|
|
veteran
|
|
veteran
panowie jak iby lwynik belgorod-krasnodar??
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
zaznacz przy mnie "Nie lubię tego" i po kłopocie  jak przedstawisz jakies argumenty, których się nie doszukałem w Twoich poprzednich postach, to byc moze podyskutuje z Toba o dobru polskiej siatkówki i tym podobnych jesli pozostaniesz przy swoim dalszym "główkowaniu" to pozostaje mi tylko 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
panowie jak iby lwynik belgorod-krasnodar?? 3-1
|
|
|
|
|
member
|
|
member
po prostu chcę się pięknie różnić a nie kłócić i obrazać. uważam że nie przystoi 3 potędze europy odpadać z drużyną która nie wchodzi nawet do 1/2 krajowej ligi. uważam, chociażby z powyższego powodu, że trzeba zweryfikować mit o potędze polskiej siatkówki.
( ostatnie zdanie ze specjalną dedykacją dla amira, który wątpi w moją umiejetność budowania zdań podrzędnie złożonych)
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
fikstus posypuje glowe popiolem 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
nie wiem o jakim micie piszesz, ale ok
ja czasami ironicznie pisza "polish power" jednak nie ma to nic wspólnego z mitem o potędze
to nie jest mit, mamy silne druzyny i tyle w tym temacie, a to ze zawsze silna włoska i zawsze silna rosyjska liga są nadal silniejsze nie umniejsza naszym druzynom zupelnie, w naszych ligach nie ma ciagle takich pieniedzy jak tam, nasza liga nie ma takiej dlugiej historii jak chociazby wloska, ale wszsytko idzie w dobrym kierunku, spokojnie
nie chcialbym, aby nasza liga skonczyla jak włoska, Włosi nie maja mocnej reprezentacji obecnie, bo nasycili swoja lige obcokrajowcami i to w najwiekszym stopniu korzystaja wlasnie ci obcokrajowcy, ktorzy tam grywaja i ogrywaja sie dla róznych kadr narodowych
jesli przyjmowac Twoje kryteria oceny siły ligii to polska liga byłaby chyba najsilniejsza w Europie
druzyna, ktora walczy o utrzymanie spokojnie grywa sobie w LM i gra w wielkim finale z potentatami europejskimi, cos tutaj chyba nie gra
nie wiem co ty masz do tego Sisleya, jest to bardzo silna ekipa, jednak włoska liga ejst tak wyrównana, ze jeden blad moze zadecydowac o odpadnieciu z gry o medale
jesli Ty tak chcesz porównywac ligii to ok, Skra u siebie 3-0 w Trentino 1-3, chyba jestesmy mocniejsi
Skra 2-3 u siebie 3-1 w Kazaniu, chyba jetesmy mocniejsi
miales przyklad ostatnio jak Iskra przez glupi jeden emcz odpadla z rywalizacji o medale i to z kim, z 8 druzyna po zasadniczej, jak to wytlumaczysz?
kurde nie chce mi sie juz pisac, bo mam wazniejsze sprawy na glowie, ale moglbym jeszcze wiele napisac
denerwuja mnie po prostu tacy sceptyczni kibice, byc moze jednosezonowce, ktorzy tylko narzekaja i narzekaja, zero optymizmu, zero radosci
to byl jeden z najlepszych sezonow w europejskich pucharach dla polskiej siatkowki, a Ty kolego tylko narzekasz i ciagle Ci sie cos nie podoba...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy tylko ja widze od samego poczatku ze on jest trollem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie nie uważacie, że kurs 1,75 na Pesaro z bardzo przeciętną Piacenzą warto wziąć? jeśli wałka nie przywalą to nie widzę opcji na wygraną gospodyń. Ryzyko zawsze jest ale bez ryzyka nie ma zabawy 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
czy tylko ja widze od samego poczatku ze on jest trollem? spokojnie, ja tez to widze, ale czasami dla odstresowania sie lubie "potrollowac" razem z nimi 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
panowie nie uważacie, że kurs 1,75 na Pesaro z bardzo przeciętną Piacenzą warto wziąć? jeśli wałka nie przywalą to nie widzę opcji na wygraną gospodyń. Ryzyko zawsze jest ale bez ryzyka nie ma zabawy  Kwestia jest taka czy po ugraniu 2 setów czyli zdobyciu 1 pkt , trener nie wpuści rezerw i odpuści dalszą część meczu. Bo na drugie miejsce to one raczej nie wskoczą , COrtese musiałoby przegrać z kiepskim ostatnio Conegliano i to za 3 pkt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fikstus potrafisz budowac zdania podrzednie zlozone ? o qrwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, dzisiaj kadetki startują. Na co Wam jakieś 'Włoszki' 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kadeci ostatnio pokazali  NIEMCY 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzeba najpierw wybrać faworytki mistrzostw
Z grupy pierwszej Niemki i Włoszki Z grupy drugiej Serbki, Turczynki ..... Polki
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Panowie, dzisiaj kadetki startują. Na co Wam jakieś 'Włoszki'  Włoszki dają zarobić dosyć dobrze więc nie można ich lekceważyć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z grupy pierwszej Niemki i Włoszki Z grupy drugiej Serbki, Turczynki ..... Polki Z Polkami dość odważnie. Czym to spowodowane? O Polakach potężniejsze mity krążyły i okazały się totalną klapą...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z grupy pierwszej Niemki i Włoszki Z grupy drugiej Serbki, Turczynki ..... Polki Z Polkami dość odważnie. Czym to spowodowane? O Polakach potężniejsze mity krążyły i okazały się totalną klapą... Jak dla mnie Polki są przeciętną drużyną... W naszej drużynie grają same zawodniczki z SMSu, które wcale nie są najlepsze, ale z racji wyboru szkoły automatycznie trafiają do kadry  podobnie jak kadeci - jak się to kończy widac było w zeszłym tygodniu, a drużyna Zendeła miała niby byc "wyjątkowo utalentowana".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u facetów były runy po 10 pkt, jestem ciekawy jakie u kadetek będa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Choćby tym, że w kwalifikacjach wyeliminowały Rosjanki. Wyrównane pojedynki z Niemkami przed mistrzostwami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z grupy pierwszej Niemki i Włoszki Z grupy drugiej Serbki, Turczynki ..... Polki Z Polkami dość odważnie. Czym to spowodowane? O Polakach potężniejsze mity krążyły i okazały się totalną klapą... Jak dla mnie Polki są przeciętną drużyną... W naszej drużynie grają same zawodniczki z SMSu, które wcale nie są najlepsze, ale z racji wyboru szkoły automatycznie trafiają do kadry  podobnie jak kadeci - jak się to kończy widac było w zeszłym tygodniu, a drużyna Zendeła miała niby byc "wyjątkowo utalentowana". Większość pisała, że utalentowana, ale na przyjęciu, a reszta formacji lekko odstaje. Gra w SMSie także ma swoje plusy. Nie będę skreślał Polek ze względu na grę w SMS 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|