|
|
veteran
|
|
veteran
Witam serdecznie. Od razu wkleję może linka <cyk> http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=11068i przystąpię do wyjaśnienia o cóż mnie biega. Otóż na podanej wyżej stronie są króciutkie lekcje różnych języków. Jak zdążyłem zauważyć, lekcje z serii 5 można zapisać na dysku w formacie mp3. Natomiast w poprzednich seriach kliknięcie ,,zapisz lekcję'' owocuje otwarciem tejże lekcji w nowym oknie i jej odtwarzaniem. Ja natomiast chcę to ściągnąć na dysk, wrzucić na mp3 i słuchać w wolnych chwilach. Może ktoś sprytniej to ogarnia i wie jak to zapisać ?? W sumie... może ktoś poleci podobne lekcje, całe kursy języków obcych w formacie mp3 (opatrzone stosownym linkiem skąd to można ściągnąć ;)). Myślę, że nie tylko ja bym skorzystał. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukaj moze jakiegos programu (nie wiem czy jest taki, a jesli jest to nie wiem pod jakim haslem szukac;P) ktory pozwoli zgrac dzwiek do mp3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukaj moze jakiegos programu (nie wiem czy jest taki, a jesli jest to nie wiem pod jakim haslem szukac;P) ktory pozwoli zgrac dzwiek do mp3 nie rozumiem co znaczy zgrać do mp3....ale może format factor
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ściągnąłem programik Free Hi-Q Recorder (darmowy, nagrywa tylko w 96 bitrate, ale styka). Włączam lekcję, zacznij nagrywać, zatrzymaj i jest mp3 na dysku. Jeszcze tylko zmieniam nazwę pliku i cycuś glancuś. Dzięku Lelu za sugestię
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o dokladnie o to mi chodzilo  nie ma sprawy
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Witam, poszukuję osobę z Trójmiasta, która mogłaby mi JUTRO coś kupić i wysłać JUTRO przesyłką konduktorską do Poznania, oczywiście przesyłam na wskazane konto pieniążki, kwota wyjdzie pewnie około 200 złotych razem z przesyłką konduktorską (25 złotych). ul. Cumowników 81 80-299 Gdańsk (pomorskie) to adres sklepu z którego pilnie potrzebuję jeden produkt dla Kacpra. Jeśli ktoś byłby w stanie to jutro ogarnąć będę bardzo, bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jest na sali jakiś HR-owiec?
Jak duża powinna być różnica w proponowanym wynagrodzeniu na okresie próbnym (3miesiące) a docelowo umową na stałe? Chodzi mi o % widełki.
z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
|
|
|
Sorry, Piotrek że się wbijam przed Ciebie ale to naprawdę pilne:) wklejam jeszcze raz: Witam, poszukuję osobę z Trójmiasta, która mogłaby mi JUTRO coś kupić i wysłać JUTRO przesyłką konduktorską do Poznania, oczywiście przesyłam na wskazane konto pieniążki, kwota wyjdzie pewnie około 200 złotych razem z przesyłką konduktorską (25 złotych). ul. Cumowników 81 80-299 Gdańsk (pomorskie) to adres sklepu z którego pilnie potrzebuję jeden produkt dla Kacpra. Jeśli ktoś byłby w stanie to jutro ogarnąć będę bardzo, bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
jakby ktoś mógł pomóc, to posze o wejście w podany lik i oddanie głosu na mój drink, poprzez kliknicie w ,,dobre''. Jak będę miał okazje to odwdzięczę się w przyszłości. Do szczęscia brakuje mi 18 głosów. Z góry dziękuję http://stockacademy.pl/2011/06/23/ostry-melanz-2/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
chyba sie malo znam na kompach bo jak to mozliwe ze majac lapka z windows xp widzialem swoj aparat (sony) i moglem przegrywac zdjecia a majac teraz lapka z windows7 juz go nie widac, dodam ze aparat jest dobry bo sprawdzalem gdzie indziej tylko ze to tez byl xp, o co biega
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie. Polećcie prosze dobry środek chemiczny do usunięcia "lamperii" ze ścian bo skucie sie Mi nie podoba  możesz podgrzać ją opalarką i zdrapać
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bardzo proszę o niepotrzebne konta z lekkim stażem (nawet 3-4dniowe) na demotywatorach ;-)
Proszę o PW ;-) Ważne ;-)
Dziękuję.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jaki jest adres strony, na korej mozna wyszukiac po zdjeciu?
chce znalezc adres strony z ktorej pochodzi zdjecie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak to ta strona, nawet maja plug-in do firefoxa podziekowal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może ktoś podać linki do dobrych stron ,a w szczególności for(um ) o akwarystyce .
Będę wdzięczny ,może być na PW lub tu w temacie .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
poszukuję noclegu dla 2osób w okolicy hali Ergo Arena, interesują mnie max hotele 3***.
Zna ktoś coś godnego polecenia za rozsądne pieniądze?
PS. ERGO ARENA usytuowana jest na granicy Gdańska i Sopotu przy ulicy Gospody 37.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam!
Mam zapytanie do mieszkańców Katowic. Jak z dworca pks/ pkp dojechać na ulicę Medyków komunikacją miejską.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Do zawodowych kierowców, przedstawicieli handlowych i tych co maja dlugie doswiadczenie za kierownica !
Który kierunkowskaz uzywasz jesli chcesz przepuscic samochod ? Prawy czy lewy ?
np. jedziesz droga dwukierunkowa, masz pas awaryjny, w lusterku widzisz ze komus sie spieszy i chcesz go przepuscic. Zjezdzasz na pas awaryjny i... ? ktory kierunkowskaz wlaczasz ?
najlepsza opcja jest poprostu nie puszczac nikogo, jak bardzo komus zalezy to sam Cie wyprzedzi, ale pytam z ciekawosci, bo niedawno prowadzilem dyskusje na ten temat z rodzina jak dla mnie tylko i wyłącznie prawy, bo jak ktoś za Tobą jedzie i wrzucisz mu lewy to zasugerujesz mu, że chcesz wjechać na ten pas. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś użył lewego kierunkowskazu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|