowieniu wysylac im skan dowodu tylko czy mozna jeszcze im wyslac skan ranuchku za oplaty?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by NanekHKS
Siemano piwo chce zamowic karte mb i kilka pytanie odosie tego mam wink 1. Musze miec 40zl caly czas na koncie na jej koszty?
2. Kiedy oni pobieraja oplate roczna w wysokosci 10e?
3. Ile czeka sie na karte
4. Przy zamowieniu wysylac im skan dowodu tylko czy mozna jeszcze im wyslac skan ranuchku za oplaty?
podbijam tez mnie interesuja odp na te pyt smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oplate chyba pobieraja z gory i na rok jest spokoj (juz nie pamietam jak to bylo).
Na karte czekalem jakos ok 5-7dni roboczych, pin wysylaja osobno - u mnie 2 dni pozniej.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a jak wyslales skany to ile trwala ci weryfikacja danych zanim stwierdzili ze moga ci wyrobic karte?

old hand
old hand
witajcie, dzisiaj chciałem zlecić wypłate z MB na konto, ale pojawił sie komunikat że chcą jeszcze weryfikacji adresu, problem w tym że już kiedyś wysłali mi list, który nie doszedł, miał ktoś podobną sytuacje? Wysyłają powtórny list bez problemu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Pizza-man
a jak wyslales skany to ile trwala ci weryfikacja danych zanim stwierdzili ze moga ci wyrobic karte?

Nie pamietam to dawno bylo.
Tak na oko kilka dni (podobnie jak zdarza im sie nie odpisywac na mejla 2-3 dni).

Originally Posted by C.Ronaldo
witajcie, dzisiaj chciałem zlecić wypłate z MB na konto, ale pojawił sie komunikat że chcą jeszcze weryfikacji adresu, problem w tym że już kiedyś wysłali mi list, który nie doszedł, miał ktoś podobną sytuacje? Wysyłają powtórny list bez problemu?

Zglos, ze list nie doszedl i wysla kolejny.
Zdarzalo sie juz tak nie raz, akurat nie mi, ale czytalem o tym.
Ps. List moze isc do Pl nawet i 14 dni roboczych.

P
P Offline
Zglos, ze list nie doszedl i wysla kolejny.
Zdarzalo sie juz tak nie raz, akurat nie mi, ale czytalem o tym.
Ps. List moze isc do Pl nawet i 14 dni roboczych.

Tak, nie ma się co sugerować tym co jest napisane na stronie, że list powinien dojść w 2-5 dni robocze. Równie dobrze może to trwać dwa tygodnie. Jeśli minął już dłuższy czas od zgłoszenia to warto napisać do nich maila iż taka przesyłka nie dotarła. W odpowiedzi powinni przysłać maila zawierającego inne propozycje (np. skan dowodu), weryfikacji adresu wraz z id tej operacji.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co za pojebana weryfikacja. Oni nie używają mózgu przy weryfikacji. Trzeci raz kurwa muszę wysyłać dokumenty. Pomyślał ktoś w tym jebanym moneybookers, że nie każdy dostaje wyciągi z konta bo nie chce i nie każdy ma rachunki na swoje nazwisko które przychodzą drogą pocztową.
puke moneysyf

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Shanti, u mnie wystarczyło zrobić wyciąg na stronie banku i wydrukować, następnie skan lub zdjęcie i po wszystkim. Tam jest informacja że jest to wydruk bankowy i nie wymaga pieczęci ani podpisu.

old hand
old hand
Originally Posted by dondo
Originally Posted by mati55
No w sumie racja.
Trzeba bedzie sie wysilic po ingliszu, bo te ich lamane polsko-slowackie zwroty do mnie nie przemawiaja.

za każdym razem ustawiasz przed wysłaniem jako główny ten sam so w danym buku i po problemie
Nawet tego nie trzeba. Możesz mieć jako główny mail "A" , jako dodany "B" ,w buku masz "B" - zlecasz i normalnie kasa Ci dojdzie. Tu chodzi tylko oto, na który email otrzymasz info że otrzymałeś wypłate, bo oba są twoje na 1 koncie MB, tylko nazwa inna.

jeżeli wcześniej korzystałeś przy wpłatach/ wypłatach z maila A, dokonałes edycji maila u buków z A na B i w money dodałeś maila B, to nie będzie problemów z wpłatą/ wypłatą środków na nowego maila B?

veteran
veteran
dwa pytania - pewnie oczywiste, ale jakoś na stronie moneybookers niemogę znaleźć odpowiedzi:
pierwsze - ile trwa oczekiwanie na kartę moneybookers od momentu złożenia wniosku?
drugie - jak wygląda wypłata z moneybookers na podstawie czeku /czas i wogóle techniczna strona mnie interesuje/

A
enthusiast
enthusiast
A Offline
Ja na karte czekalem jakies 8 dni, a za pinem czekam juz 2,5 miesiaca, zero kontaktu ze strony moneybookers - brak slow !

veteran
veteran
Originally Posted by answer_pl
Ja na karte czekalem jakies 8 dni, a za pinem czekam juz 2,5 miesiaca, zero kontaktu ze strony moneybookers - brak slow !

to niejest zachęcające... a jak to jest z wyplatami za pomocą czeku?

Strona 16 z 19 1 2 14 15 16 17 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, $-man, Lukasz111, Szuman, rafal08, latajaca_holenderka, alfa, rymoholik, Jajo, forty, bukma, wHiTe_StAr), 3,106 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,879
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025