|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj/przedwczoraj tak się wszyscy rzucali na Haasa. Dziś o nim cisza, a zaczyna za 40 minut. Coś się zmieniło?  Wczoraj ze 3 razy niektórzy wysłali do domu Haasa  to znak, że on się tam wcale nie wybiera, czyż nie? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Millenium są zwroty za krecze? Jeżeli wystąpi krecz, to zdarzenie zostaje unieważnione, za wyjątkiem zdarzeń dotyczących wyłącznie 1. seta. W przypadku kreczu, zdarzenie dotyczące wyłącznie 1. seta: - zostaje unieważnione, jeżeli krecz wystąpił w 1. secie, - nie zostaje unieważnione w pozostałych przypadkach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj/przedwczoraj tak się wszyscy rzucali na Haasa. Dziś o nim cisza, a zaczyna za 40 minut. Coś się zmieniło?  Wczoraj ze 3 razy niektórzy wysłali do domu Haasa  to znak, że on się tam wcale nie wybiera, czyż nie?  ja myślę ze Ilhan spokojnie go pociśnie tyle czasu bez rakiety w reku to i kondycja nie ta sama
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bellucci Kerber Errani Youzhny Del Potro Troicki Schiavone Fish Tipsarevic tasiemka na rano 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj/przedwczoraj tak się wszyscy rzucali na Haasa. Dziś o nim cisza, a zaczyna za 40 minut. Coś się zmieniło?  Wczoraj ze 3 razy niektórzy wysłali do domu Haasa  to znak, że on się tam wcale nie wybiera, czyż nie?  ja myślę ze Ilhan spokojnie go pociśnie tyle czasu bez rakiety w reku to i kondycja nie ta sama sporo trenowal ostatnio, i wystapil jakis czas temu w deblu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja myślę ze Ilhan spokojnie go pociśnie tyle czasu bez rakiety w reku to i kondycja nie ta sama a to kondycja zależy od tego, czy się gra, czy nie? są chyba inne sposoby utrzymywania dobrej kondycji, niekoniecznie poprzez przebywanie na korcie... ogranie, a kondycja to dwa różne czynniki, nie sądzisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj/przedwczoraj tak się wszyscy rzucali na Haasa. Dziś o nim cisza, a zaczyna za 40 minut. Coś się zmieniło?  Wczoraj ze 3 razy niektórzy wysłali do domu Haasa  to znak, że on się tam wcale nie wybiera, czyż nie?  ja myślę ze Ilhan spokojnie go pociśnie tyle czasu bez rakiety w reku to i kondycja nie ta sama Tyle czasu bez rakiety a mało brakowało żeby Aspelina z Hanleyem wyrzucił z debla razem ze Stepankiem. Poza tym mało wiesz. Od stycznia już trenował, więc "tyle czasu bez rakiety" nie na miejscu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
a co myślicie o tych meczach ?? Ramos Vinolas-Marti 1 1.42 h2h dla Ramosa więcej gra na tej nawierzchni a Marti po wynikach widze cienko tylko w slabych turniejach gra  Berlocq-Tomic 1 1.30 Tomic nie widze zeby gral na cegle Hanescu-Paire 1 1.25 ostatnio grali razemw Nice i Hanescu gladko wygral 6-1 6-0 M.Granollers-Bogomolov Jr 1 1.35 Jr ostatnio 2 razy krecz  Panie Barrois-Mirza 1 1.55 Barrois chyba w lepszej formie  Scheepers-Kutuzova 1 1.32 tutaj patrze w statystyki  Kvitova-Arn 1 1.12 Ostatnie wyniki i gra  Kirilenko-Vandeweghe 1 1.18 Vandeweghe jak widze ona prawie nie gra na cegle Prosze o napisanie co zle co sie do grania nie nadaje  Lajk jestem z tenisem  Niemam takiej widzy jak wy ale zaczynam sie interesowac  Narazie patrze bardziej po statystykach i ostatnich meczach co ogladalem  Pomoze ktos ? odpowie,podpowie ? doradzi ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie ma to jak ocieplać blok w maju Nie macie strem'a do eurosportu ?? Nie wiecie może co też będzie u nich w planie transmisji ??
Mam zasłonietą antene , przez co nic nie moge oglądac TV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wiadomo ze trenował ale na treningu nie masz przed sobą zawodnika któremu tez zależy na wygraniu i niech tak 5 setów wyjdzie. Jak by Ilhan wchodził na mączkę od razu z hardu to i owszem ale on już 15 meczy tam rozegrał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wiadomo ze trenował ale na treningu nie masz przed sobą zawodnika któremu tez zależy na wygraniu i niech tak 5 setów wyjdzie. Jak by Ilhan wchodził na mączkę od razu z hardu to i owszem ale on już 15 meczy tam rozegrał Przed chwila pisales, ze od roku nie mial rakiety w reku, teraz o czym innym. O czym my rozmawiamy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Haas  Ihan spadaj na grzyby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils tez trenował i co w pierwszym meczu po takiej przerwie trafił na Daniel Gimeno-Traver który nie miał dnia i udało mu się wygrać a raczej DGT to przegrał w następnej rundzie trafił na gila trochę siły jeszcze miał w 1 secie a później już go pojechał treningi to nie to samo co mecz. A debla nie ma co porównywać do singla. Z reszta jak ktoś oglądał to widział jak Monfis latał zasapany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego na Razai taki wysoki kurs?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wiadomo ze trenował ale na treningu nie masz przed sobą zawodnika któremu tez zależy na wygraniu i niech tak 5 setów wyjdzie. Jak by Ilhan wchodził na mączkę od razu z hardu to i owszem ale on już 15 meczy tam rozegrał Przed chwila pisales, ze od roku nie mial rakiety w reku, teraz o czym innym. O czym my rozmawiamy. ja treningów po takiej długiej przerwie nie traktuje jako meczu gdzie trzeba dawać z siebie 100%
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
na Haasa wczoraj 2.80, dziś 2.10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wiadomo ze trenował ale na treningu nie masz przed sobą zawodnika któremu tez zależy na wygraniu i niech tak 5 setów wyjdzie . Jak by Ilhan wchodził na mączkę od razu z hardu to i owszem ale on już 15 meczy tam rozegrał to, przepraszam, za co się płaci sparingpartnerowi ?  za to, że będzie stał po drugiej stronie siatki i przebijał tylko?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Eurosport cały dzień daje Rollanda ? wow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Barrois+Rodionova+Wampir 3:0 
|
|