|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Slavia Sofia - Lokomotiv Sofia o2,5 @1,75 hmmm.....
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o to,to to ! Juz myslalem ze jestem osamotniony w tym wyborze. Odra @3.05 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to ja Panowie?:) Flota? czy Odra?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GKS Tychy OVER 2.5 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to ja Panowie?:) Flota? czy Odra? Cytat z forum Odry Piłkarze nie mają mobilizacji bo wiedzą, że i tak w następnym sezonie Odra nie wystarruje. Odra nie gra już niestety o pozostanie w lidze. Jak powiedział Karpiuk dla dzisiejszego Sportu chcą tylko honorowo zakończyć rozgrywki i pożegnać się z ligą. Sytuacja jest taka, że nawet sportowe utrzymanie nic nie da. Skoro Zlamal i Rojek czyli właściciele klubu nie chcą dać nawet na wynajem ochorny to o czym my gadamy? Czechy i Rojek a z nimi panowie ze Stwoarzyszenia Odry Wodzisław (też współwaściciel jak by nie było) powinni być personami nom grata w tym klubie, na tym stadionie i w budynkach klubowych Odry. Trzeba zacząć czas rozliczeń za to co się dzieje. Wszystko zależy od Floty, czy przejdą obok meczu. Jeśli zagrają normalnie, mają 3 punkty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raczej bedzie to tak [Linked Image] [ imageshack.us] Glory Glory Man United !
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Witam, panowie  Szkocja x2  Barca - MU - OVER 4 "kwity" 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
ManU trzeba iść łapać PseudoFanówBarcelony
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Co tak za tym Manu ? Przecież Barcelona na każdej pozycji prezentuje się lepiej, obrona Manu z Vidiciem i Ferdinandem i Evra ale spokojnie, Rooney w takcih meczach jest zablokowany, Giggs doświadczenie ale nie te lata, nie wiem kiedyś Manu wydawał mi się mocniejszy.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Co tak za tym Manu ? Przecież Barcelona na każdej pozycji prezentuje się lepiej, obrona Manu z Vidiciem i Ferdinandem i Evra ale spokojnie, Rooney w takcih meczach jest zablokowany, Giggs doświadczenie ale nie te lata, nie wiem kiedyś Manu wydawał mi się mocniejszy. Na Wyspach, głośniej o tym, że Ryan "puścił się" z jakąś pi.zdą. Głosy oburzenia mieszają się ze wyrazami współczucia dla jego kobiety.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Będę zdziowniony jak Barcelona tego nie wygra, skoro przeszli Real to powinni to zrobić z Manchesterem.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Co tak za tym Manu ? Przecież Barcelona na każdej pozycji prezentuje się lepiej, obrona Manu z Vidiciem i Ferdinandem i Evra ale spokojnie, Rooney w takcih meczach jest zablokowany, Giggs doświadczenie ale nie te lata, nie wiem kiedyś Manu wydawał mi się mocniejszy. Na Wyspach, głośniej o tym, że Ryan "puścił się" z jakąś pi.zdą. Głosy oburzenia mieszają się ze wyrazami współczucia dla jego kobiety. Nie lubię taki szopek... Ciekawe czy było by tak głośno jakby się jego żonka z kimś puściła...
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Co tak za tym Manu ? Przecież Barcelona na każdej pozycji prezentuje się lepiej, obrona Manu z Vidiciem i Ferdinandem i Evra ale spokojnie, Rooney w takcih meczach jest zablokowany, Giggs doświadczenie ale nie te lata, nie wiem kiedyś Manu wydawał mi się mocniejszy. Na Wyspach, głośniej o tym, że Ryan "puścił się" z jakąś pi.zdą. Głosy oburzenia mieszają się z wyrazami współczucia dla jego kobiety. Nie lubię taki szopek... Ciekawe czy było by tak głośno jakby się jego żonka z kimś puściła... Otóż to, Jose. Ja też nie lubię sztucznych afer. Takie życie... A, że jest osobą publiczną, to trzeba to nagłośnić. Nie lubię go jakoś szczególnie, ale zdrada nie jest dzisiaj czymś, co zdarza się rzadko. Może ona też go zdradziła z jakimś hydraulikiem a on sie tylko zemścił? Tego nie wiadomo... I nawet, gdyby tak było, to nie byłoby to najważniejsze, ale to co zrobił Giggsy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dolcan Ząbki  ładnie ładnie szkoda że tylko X2 pograne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dolcan Ząbki  ładnie ładnie szkoda że tylko X2 pograne nie chwal, nie chwal  zle zaczeli 2 polowe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kluczbork z remisem konczy ładny kuponik, a więc bo remis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dolcan Ząbki  ładnie ładnie szkoda że tylko X2 pograne nie chwal, nie chwal  zle zaczeli 2 polowe  Masz czystą 2? bo myślę że 1ptk przynajmniej wywiozą. Zresztą jak nie są frajerami to i tych 3ptk nie wypuścić w swojej sytuacji nie mogą.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kto tu już Dolcan księguje 
|
|