|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie ciesze ze w pl jestem tylko na weekendy i swieta .... bo tu nie ma do czego wracac  cfc forever rzadko co sie wypowiadam ale spierdalaj intruzie bo co???? boli cie ze w uk byłem na wielu spotkaniach od 1 do 4 ligi i zadymy nie widzialem? to cie boli? a moze boli cie to ze kibice w uk potrafia zalatwiac takie sprawy poza stadionem? heh zal.. weź się połóż bo na zmywak jutro zaśpisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tu dzis teksty lecą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sie ciesze ze w pl jestem tylko na weekendy i swieta .... bo tu nie ma do czego wracac  cfc forever rzadko co sie wypowiadam ale spierdalaj intruzie bo co???? boli cie ze w uk byłem na wielu spotkaniach od 1 do 4 ligi i zadymy nie widzialem? to cie boli? a moze boli cie to ze kibice w uk potrafia zalatwiac takie sprawy poza stadionem? heh zal.. nic mnie nie boli ale jak wolisz od Polski jakas smieszna anglie i jarasz sie ich stylem ,jebiesz na zmywaku to wypierdalaj proste daj spokoj bo pierdolisz jak debil Lepiej zapierdalac na magazynie za tysiac pincset i pic browara z biedronki Kazdy ma swoj rozum i robi co chce
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
http://pkp-tv.ugu.pl/viewpage.php?page_id=1Chyba z N - tak wiec radze wyciszyc komentatorow  Czasami przytnie ale mi przez cala pierwsza polowe moze ze 3 razy  A i oczywiscie gratulacje dla Legii za Puchar oraz szkoda, ze kibice nawet potrafia przywalic biednemu operatorowi kamery  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
to prowokacja była, na pewno Nasi się na niebiesko przebrali by zepsuć im opinię.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
obwinia za wszystko kiboli, ciekawe czy ktos napomknie o stadionie na ktorym rozgrywany jest final.. na rok proponuje jeszcze mniejszy i jeszcze mniej zabezpieczony  Ciekawe podejście. Wobec tego trzeba zamknąć Wembley (i pozostałe angielskie stadiony), Cam Nou, Bernabeu, Stade de France i - broń Boże! - nie rozgrywać tam żadnych meczów. Przecież tam - o zgrozo! - nie ma płotów, fos, drutów kolczastów, zasieków, barykad i armat wodnych. Tak, to wina stadionu. Brak drutów kolczastych sam sprowokował bydło.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Lato mowi bierz medal i spi....aj hahahha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Doda pewnie goli sie przed tv i czeka za swym ksieciem 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"doktor kręcina" 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ale tu dzis teksty lecą  aż żal coś oglądać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 frustrat ? no ale teraz to mi dogadałeś  mnie to lotto czy L czy Lech ale dziwi mnie podnieta wygrana przez net, prawdziwi kibice L to byli tam na meczu a tu to niepotrzebne pierdolenie i zgrywanie wielkich kiboli. zadnej napinki tu ze strony kibicow L nie bylo, to innym nerwy puscily a co do obecnosci na stadionie to stadion nie jest z gumy ale kto wie moze kiedys takie beda proste ze napinki nie bylo, a co do obecnosci na stadionie to nie masz racji, nie usprawiedliwia Cie fakt ze stadion nie jest z gumy i sie nie załapales , miales operację nosa, wesele czy pojechałes na majówkę z rodziną, jak nie byłes to ni chu ja nie jestes prawdziwym kibicem ps. Luc - myśl troche ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kazdy ma swoj rozum i robi co chce a ja bym sie napil browara z biedronki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rafik jak nie masz o czymś pojęcia to się po prostu nie wypowiadaj... aaa to nie wiedziałem sorki napisz duży artykuł to się douczę i podyskutujemy.  to już wiem skąd czerpiesz wiedzę na ten temat  Nie czytam Polskiej prasy. Dla Ciebie zrobię poprawkę napisz do mnie na priva posta z 5000 słów. Trzeba wchłaniać wiedzę. To pokazuje,że każdy interpretuje tutaj wszystko jak chce. Młody super fota. Tego nie widziałem. Jak pisałem wcześniej Legia zasłużenie wygrała. Koniec tematu bo ta polemika robi się bezsensowna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czarny tylko dyryguje 
|
|