A ja mam takie pytanie to tych wszystkich zajebistych biletowych biznesmenów czy sprzedając te bilety na Euro 2012 będziecie dawać ich nabywcom jakieś własnej produkcji vouchery uprawniające do odbioru tych biletów z waszych rąk za 12 miesięcy czy jak to zamierzacie zorganizować?
normalnie, umowe sie spisze i tyle.dostarczenie biletow dopiero jak przyjda.
będzie kino panowie jak na każdym bilecie trzeba będzie drukowane nazwisko mieć i będą sprawdzać z dowodem na bramie jak to się dzieje na naszej piłce podwórkowej,ciekawe co wtedy będzie? stadiony w połowie puste,bo wszyscy w koło zaklepali a nikt nie odkupił..?
będzie kino panowie jak na każdym bilecie trzeba będzie drukowane nazwisko mieć i będą sprawdzać z dowodem na bramie jak to się dzieje na naszej piłce podwórkowej,ciekawe co wtedy będzie? stadiony w połowie puste,bo wszyscy w koło zaklepali a nikt nie odkupił..?
Powiem wam tak ze sprzedac bilet to nie problem czy imienny czy nie imienny na stadion wejdziesz, problem zacznie sie jak ktos komu sprzedacie bilet zachowa sie w sposob "nieodpowiedni" wtedy zadna "zarobiona" kasa nie pokryje problemow jakie bedziecie mieli ... podsumowujac zycze wszytkiego najgorszego osobom ktore chca zarobic na biletach
Nieodpowiedni? Czyli że pojdzie na policje ;D ? Przeciez to w najgorszym razie wykroczenie. No i trzeba by udowodnic ze sie sprzedalo nie po cenie nominalnej, a jak to ktos zrobi? Musialbym w chwili kupna nagrywac rozmowe czy cos w ten desen lol Nie mowiac o tym ze sam by siebie potpiertolil bo przeciez odkupywac takze mozna tylko na oficjalnym portalu. Takze ja jestem spokojny.
hehe no teraz to ciekawie wymyśliłeś Także chyba łażenie po pubach dla angoli sobie odpuszczę thx za ten tekst, bo o tym nie pomyślałem, choć szanse byłyby niemal zerowe na takie coś ^^
Także chyba łażenie po pubach dla angoli sobie odpuszczę
Dzisiaj to są spokojniejsi kibice, ale kiedyś to powoli zapełniali pub, a jak zobaczyli że jest już ich większość i robi się ciasno to wszystkich "obcych" zaczęli wywalać z lokalu.
Tak na serio to na imiennych biletach nikt nie będzie sprawdzał danych na tym Euro, ale jak tak dalej pójdzie z masowym handlem to wcale bym się nie zdziwił, gdyby na 2016 UEFA coś wymyśliła by ukrócić tego typu akcje.
Mam chetnych do kupna na 4 bilety na otwarcie za 10 tys wiec zostaje 16 biletow i wylozyc za nie bym musial 2160zl (cwiercwinal w Warszawie i 3 grupowe w Doniecku) .
Mam chetnych do kupna na 4 bilety na otwarcie za 10 tys wiec zostaje 16 biletow i wylozyc za nie bym musial 2160zl (cwiercwinal w Warszawie i 3 grupowe w Doniecku) .