|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no bardzo przyzwoity, aczkolwiek chyba troche szybko sie ulatnia  Flakonik fajny ale trzeba na niego uwazac, bo jak sie czlowiek spieszy... to butelka z polki spasc moze  Musze sie rozejrzec za jakims fajnym zapachem bo moje Very Irresistible sie powoli koncza  Dobrze, ze ktos tu cos napisal 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
zobaczymy jak dlugo bedzie sie trzymał  ale faktycznie z flakonem trzeba być czujnym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
IDZIE IDZIE PODBESKIDZIE  no i doszło. Historyczny awans. Jak nie będzie zakazów wyjazdowych zapowiada sie kilka ciekawych"wycieczek" 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ratko Mladić złapany  w końcu przyszła pora na tego skurw... ukrywał się od 1995 roku, Radovan będzie miał kolegę w Hadze ;D Sloby już nie ma  Mam nadzieję że proces nie będzie trwał latami  Pamiętam, że jakiś czas temu było info, że Ratko ma wiernych ochroniarzy, i że nigdy żywego go nie aresztują. Ochrona miała w razie "W" go zastrzelić  Coś chyba nie wypaliło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla niektórych skurw.... dla niektórych bohater. W Serbii dalej ma pełno fanów. A po cyrkach z Kosowem to pewnie i w Polsce i innych słowiańskich krajach byłby witany  . Trzeba przyznać, ze miał wiernych ochroniarzy i przyjaciół, ze przez ponad 10 lat nie mogli go złapać  .
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A po cyrkach z Kosowem to pewnie i w Polsce i innych słowiańskich krajach byłby witany  . wg. mnie za Ratkiem będą tylko płakać upośledzeni nacjonaliści w Serbii. Zwykłym Serbom był tylko ciężarem, bo wiedzieli że stoi na drodze do polepszenia stosunków z krajami w regionie i przyłączeniu się do UE. Sądzę że w Polsce, ma poparcie tylko wśród debili/gimbusów czy opóźnionych w rozwoju nacjonalistów, którzy nie znają historii. "Solidarność słowiańska" to wg mnie puste słowa, chcielibyśmy by było to prawdą, ale np Stalinowi i Armii Czerwonej, potem UPA nie przeszkadzało że mordują braci słowian 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Mnie i tak dziwi że we współczesnym świecie pozwolono na masowe morderstwa i zbrodnie wojenne w Europie, że nikt na początku nie interweniował ostro by zapobiec temu wszystkiemu. A tak kolejne pokolenie będzie żyło w nienawiści bo wielu osobom zabito czy zgwałcono bliskich, zniszczono dorobek życia, itd.
Bardzo dobrze, że złapali gościa. Z każdej strony powinni pozamykać głównych winowajców, nawet jeśli nadal mają 98% poparcia wśród swoich. Tylko w ten sposób wyśle się sygnał przyszłym chętnym do takich akcji, że nic im nie ujdzie na sucho.
Druga sprawa to fakt, że wśród kołka brydżowego w Hadze powinien się także znaleźć sam George "Dabliu" Bush.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A po cyrkach z Kosowem to pewnie i w Polsce i innych słowiańskich krajach byłby witany  . wg. mnie za Ratkiem będą tylko płakać upośledzeni nacjonaliści w Serbii. I tu powinna być zakończona dyskusja, bo masz zerowe rozeznanie  . Myślisz, ze "zwykli Serbowie" cieszą się, ze złapali Ratko? Że "zwykli Serbowie" chcą się przyłączyć do UE? Pewnie tak jak w Polsce gdzie wielu było nastawionych anty. W Polsce to tylko otumanione przez media osoby będą się cieszyć, no bo z czego? Ktoś kto zna historie (mordy na cywilach z obu stron) najnormalniej nie zabierze głosu. koniec na ten temat z mojej strony "Z czego ciesze michę mą?" 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
I tu powinna być zakończona dyskusja, bo masz zerowe rozeznanie   nieźle się przy tym uśmiałem  będąc skromnym, mogę śmiało uważać że mam dość dobre rozeznanie co i jak  pomijam to, że pochodzę z Bałkan, że tam mieszkałem, mam tam nadal rodzinę, znam język. Interesuję się historią jak i bieżącą sytuacją polityczną w całym regionie. Rozmawiam ze znajomymi z m.in z Bośni, Chorwacji, Serbii czy Macedonii. Nacjonaliści serbscy bronią Mladića bo wiedzą, że jeśli się go skarze to potwierdzą się wszystkie jego zbrodnie, co oni negują. Boją się, że może powrócić groźba oskarżenia Serbii o ten cały syf, który był tam. Pomijam odszkodowania za straty. Boją się o przyszłość Republiki Serbskiej w BiH, czyli sztucznego tworu, który powstał dzięki ludobójstwu. Jeśli jesteś bardziej rozeznany w temacie to tylko mogę pogratulować wiedzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Agassi,Ojro,Platini spóźnione ....brak czasu na wszystko ale tak to już jest być tatusiem 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Chyba kapciem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba kapciem  też 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Od Poniedziałku zaczynam prace, i mogę odwołać wyjazd do Holandii i zostanę tutaj z Nia:)
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Płyta WGW już w moim domu,prawdziwy szczery rap ! Szacun Tomek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ratko Mladić złapany  w końcu przyszła pora na tego skurw... ukrywał się od 1995 roku, Radovan będzie miał kolegę w Hadze ;D Sloby już nie ma  Mam nadzieję że proces nie będzie trwał latami  Pamiętam, że jakiś czas temu było info, że Ratko ma wiernych ochroniarzy, i że nigdy żywego go nie aresztują. Ochrona miała w razie "W" go zastrzelić  Coś chyba nie wypaliło  Słychać tylko o serbskich "zbrodniarzach". A gdzie sa bosniaccy zwyrodnialcy i chorwaccy mordercy ? No nie, tych pewnie nigdy nie było 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Słychać tylko o serbskich "zbrodniarzach". A gdzie sa bosniaccy zwyrodnialcy i chorwaccy mordercy ? No nie, tych pewnie nigdy nie było  w Bośni jednym z głównych oskarżonych o zbrodnie wojenne był Naser Orić tu masz o nim http://pl.wikipedia.org/wiki/Naser_Orić nie wiem czy może nie oglądasz tv, ale ostatnio (niecały miesiąc temu) skazano Ante Gotovinę tu masz http://pl.wikipedia.org/wiki/Ante_Gotovina więc nie kłam że tylko serbscy zbrodniarze wojenni, ale ich było najwięcej, poza tym ukrywali się, a rząd Serbii ich chronił przez długi czas...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Chyba oczywiste z czego 
|
|