|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzeh to stawiaj va bank wrózko wszystko brak gola w tym meczu... Ty kur.. nie odrozniasz ironni od tego co stawiam..Bo jak stawiam to tutaj to pisze...Frustracja jest wielka bo nie podalem ci typow o ktore tak blagales i teraz durne wrzuty tworzysz  Dobry jestes ciec malina  sioooo spac dziecko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polonia po gola i po win !!! bedzie juz bez bramek,musze Cie rozczarowac chyba sie pomyliles mistrzu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzeh mam gleboko w &^&&^ twoje typy raz zapozyczylem first vienna i przejebałem dniowke, bogiem nie jestesz wiec spierdalaj
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
polonia po gola i po win !!! bedzie juz bez bramek,musze Cie rozczarowac chyba sie pomyliles mistrzu matko to co mysle i napisze tak doslownie bierzecie???? Jak podaje typ to podaje typ a nie mysle ze....Dzis myslalem ze Chelsea wjebie brame w 90 min i na mysleniu sie skonczylo bo nie pogralem mimo pieknego kursu..
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
urena milcz dupku ,bo kazdy gra to co uwaza ,nie musisz od niego brac typów ,a jak cos nie wchodzi to idz do kosciołasie pomofdlic ,wiec ty spierdalaj
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oho przelaczyles sie na 10 konto 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzeh mam gleboko w &^&&^ twoje typy raz zapozyczylem first vienna i przejebałem dniowke, bogiem nie jestesz wiec spierdalaj hahahahahah jak to bylo ? "jestes najlepszy jedyna wtopa z first ale pewnie zaczniesz nowa serie"  ale to nic jeszcze....Najlepsze bylo to " na moje prosby o twoje typy zlales to cieplym moczem" Patrze na twoj nick i mysle --> buhahahahah ale beka albo koles ma jakies fantazje na piss albo jakis psychol  Jeszcze dodaje ten tekst "cieplym moczem"  Przemilczalem z doswiadczenia zyciowego...Ignor kolego i wdech i wydech,wdech i wydech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to sie murinio zdeka zeszmaci jak Barca dowiezie zwyciestwo  Dlaczego? nie wiem ale tak to juz jest 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
urena milcz dupku ,bo kazdy gra to co uwaza ,nie musisz od niego brac typów ,a jak cos nie wchodzi to idz do kosciołasie pomofdlic ,wiec ty spierdalaj ale zobacz co ten koles wczesniuej pisal...Plissss podaj typy a potem to "olales moje prosby cieplym moczem" i ten jego nick 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzeh jest taki pilkarz urena pisz sobie z 20 kont nawet ja na twoj poziom nie bede schodzil bana dostane i na co mi to? przez takiego psychola jak ty? szkoda czasu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grzeh mam gleboko w &^&&^ twoje typy raz zapozyczylem first vienna i przejebałem dniowke, bogiem nie jestesz wiec spierdalaj ta niemiecka dniowke za ktora miales niedlugo jechac? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
polska dniowke  myslisze ze teraz z nieba mi leca pieniadze?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Żydokogudy ! podzienkołał panu Brazyliczkowi wiadomo szoł men
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
polska dniowke  myslisze ze teraz z nieba mi leca pieniadze? mysle ze jestes na utrzymaniu rodzicow 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kiedy Hary wystawi lepszy ręcznik?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=urena]grzeh jest taki pilkarz urena Piłkarz ? A może roślina ze ślazowatych ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale jak sie trafi jakas fucha np; drzewo pomoc sasiadowi wozic to sie idzie zeby miec jakiegos dodatkowego grosza.... na buki...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
curwa ale kyrk w tej naszej ekstraklasie,take wyniki
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ops przepraszam wojna polsko -polska 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzeh jest taki pilkarz urena pisz sobie z 20 kont nawet ja na twoj poziom nie bede schodzil bana dostane i na co mi to? przez takiego psychola jak ty? szkoda czasu  Wiesz co jest najlepsze?To ze tak blagales o te typy i to nawet na ogolnym i tak chwaliles a jak ich nie dostales to wielki lament i atak  To mowi wszystko i dzieki takim tworom jak Ty tutaj czesto normalne osoby nie dostaja cynkow na ogolnym..Idz juz spac dziecko bo kiedys tam przegrales dniowke  nawet ciut honoru..zero
|
|
|
Link skopiowany do schowka