|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moodie W / Norman D 1.30
jak dla mnie to dużo
co wy na to ? ja debli po dzisiaj nie gram  czemu pozytywne wyniki nawet 2-0 ładnie wchodziło u faworytów ...
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Gra, gra  Peffka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moodie W / Norman D 1.30
jak dla mnie to dużo
co wy na to ? raczej za mało, ich czas już mija  dziadki kaleczą na cegle bo więcej tu już gry z głębi kortu gdzie a im to średnio pasuje  Cabal ze Szwankiem to nie ułomki gry deblowej, szczególnie Eduardo potrafi zagrać więcej niż przyzwoicie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craybas ma jutro w planach też wygrać ?
bo trochę mnie dziwi jej win z Danilidou ... Ja gram Tajwanke. Jestem pod wrazeniem jej % celności 1 seriwsu. W 4 meczach nie zeszla ponizen 80 % <szok> Czemu tak obstawiacie ze Kiri przegra? Zagrala niezly 1 mecz.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jeżeli jutro Melzer przegrałby z kimś takim jak Rosol po 5 setówce to chyba zjem własne majtki. Biore nawet 1.15  Tak to rozmyślam nad Kubotem, Simonem, i myślałem nad Chelą, ale tutaj chcecie grać na Anderson to nie wiem. No i jeszcze Falla z underdogów  Melzer jakieś problemy, leżał w łóżku, po 1,15 radziłbym uważać  Ale przed RG, czy po ostatnim meczu? W ostatnim sobie poradził brawurowo, więc napawa to optymizmem. A Melzer i 3-0 - to się wyklucza. 
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
bo trochę mnie dziwi jej win z Danilidou ... Ja gram Tajwanke. Jestem pod wrazeniem jej % celności 1 seriwsu. W 4 meczach nie zeszla ponizen 80 % <szok> Czemu tak obstawiacie ze Kiri przegra? Zagrala niezly 1 mecz. Tak jak Martinez z Peer  Jutro Maria podzieli los hiszpanki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gra, gra  Peffka  ja moze byc pefka ktos kto deklasowany zostaje przez Spears i ledwo wygyrwa z kaleka Kutu  zova?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moodie W / Norman D 1.30
jak dla mnie to dużo
co wy na to ? raczej za mało, ich czas już mija  dziadki kaleczą na cegle bo więcej tu już gry z głębi kortu gdzie a im to średnio pasuje  Cabal ze Szwankiem to nie ułomki gry deblowej, szczególnie Eduardo potrafi zagrać więcej niż przyzwoicie. Cabal też dobrze serwuje, a Schwank przy siatce ma dobre umiejętności, jest trochę hamburger, ale w deblu nie trzeba tyle biegać może spróbuję +1,5 seta , mało meczy w deblach jest 2-0
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Gra, gra  Peffka  ja moze byc pefka ktos kto deklasowany zostaje przez Spears i ledwo wygyrwa z kaleka Kutu  zova? Dla mnie wystarczy  by była "peffką" Są inne argumenty, ale sprowadza się to do jednego- to są kobiety, a im za dużo hajsu powierzyć nie wolno.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
zobaczymy jutro
ja nie daje szans im
do tego przypomina mi się zeszłoroczny French Open
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo trochę mnie dziwi jej win z Danilidou ... Ja gram Tajwanke. Jestem pod wrazeniem jej % celności 1 seriwsu. W 4 meczach nie zeszla ponizen 80 % <szok> Czemu tak obstawiacie ze Kiri przegra? Zagrala niezly 1 mecz. no ja mam od 2 ochotę pograć Chan, tylko się właśnie zastanawiam co Craybas kombinuje  Kirilenko Scheepers chyba faktycznie odpuścić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moodie W / Norman D 1.30
jak dla mnie to dużo
co wy na to ? raczej za mało, ich czas już mija  dziadki kaleczą na cegle bo więcej tu już gry z głębi kortu gdzie a im to średnio pasuje  Cabal ze Szwankiem to nie ułomki gry deblowej, szczególnie Eduardo potrafi zagrać więcej niż przyzwoicie. Cabal też dobrze serwuje, a Schwank przy siatce ma dobre umiejętności, jest trochę hamburger, ale w deblu nie trzeba tyle biegać może spróbuję +1,5 seta , mało meczy w deblach jest 2-0 Bhupathi tez wygloda jak malu miesiek. Jak go pierwszy raz zobaczylem to przezylem szok. A drugi sozk przezylem jak zobaczylem jak sie porsza po korcie i jaki ma refleks. Pozory jednak myla
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy jutro
ja nie daje szans im
do tego przypomina mi się zeszłoroczny French Open faktycznie bronią półfinału, ale w tym sezonie mizernie, Schwank w zeszłym sezonie też 2 półfinały Wielkoszlemowe , a 1,3 trochę mało , ale jak chcesz graj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moodie W / Norman D 1.30
jak dla mnie to dużo
co wy na to ? raczej za mało, ich czas już mija  dziadki kaleczą na cegle bo więcej tu już gry z głębi kortu gdzie a im to średnio pasuje  Cabal ze Szwankiem to nie ułomki gry deblowej, szczególnie Eduardo potrafi zagrać więcej niż przyzwoicie. Cabal też dobrze serwuje, a Schwank przy siatce ma dobre umiejętności, jest trochę hamburger, ale w deblu nie trzeba tyle biegać może spróbuję +1,5 seta , mało meczy w deblach jest 2-0 Bhupathi tez wygloda jak malu miesiek. Jak go pierwszy raz zobaczylem to przezylem szok. A drugi sozk przezylem jak zobaczylem jak sie porsza po korcie i jaki ma refleks. Pozory jednak myla tak, tak, właśnie napisałem, że w deblu ta "hamburgerowatość" nie ma takiego znaczenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jak rozkładamy tak mecze na czynniki pierwsze, to co myślicie o meczu Clement z Berrerem ?
może być tu ciekawie ... jeszcze wczoraj inwestowałbym w Niemca, teraz mam wątpliwości
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Cirstea + Larsson = 6.18  Vinci 2-0 + Liubicic = 2,41 Troicki 3-0 + Kanepi 2-0 = 3,09  Anderson + Nadal 3-0 = 3,36  to na jutro odpowiednia stawka i sru...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ja dobrze ostatnio czytalem ze Oscar Hernandez zakonczyl kariere?
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Veic moze seta ugra z Denkiem hmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech mi ktos poda 3 powody dla ktorych Kevin wygra z Chela?
bo ja nawet pol nie znam...
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
Niech mi ktos poda 3 powody dla ktorych Kevin wygra z Chela?
bo ja nawet pol nie znam... ja tez własnie nie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|