|
|
journeyman
|
|
journeyman
Orientuje się może ktoś z Kolegów czy Betfair zamyka rynek HT/FT po pierwszym gwizdku w każdym meczu,czy tylko w mniej ważnych ligach? Nie mam jak już dziś tego sprawdzić,ale widzę,że w Argentyńskiej Clasurze grać się tego nie da. Dziwne to trochę bo np. w Bet365 są te zakłady do dyspozycji. Dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A czy jest może jakiś program umożliwiający zawarcie zakładu live z pominięciem kilkusekundowego okresu oczekiwania?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiscie, sa tez programy omijajace ich prowizje, pady strony, a nawet umozliwiajace postawic wiecej niz ludzie oferuja..
Rece opadaja.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A co mają do tego prowizje i pieniądze w grze? To jest tylko i wyłącznie techniczna kwestia strony Betfair,coś kiedyś już o tym czytałem i jest to możliwe. Więc nie sil się na ironię tylko dlatego,że coś jest poza możliwością Twojego pojmowania.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A czy jest może jakiś program umożliwiający zawarcie zakładu live z pominięciem kilkusekundowego okresu oczekiwania? Nie ma takiego programu i nie będzie. Gdyby zniknęło to kilkusekundowe opóźnienie, gra czegokolwiek na live straciłaby sens.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co mają do tego prowizje i pieniądze w grze? To jest tylko i wyłącznie techniczna kwestia strony Betfair,coś kiedyś już o tym czytałem i jest to możliwe. Więc nie sil się na ironię tylko dlatego,że coś jest poza możliwością Twojego pojmowania. Bzdury i gdybys choc troche pomyslal to bys sam doszedl, ze to nie mozliwe. Mogles conajwyzej czytac o zmianie czasu po jakim odswiezaja sie kursy.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
No nie wiem,być może to moje perfekcyjne opanowanie j.angielskiego wprowadziło mnie w błąd  Ale tak z ciekawości to czemu tak uważasz? W koszykówce czy tenisie,a nawet w piłce nożnej,przez te 7 czy 8 sekund sporo może się zmienić,więc nie jest to już zawarcie zakładu wg własnej oceny w danym momencie tylko kupowanie losu na loterii pt. "co zdarzy się za kilka sekund".
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
No nie wiem,być może to moje perfekcyjne opanowanie j.angielskiego wprowadziło mnie w błąd  Ale tak z ciekawości to czemu tak uważasz? W koszykówce czy tenisie,a nawet w piłce nożnej,przez te 7 czy 8 sekund sporo może się zmienić,więc nie jest to już zawarcie zakładu wg własnej oceny w danym momencie tylko kupowanie losu na loterii pt. "co zdarzy się za kilka sekund". Spójrz w drugą stronę. Pada bramka, Ty obstawiasz, że będzie bramka już po bramce - pasuje Ci?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Z tego co zaobserwowałem w momencie gwizdka sędziego i uznania bramki rynki są zawieszane. I przynajmniej w stosunku do transmisji tv opóźnienia nie ma,a jeśli jest to sekunda lub dwie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z tego co zauważyłeś na swoim telewizorze/monitorze. Tak naprawdę gwizdek był kilka sekund wcześniej.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
No nie wiem,być może to moje perfekcyjne opanowanie j.angielskiego wprowadziło mnie w błąd  Ale tak z ciekawości to czemu tak uważasz? W koszykówce czy tenisie,a nawet w piłce nożnej,przez te 7 czy 8 sekund sporo może się zmienić,więc nie jest to już zawarcie zakładu wg własnej oceny w danym momencie tylko kupowanie losu na loterii pt. "co zdarzy się za kilka sekund". Bo każda transmisja na żywo w TV ma poślizg >+4 sekundy i gdyby nie było opóźnień w składaniu zakładu to dla ludzi będących na stadionie byłby to ogromny handicap i tak jak już ktoś napisał jakikolwiek handel live straciłby sens.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Rozumiem. Nie zmienia to jednak faktu,że w ten sposób gram w "co będzie za 8 sec",a co do tych na stadionie to miałoby to sens gdyby tylko oni musieli czekać  Przecież on i tak wciśnie wcześniej więc handicapu to absolutnie nie niweluje.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Zgadza się. Grasz w "co będzie za 8 sekund", ale dzięki temu nie grasz w "co było". Jeszcze raz: grasz "będzie bramka" po bramce, "suspended się spóźnia sekundę. Grasz lay. Powtórzę pytanie: pasuje Ci?  Obecne rozwiązanie jest optymalnie sprawiedliwe.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Pasuje bo musi :)Dzięki za objaśnienia.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mam takie pytanko doknuje wpłaty na konto w Betfair za pomoca nettelera albo MB , czy muszę przechodzić u nich procedure weryfikacji i jak to mniej więcej wygląda . Nie mam zadnego konta australijskiego tylko zwykłe
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
ja jeszcze skromnie dodam ,że 13- go każdego miesiąca są duzo tańsze bilety na samolot, bo ludzie są przesądni i boją się latać 13 -go
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jaki samolot? Nieskromnie dodam, że 13-tego idziemy na kawę. Zapomniałaś? Mówiłaś coś o wolnym grafiku tego dnia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam takie pytanko doknuje wpłaty na konto w Betfair za pomoca nettelera albo MB , czy muszę przechodzić u nich procedure weryfikacji i jak to mniej więcej wygląda . Nie mam zadnego konta australijskiego tylko zwykłe Oddzielną weryfikację przechodzisz na Betfair, oddzielną na MB i na Netku. Weryfikacja nie ma związku ze sposobem wpłaty. Zarówno Betfair jak i portfele mają przeróżne żądania odnośnie zweryfikowania czy jesteś tym kim jesteś, czy jesteś pełnoletni, czy pijesz mleko itd. Betfair ma taką politykę zapobiegania praniu brudnych pieniążków, że nie wpłacisz przez Netka i wypłacisz na MB. Najpierw będziesz musiał wypłacić to co wpłaciłeś ponownie na Netka. No i nie chce mi się rozpisywać co tam jeszcze 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|