jakis rok minelo jak sciagalem filmy z peba, teraz postanowilem ponownie ,zawsze mialem konto na rapidshare i wiekszosc filmow na pebie byla na rapidzie a teraz patrze to rzadkosc, tylko jakies filesonic, hotfile itp, czy to dziala na podobnej zasadzie jak rapid?? i powinienem na to przejsc?
i jesli ktos by mial zmierzch zascmienie na rapidzie byloby super bo nie widze dzieki
jakis rok minelo jak sciagalem filmy z peba, teraz postanowilem ponownie ,zawsze mialem konto na rapidshare i wiekszosc filmow na pebie byla na rapidzie a teraz patrze to rzadkosc, tylko jakies filesonic, hotfile itp, czy to dziala na podobnej zasadzie jak rapid?? i powinienem na to przejsc?
i jesli ktos by mial zmierzch zascmienie na rapidzie byloby super bo nie widze dzieki
na rapida prawie nikt juz nie wrzuca na warezach, bo dlugo sie czeka bez konta na pobranie/miedzy pobraniami, a i pliki max. 100mb chyba dla zwyklych userow.
mialem na rapidzie wykupione premium i moglem sciagac do woli bez zadnego czekania i ile chce i bardzo szybko , czy temte tez maja jakies premium konta ?? nie interesuje mnie sciaganie jednego filmu przez pare godz
@grekugreku a nie lepiej ściągać przez torrenty? masz pełno wyszukiwarek torrentów, bez rejestracji, bez niczego... możesz ustawić limity ściągania/wysyłania, nie rozłącza ci neta, swobodnie możesz pauzować.
trzeba tylko zainstalować program - polecam utorrent
witam, czy orientuje się ktoś jak jest teraz z przedluzaniem paszportów? nie używałem mojego od czasu kiedy weszlismy do UE. Paszport stracił ważnosc w listopadzie 2009, a zdjecie jest, sprzed 12 lat. Orientuje się ktoś czy taki paszport wsytarczy przedluzyć, i jesli tak to gdzie, czy wyrobić nowy ?
sluchajcie, poradzcie, pomózćie. we wtorek mam obronę mgr. Nie znam nikogo kto ze mną bedzie zdawał, bo z mojej grupy seminaryjnej bede tylko ja.
Jak to jest z tymi kwiatami ? to jest taki zwyczaj jak podanie ręki przy powitaniu z kimś ? Zawsze się z kims skłądałem przy licencjacie, i mnie dalej nie obchodziło bo było zawsze kilka osób, a teraz nie wiem jak to się robi. jak się zachować. Pozatym będzie 3 członków komisjii - promotor, recenzent i trzeci profesor. Każdemu muszę kupić jakis bukiet czy tylko promotorowi ? Jak to jest w dobrym guście żeby się nie ośmieszyć.
Pomyślałem początkowo że jak ktoś przyniesie to po prostu spytam czy mogę się finansowo dorzucić i żeby to było też niby odemnie, ale jak ktoś się nie zgodzi albo też nie będzie miał kwiatów.
Panowie jak odzyskać stracone pliki z pulpitu w formacie txt. Próbowałem programem 'EasyRecovery Professional' ale po zeskanowaniu dysku C nie potrafiłem odnaleźć plików o takiej nazwie jak potrzebuję.