Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 31 1 2 8 9 10 11 12 30 31
Joker
Joker
dolarek jeszccze tylko 4 grosze i bede zbierał na NEW ZELAND smile
astra skup z ukrytego na 75 , na razie mała strata
bbz konsola jesli przełamie wsparcie na 1,89 rozwaze wywalke

Bonus: Unibet
C
enthusiast
enthusiast
C Offline
eldorado mowisz o tym new zeland jak o locie w kosmos
na co ty zbierasz na kupno farmy owiec czy na bilet w jedna strone

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Eldorado - wiesz,jak bardzo Cię szanuję i uważam.Zawsze byłem pełen uznania dla Twoich analiz.Nie przyjmij tego jako ataku na Twoją osobę,ale z AT Astarty wychodzi mi cos zupełnie innego.Wykres techniczny Astarty na dzień dzisiejszy wygląda fatalnie.Średnia ruchoma 45-cio dniowa została przebita od góry przez średnią ruchoma 15-to dniową.Pod tymi średnim jest dopiero wykres Astarty.Jest to typowe dla wykresu bessy.Według mnie są to bardzo silne sygnały sprzedaży.Pozdrawiam Cię serdecznie./jaja/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak myślicie przy jakiej cenie JP Morgan będzie kupować srebro? Bo ostatnio poleciało i szkoda, że nie sprzedałem chociaż części. Na razie i tak dalej ponad 100% zysku, ale jak wiadomo z historii jedna wiadomość od "jeźdźca na koniu" i mamy niektóre surowce jak większość surowców w Polsce za "piątaka".

Joker
Joker
masakra na ropie , bańka pękła crazy
bedziecie uciekac od surowców , miedz tez niezle dostaje po dupie , a u nas generał hossy kgh ogłosił odwrót
co do Astry ja patrze na fundament , zyski świetne , perspektywy tez , a AT traktuje tylko pomocniczo , dzisiaj gruby skupował z ukrycia po 75 , nie po to chyba zeby byc stratny smile
New Zeland to bilet w jedną strone , chce osiąść na starość i cieszyć się życiem , a nie toczyć batelie z pojebami czy wczesniej z pisdzielcami

POZDRO
ELDO

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Pewnie lekkie tupnięcie i znów będą kolejne rekordy surowców. I tak aż do mega-rypnięcia rynków, które będzie dopełnieniem ostatniego krachu (double-dip recession). Pytanie tylko kiedy to nastąpi? 2012?

Widać natomiast sporą nerwowość na rynkach, mało kto chce wychylać głowę.

Z tą Nową Zelandią to bym się zastanowił, po miesiącu tam może stać się strasznie nudno. No, oprócz tego że ziemia tam od czasu do czasu robi break-dance'a..

Najlepiej do Australii się skierować, super kraj, każdy coś dla siebie znajdzie. Cywilizacja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
EURUSD ładnie nurkuje. Silna korekta. Ropa też ostro potaniała, ciekawe kiedy przełoży się to na spadek cen paliw na stacjach.
Pewnie prawie się nie przełoży, bo nafciarze będą lamentować, że USDPLN poszedł w górę (poszedł, ale nie tyle, co spadła cena ropy)

Pozdrawiam wszystkich zmotoryzowanych

C
C Offline
Złapali i dobili jakiegoś dziadka i Dolar się trochę umocnił, przy okazji ciągnąc ropę w dół co często się dzieje w takiej sytuacji. "Commodities" też nurknęły.

Spekulanci oberwali zaś na srebrze w ostatnim czasie. Jeszcze nie tak dawno każdy patrzył na $50... a tu łup. W ostatnich kilku dniach chyba z $44 do $34 aż rypnęło.

Joker
Joker
Originally Posted by Conrad
Złapali i dobili jakiegoś dziadka i Dolar się trochę umocnił, przy okazji ciągnąc ropę w dół co często się dzieje w takiej sytuacji. "Commodities" też nurknęły.

Spekulanci oberwali zaś na srebrze w ostatnim czasie. Jeszcze nie tak dawno każdy patrzył na $50... a tu łup. W ostatnich kilku dniach chyba z $44 do $34 aż rypnęło.

Spiegel": Grecja rozważa odejście od euro [finanse.wp.pl]

dziadka ? Conrad to poważny temat smile

C
C Offline
Amerykanie odreagowali po trafieniu Binka, natomiast Grecja to zupełnie inny temat. Ja bym ich nie tyle chętnie wywalił w Euro co z całej Unii Europejskiej. Ciężko znaleźć większych nierobów od tej bandy...

C
C Offline
500zł ekstra w GO4X [go4x.pl]

Skorzystał ktoś z promocji, a może "grał" ktoś u nich już wcześniej?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Trzeba czekać aż Grecja się całkiem popsuje

N
addict
addict
N Offline
Panowie jestem zielony w temacie giełdy da się zarobić na debiucie Banku BGŻ S.A. zostało jeszcze tylko 5 dni na kupno tych akcji 5 maja - 16 maja 2011 r. (do godziny 23:59) - zapisy dla Inwestorów Indywidualnych

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
na krótki termin wydaje mi się zarobek groszowy,bo cena akcji wystawiona jest dość wysoko,co do inwestycji na dłuższy termin się nie wypowiem bo się takowymi nie zajmuje;)

Joker
Joker
dolarek smile , zmienił sie chyba trend na EDKU , kierunek 1,10-1,15, ale to troszeczke pozniej , na razie 1,37 , mocniejsze wsparcie jest dopiero na 1,29
astra trend spadkowy zatrzymany, jelenie akcje tanio oddali
bbz twarde wsparcie na 0,90 obronione
czy to korekta ? , zaryzykuje wracamy do bessy , wiec shorty zakladamy smile

POZDRO
ELDO

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ELDORADO
dolarek smile , zmienił sie chyba trend na EDKU , kierunek 1,10-1,15, ale to troszeczke pozniej , na razie 1,37 , mocniejsze wsparcie jest dopiero na 1,29
bbz twarde wsparcie na 0,90 obronione
czy to korekta ? , zaryzykuje wracamy do bessy , wiec shorty zakladamy smile

POZDRO
ELDO

Eldorado, chciałbym się z Tobą zgodzić, powiem więcej, ja się z Tobą zgadzam, że bessa nadchodzi. Ale patrząc na to, co robią banki centralne, nie bardzo widzę bessę w tym momencie, raczej widzę wylewanie wody z tonących statków, uruchomianie pomp, a nie łatanie dziur. Nie sądzę, że to już teraz, choć mam wielką nadzieję, że się będę mylić.

1,1 - bardzo odważnie mówisz smile piwo

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by ELDORADO

oj zebys sie nie przeliczyl bo wlasnie poszlo wsparcie na 70zl

czasami myslimy ze jelenie sprzedaja a pozniej sie okazuja ze sa nimi ci co trzymaja grin

przyznaje ze zdarzylo mi sie to kilka razy boli

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
własnie teraz Astra pójdzie w górę, przecież buraki rosną na wiosnę a nie zimą grin

G
member
member
G Offline
Originally Posted by Globtroter
A co do spóleczek to zobaczycie co zrobi investconsulting.
Był w moim portfelu ważny rok temu przy poziomach 1.60.
Może nie wypadł jakoś nadzwyczajnie w porównaniu do innych spólek ale też nie zawiódł; za to najlepsze dopiero przed nim

Ci co się zdecydowali na Investconsulting nie powinni chyba narzekać smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Globtroter - oczywiście brawa dla Ciebie,jedyne,co może budzic niepokój na "Twojej" spółeczce,to niezbyt duże obroty ? Gdyby wzrost był poparty wiekszymi obrotami,byłoby to miłe ?

Strona 10 z 31 1 2 8 9 10 11 12 30 31

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, forty, JelineK, $-man, alfa, rymoholik, betowiec, Akhu), 2,715 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,967
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025