|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sytuację tę potwierdza Krzysztof Hermanowicz, kierownik ds. bezpieczeństwa klubu z Chorzowa. - Przejścia ewakuacyjne podczas spotkań muszą być wolne. W trakcie tego meczu były z tym problemy, ale ludzie dostosowali się do poleceń służb porządkowych. Natomiast dwóch kibiców ignorowało polecenia stewarda oraz odnosiło się do niego w sposób wulgarny. Jeden z nich w sposób szczególny, dlatego został po meczu zatrzymany przez policję - mówi Hermanowicz. Jeśli to prawda to nierozumiem o co krzyk ? Jeśli faktycznie stał na drodze ewakuacyjnej, niedostosował sie do polecenia porządkowego i jeszcze rzucał mięsem to kara jak najbardziej się należy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A choćby o to, że żyjemy w Polsce i tutaj każdy siada/stoi gdzie mu wygodnie, a nie jakieś wymysły z zachodu, numerowane krzesełka, chuje muje... Droga ewakuacyjna  Na wypadek czego? Pożaru? Przecież race są zakazane... W razie "ewakuacji" i tak wszyscy będą po tych schodach nakurwiać do góry, więc co za różnica czy ktoś na nich stoi - najwyżej będą pierwsi do spierdalania. Jedyny powód dla którego musiałem się "ewakuować" ze stadionu to gdy psiarnia urządziła sobie strzelnicę, a wtedy to czy kibol czy dziadek czy dziewczyna nikt nie szuka "drogi ewakuacyjnej" tylko zapierdziela po krzesełkach żeby gumki na plecy na wyłapać. Na Austria-Polska jakiś mocno opalony "steward" pół meczu truł mi dupę, że siedzę na schodach zamiast na swoim krzesełku ćwierć stadionu dalej. Nie dało mu się przetłumaczyć, że koło chuja mi lata jego droga ewakuacyjna... Podobnie jak ci powyżej, "ignorowałem polecenia porządkowego i odnosiłem się do niego w sposób wulgarny", a mimo to nikt mnie tam nie aresztował  Jak widać co kraj to obyczaj
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Ostatnio bardzo dobry mecz na Legii, wygrana nad mistrzem  , a tyle było paniki że szlagierowe spotkanie kolejki odbędzie się bez widowni... Ciekawe jaki temat zastępczy wymyślą nagle aktywni (z okazji na polityczną okazję) "kibice", dla których brak zamkniętego stadionu i ciągłej walki to prawdziwy powód do frustracji i skręcania się ze złości. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio bardzo dobry mecz na Legii dobre dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamietaj Conrad, że kibice gosci wciąż muszą kombinować, by wejść na stadion swojej druzyny w meczu wyjazdowym
czemu? a bo nie, i chuj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio bardzo dobry mecz na Legii dobre dobre  ta, Wisła obsrała mecz. odbył się i tyle 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy Kononowicz bierze za takie występy więcej niż Krzysiek Krawczyk 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ciekawe czy Kononowicz bierze za takie występy więcej niż Krzysiek Krawczyk  podobno wziął 1200 zł 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1200? Ciekawe czy z transportem i wstępem do warszawskich agencji towarzyskich ;p? Mało nie wziął bo tyle ile u mnie na linii za miesiąc składania gówna do samochodów absolwent politechniki dostaje ;p Się chłop ładnie liczy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Głupota jest w cenie,,,patrz na zarobki naszych posłów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na Arce teraz wuwuzele niczym w RPA 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobre podsumowanie tego całego idiotycznego pierdolenia, że to niby PIS stoi za protestami kibiców. Wiadomo że oni za niczym nie stali bo dopiero teraz im się włączył tryb dupoliztwa. Chodzi o to, że zauważalną część "bicia piany" można przydzielić ich zwolennikom, z których wielu się przyłączyło tylko dlatego że zgadzało się to z ich politycznymi poglądami by być na anty jeśli chodzi o wszystko co dotyczy Tuska/Platformę/niesympatyków Jarusia. ależ ty jesteś ograniczony  naprawdę nie jesteś w stanie zrozumieć tego, że jak ktoś uważa POjebów i konDonalda za ścierwa to nie musi być kibolem PISów? naprawdę to nie jest jednoznacze i oczywiste !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja się zgadzam z tym, że to co robi ,pis, to jest zwykła gierka polityczna mająca na celu zwiększenie poparcia, jednak w odwrotnej sytuacji PO robiło by dokładnie to samo, więc nie wiem po co to wytykać...wszyscy są siebie warci, ale to chyba nie wątek na takie rozmowy.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
adios 
Last edited by Conrad; 26/05/2011 10:17.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Na Arce teraz wuwuzele niczym w RPA  Ty sie smiej, bylem w poprzednim tygodniu na Bułgarskiej na meczu Lech - Borussia. I jakis typek na łuku 4 trybuny przytargał jakas trabke. Rac wniesc nie mozna, trzepia jak leci, ale trabke mozna? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to race w trąbkę i pozamiatane ;-)
|
|