|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgodnie z zasada, ze miejsce baby jest w kuchni i nie masz prawa znac sie na bukmacherce  A tak powaznie, napisz do supportu albo na live czacie o wyjasnienie. Byc moze po jakies z weryfikacji (skany, telefon, list itd) bonus przywroca. Moze ktos z Twojej rodziny juz korzystal z bonusa u nich, albo logujesz sie z tego samego adresu Ip co ktos inny majacy tam konto. Przyczyn moze byc wiele, my tu mozemy tylko zgadywac. Wiedzie i wladze ma Buk.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Niestety nadużywa tej władzy. W poniedziałek powiedziano mi, że decyzja na temat konta będzie w ciągu dwóch dni. A przed chwilą, że muszę dalej czekać, bo tej decyzji nie ma, i nie ma określonego terminu na podjęcie takiej decyzji.
Zauważyłam, że Bet365 posiada licencję od Gambling Commission z Wielkiej Brytanii. Jakbym do nich napisała skargę to oni się tym zajmą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisz im że czekasz do piątku na decyzję, potem piszesz do DC bo nie widzisz sensu wymiany korespondencji kiedy konsultant wprowadza cię w błąd i trzyma w niepewności, a całą sytuacje opiszesz na forach bukm. może sprawa nabierze priorytetu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Konto w przeciągu 4 miesięcy ogólny bilans -20 tys pln, a oni mi qrwa limit dają  No nie mogę pojąć....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Konto w przeciągu 4 miesięcy ogólny bilans -20 tys pln, a oni mi qrwa limit dają  No nie mogę pojąć.... Responsible gaming - troska o klienta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedys z wyplatami nie bylo problemow, a teraz... wczoraj zlecilem wyplate na mb, chcialem do innego buka przetransferowac szybko... czekalem 16 godzin, anulowalem bo sie wk..  Zlecilem kolejny raz, tym razem czekam juz 8 godzin, ciekawe ile jeszcze  dlugo wam idzie wyplata? i ten ich live ostatnio, kiedys to byl buk nr 1 pod tym wzgledem, teraz co chwile jakies pomylki, zawieszanie zakladow na kilka minut bo 'zasypiaja' z wynikiem, nie wiem no moze czlowiek od wpisywania wynikow ma problem z pecherzem i wychodzi co chwile na siku  bynajmniej tak to wyglada  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no teraz juz poczekam, wczoraj zalezalo mi zeby do innego buka przetransferowac szybko, dzis juz poczekam  ale co by nie mowic, kiedys wyplaty mialem szybsze, duzo szybsze 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no teraz juz poczekam, wczoraj zalezalo mi zeby do innego buka przetransferowac szybko, dzis juz poczekam  ale co by nie mowic, kiedys wyplaty mialem szybsze, duzo szybsze  To było kiedyś.. teraz przed każdą wypłatą, zastanawiają się czy nie poprosić o zdjęcie ryja z wklejonym na czole dowodem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No prosze, wczoraj sie tyle naczekalem i nawet interwencja na live czacie nie pomagala, a wystarczylo sie poskarzyc na forum i pieniadze odrazu na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo dziwne rzeczy się u nich ostatnio dzieją. Jak pisałem wcześniej popełniłem jeden z najpoważniejszych błędów bukmacherskich wpłacając do nich kartą kredytową i od tego czasu mam same problemy. Teraz mimo tego, że cała wygrana z wpłaty kartą poszła niestety jako zwrot na kartę, że od tego czasu konto już kilkakrotnie zostawało zgrywane do zera, mimo kilkunastu wpłat wyłącznie przez MB, podczas próby wypłaty dostaję komunikat o możliwym podziale wypłaty i ... I następuje cisza. Wczoraj w nocy już się wkurzyłem i anulowałem wypłatę na MB po 40 godzinach od jej zlecenia, cośtam zagrałem i znowu zleciłem i znowu ten komunikat. Wypłaty oczywiście nie ma, człowiek na czacie wkleja mi tę samą formułkę proszę czekać - wypłata na MB do 24h (a wiem że to nieprawda - anulowałem przecież po 40), unika odpowiedzi na moje pytania skąd ten komunikat o podziale (skoro wpłacam już od dłuższego czasu wyłącznie przez MB, a tamten epizod z kartą został na nią w całości wypłacony). Trochę mnie to wkurza, pamiętam że jeszcze niedawno wypłaty trwały tu około 3 godzin - i to był ich duży plus.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typ Kanada 3:0 w siatke, wszyscy maja rozliczony a ja czekam i czekam..  po kontakcie z supportem na czacie, zaklad zostal przekazany do rozliczenia i musze wciaz czekac, a niestety to moje jedyne srodki na koncie i kasa zamrozona  bet365, co sie u was dzieje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typ Kanada 3:0 w siatke, wszyscy maja rozliczony a ja czekam i czekam..  po kontakcie z supportem na czacie, zaklad zostal przekazany do rozliczenia i musze wciaz czekac, a niestety to moje jedyne srodki na koncie i kasa zamrozona  bet365, co sie u was dzieje... A grałeś ten typ przed meczem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
meczy byl juz wystawiony na live, ale zagralem przed rozpoczeciem meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisz jeszcze raz (angielski support, czasami trafi się na supporcie ktoś, kto nie pomoże - spróbuj z inną osobą, opisz całą sytuację).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chwile temu sprobowalem ponownie, na polskim czacie, ale to chyba byla moja ostatnia rozmowa z Lidiami, Agnieszkami itp.  znowu to samo, ze wyslala mail do odpowiedniego dzialu i trzeba czekac  na szczescie wlasnie rozliczyli, nie wiem na ile to pomoc rozmowy na czacie, bo mialem dostac maila po rozliczeniu, a na poczcie cisza... Tak czy owak, sprawa zamknieta, do nastepnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez mam podobny problem. ok 5 rano gralem live tenisa skosnookich, mecz zniknal z live po polowie 2 seta i do teraz nie rozliczyli mi kuponu a watpie zeby mecz byl przerwany czy cos. niby przekazali do dzialu ale czekam i czekam  przeginaja ale to chyba byla moja ostatnia rozmowa z Lidiami, Agnieszkami itp.  polski support na bet365 to ogolnie jeden wielki zart, zamiast pomagac wklejaja swoje idiotyczne formulki i sami koncza czat jak sie chwile zagapisz  chociaz mam dwie mozna powiedziec zaprzyjazione osoby na tym czacie ktore przepuszczaja mi wyplate na MB jak tylko poprosze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak racja , polski support to jedna wielka pomyłka , nie zdarzyło się aby potrafiliby w czymkolwiek chociaż raz pomóc na tym czacie , zawsze formułku i szybka zlewka , a co do wypłat faktycznie jak się dobrze zagada to 5-10 minut na MB  pod warunkiem że rozmawia się z Anglikami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolega, który typuje tenisa na b365 miał taką oto sytuację: zagrał >11,5 punktów w tie-breaku, przy stanie 2-2, po kursie 1.95 chyba. Potem faworyt wyszedł na 6-3 i ostatecznie wygrał 9-7 (Bierdych) Zakład wygrany, pozostawał nierozliczony 1 dobę. Okazało się, że była różnica w transmisji na tyle wysoka, że buk sprawdzał czy zakłady nie były postawione po czasie. Sytuacja fatalna dla gracza - buk ma zapis w regulaminie (co z kolei dziwić nie powinno, to nie frajer, ma być sprawiedliwie). Po upływie doby - lub mniej - zakład rozliczony jako wygrany! Także zdziwienie na maxa - a chodziło o kwotę coś koło 400 czy 500 e 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kolega polegał na streamie b365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mogę zmieścić się w 1 poście  kolega nic o opóźnieniu nie wiedział, ponadto przy 6-3 już się żegnał z kasą - przy 6-4 dwie meczowe miał Bierdych... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|