|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć ,mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Germinal Beerschot 0-0 (0-0) KV Kortrijk 2 raz juz gola cofają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
OVER 1.5 @1.75 w Nany ?  hmmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No, i wraca Walter "dzikie oczy" Samuel  Jeszcze nie jutro
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć , mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej Mam rozumieć, że zarząd nie chciał mistrzostwa i co za tym idzie, walki w eliminacjach LM?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć , mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej Mam rozumieć, że zarząd nie chciał mistrzostwa i co za tym idzie, walki w eliminacjach LM? Chodzi mu o Grosika pewnie 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
No, i wraca Walter "dzikie oczy" Samuel  Jeszcze nie jutro No, tego nie wiem. W każdym razie, jest w szerokiej kadrze na mecz.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć , mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej Mam rozumieć, że zarząd nie chciał mistrzostwa i co za tym idzie, walki w eliminacjach LM? Chodzi mu o Grosika pewnie  No tak... Możliwe... Nie pomyslałem o tym, bo nawet nie wiedziałem, za ile go sprzedali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć , mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej Mam rozumieć, że zarząd nie chciał mistrzostwa i co za tym idzie, walki w eliminacjach LM? Nie mówię, że nie chciał, ale połakomiono się na łatwą kasę, Probierz też dołożył swoje, bo teksty po transferze Grosika i tak bym go nie wystawił nie były potrzebne, teraz widać ile Grosik robił różnicy , jeden gracz w naszej dennej lidze sam decydował o wynikach , gramy bez pomysłu , ładu i składu; 0-3 w połowie u siebie to ja przez tyle lat ile chodzę na mecze to nie pamiętam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis]wyobrazam sobie co musza czuc fani Jagi, tak blisko mistrza a tu drugi raz klapa, jak dzis grali, skad taki wynik ? załamka , tak jak pisałem takiej szansy już nigdy nie będziemy mieć , mistrzostwo sprzedane zostało za 900tys. euro w przerwie zimowej Mam rozumieć, że zarząd nie chciał mistrzostwa i co za tym idzie, walki w eliminacjach LM? Nie mówię, że nie chciał, ale połakomiono się na łatwą kasę, Probierz też dołożył swoje, bo teksty po transferze Grosika i tak bym go nie wystawił nie były potrzebne, teraz widać ile Grosik robił różnicy , jeden gracz w naszej dennej lidze sam decydował o wynikach , gramy bez pomysłu , ładu i składu; 0-3 w połowie u siebie to ja przez tyle lat ile chodzę na mecze to nie pamiętam. a co ten Grosik takiego robił w tej naszej lidze, bo chyba spałem..?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zero pomyslu na gre Lille...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lille 111111111111111111111111 ale brama 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kfjatek robił więcej wiatru niż cała obecna druzyna razem wzięta
najważniejsze dwa mecze w poprzedniej rundzie z Lechem i Wisłą dzięki niemu wygraliśmy, ściągał na siebie obronców , Kupisz w tej rundzie nie istnieje ,bo wystarczu go porządnie przykryć i Jaga rozpracowana , przy Grosiku miał sporo miejsca i wszyscy się nim zachwycali jak on wspaniale gra, Grosicki kilka piłek potrafił spieprzyć ale 2-3 piłki dogrywał do Franka idealnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis sie okazalo ze kompletnie nie znam swojej druzyny  Normalnie bym nerki przegral tak bylem pewny porazki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis sie okazalo ze kompletnie nie znam swojej druzyny  Normalnie bym nerki przegral tak bylem pewny porazki  kasę im Cacek wypłacil czy jak ? też jestem w szoku ,no i w końcu Sernik strzelił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zobaczylem sklad to zakladalem minimum 3 w plecy
w wyjsciowym skladzie bez Sernasa, ogolnie bez Ukaha, Panki , Grischoka , Bena i Riskiego i w ataku ludzie ktorzy nie grali ze soba nawet minuty
Grzelczak kompletnie niewpuszczany w tym sezonie i najwieksza pokraka ligi Oziebala
Ale prawda jest tez taka ze Jaga nam lezy tak jak my Legii
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
jak jutro Wisła nie wygra to dopiero zrobi się ciekawie  tym bardziej, że Wisła ma jeszcze mecze m.in. z Legią, Polonią W, Cracovią, Lechem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis sie okazalo ze kompletnie nie znam swojej druzyny  Normalnie bym nerki przegral tak bylem pewny porazki  kasę im Cacek wypłacil czy jak ? też jestem w szoku ,no i w końcu Sernik strzelił  no to jest wlasnie klucz ... jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze  nie ma kasy nie ma grania przyszla kasa i zapierd...... az milo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cassano ty lepiej nie wchodź na to boisko !
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Roma i Milan strzelać  po over 1,5 Lille po over 1,5  Krystyna po bramkę 
|
|