Moje typki to :
Malaga - Villareal 2 kurs na zolte lodzie podwodne jest prezentem pod choinke
mysle ze slabiutka malaga nie zatrzyma "zoltej armii" z el madrigal. Mozna zauwazyc juz powrot do swej skutecznosci "kierwce" villarealu J.R.Riquelme i D. Forlana
kadry na mecz :
Malaga:
Arnau (B), Navas, Sanz, Valcarce, Ruano, Gamez, Edgar, Hidalgo, Nacho, Morales, Salva, Goitia (B), Litos, Abel, Gerardo, Pina, Esteban, Usero
Villarreal:
Viera (B), Kromkamp, Rodriguez, Pena, Alcantara, Senna, Josico, Jose Mari, Riquelme, Font, Forlan, Lopez Vallejo (B), Cazorla, Alvarez, Calleja, Arzo, Guayre,
Betis - Alaves 1Bardzo wielka i nie mila niespodzianka jest dla mnie gra betisu w tej rundzie! wielu uwazalo ze betis moze namieszac w LM a tymczasem betis jest na ostatnim miejscu w Lidze, dlaczego? wyddaje mi sie ze betis byl ulozony pod 2 zawodnikow Joaquin'a i Oliveir'e niestety Oli na poczatku rundy zlapal kontuzje i plany betisu sie posypaly! dzisiaj stawiam na betis , poprostu musza cos wygrac!
Tymbardziej ze: Betisma krótsza liste kontuzjowanych, bowiem nie zagrają 'jedynie' Ricardo Oliveira, Arzu, Israel Bascon i Juan Canas. Braki po stronie beniaminka są zdecydowanie większe. Zabraknie Arthuro, Enrique de Lucasa, Oscara Telleza, Rubena Navarro, Gaspara Galveza, Henry Antchouet, Lluisa Carrerasa i prawdopowodnie także Pape Thiawa.
kadry na mecz:
Betis:
Doblas (B), Rivas, Juanito, Fernandez, Varela, Arzu, Assuncao, Rivera, Joaquin, Fernando, Edu, Relano (B), Castellini, Lembo, Capi, Dani, Israel, Xisco
Alaves:
Costanzo (B), Sarriegui, Poli, Coromina, Alonso, Juanito, Astudillo, Carpintero, Jandro, Nene, Bodipo, Ardouin (B), Gnakpa, Lacen, Pellegrino, Wesley, Aloisi, Thiaw
i na jutro:
Osasuna - Athletico Xpoprostu osasuna w koncu musi stracic jakies punkty w domu, a athletico stac conajwiecej na x w pampelunie(wynika to z ostatnich wynikow).