|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na rrrazie bari siedzi na romie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Posłuchaj :kret*nie" Dopóki nie zobaczę nie uwierzę ;d CO on napisze w to wierzycie ;d Grzechuuu prowadź nas ! Idź spać Baranie, niczego nie wnosisz do tego forum wiec po gowno tutaj jestes, tylko napinke robisz. Wklejał juz chyba 10 kuponow i wcale nie musi tego udowadniac jakiemus gowniarzowi ze jest dobrym typerem, ten kto siedzi regularnie ten wie a Tobie powtarzam, idz spac bo zaraz mama komputer wylaczy  Po co komentujesz? nie interesują mnie twoje bezsensowne odpowiedzi
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zastanawiam się czy to jest forum bukmacherskie czy trudne pytania. Grzechu daj spokój, nie wklejaj zadnych kuponów. Ja nie wiem jak to jest, że ludzie lubią liczyć czyjes pieniądze. Co za chore społeczeństwo. Zagrałeś, wygrałeś i twoja kasa, twoja wygrana. Wklejasz te kupony i potem jeden frustrat z drugim całą noc nie będzie spał bo tyle kasy wygrałeś. Oszczędź im to. Będą zdrowsi
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
długo na takich kursach nie pociagniesz grzeh , same masofki masówki ? wynalazki z ekwadoru czy słowacja to masówki ?  to ze w polsce malo osob to gra to znaczy ze nie masowki? czyli w calej europie tylko polacy graja masofki? pojedz na słowacje i zobacz co obstawiaja top 1 mecze swojej ligi to wszedzie gdzie nie pojedziesz do danego kraju to lokalni graja swoj rynek  a skoro On gra masówki to ja juz nie mam pytan 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wyzec sie da  utrzymujesz sie z tego ? Szczera odp brzmi tak  no to nic tylko powodzenia  oby Ci sie wiodlo. a jak długo juz tak "ciulasz" ? Tak juz na powaznie to 4 rok wczesniej mozna powiedziec bawilem sie w to....
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Pieniądz lubi ciszę  Tak na przyszłość. Wreszcie przyszedl nasz Aniol Stroz  [quote=**Łuki**] predzej Św. Piotr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no widzisz jak trafiłem  Oj Grzehu tak wyskoczyłeś z tą ksywką, bo jeszcze pomyślę, że masz jakieś kontakty z półświatkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] [quote=Piostar]Pieniądz lubi ciszę  Tak na przyszłość. Wreszcie przyszedl nasz Aniol Stroz  predzej Św. Piotr  Moze byc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co komentujesz? nie interesują mnie twoje bezsensowne odpowiedzi zebys sie tak glupkowato pytal tak jak to robisz odkad tutaj jestes dzisiaj 
|
|
|
|
|
|
|
Tak juz na powaznie to 4 rok wczesniej mozna powiedziec bawilem sie w to.... w takim raziem gratulacje  skorobnij zawsze tu typki, moze inni tez zarobia  i nie wklejaj nic bo tu pajaców nie brak, Piostar napisal sedno całe wiec na tym skoncze.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pieniądz lubi ciszę  Tak na przyszłość. to sie nazywa motto
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Po co komentujesz? nie interesują mnie twoje bezsensowne odpowiedzi zebys sie tak glupkowato pytal tak jak to robisz odkad tutaj jestes dzisiaj  Jak nie masz czegoś mądrego do napisania to nie pisz.... Teksty typu mama przyjdzie i wyłaczy kompa.. Świadczą o tym że taka a nie inna sytuacja Cię spotyka w domu .. pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w totomixie na live grasz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po co komentujesz? nie interesują mnie twoje bezsensowne odpowiedzi zebys sie tak glupkowato pytal tak jak to robisz odkad tutaj jestes dzisiaj  Jak nie masz czegoś mądrego do napisania to nie pisz.... Teksty typu mama przyjdzie i wyłaczy kompa.. Świadczą o tym że taka a nie inna sytuacja Cię spotyka w domu .. pozdro tak masz racje , zaraz mi mam kompa wylaczy  ale chyba Twoja bo ja ze swoja juz dlugo nie mieszkam 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
co taka cisza post sie skonczyl... ![[Linked Image]](https://www.mecz.pl/forum/images/useravs/938.gif)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak dla mnie w meczu porto overek 2,5. porto pewnie nie bedzie chcialo przegrac, utrzymac sezon bez porazki. graja juz na luzaku i czuje ze dzis moga postrzelac, oszczedzac tez nie za bardzo jest na co bo w LE po 1 meczu juz moga myslec o finale. jak dla mnie over 2,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PRzepraszam za ten tekst ale nie moglem sie powstrzymac...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|