|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad jest jak pewien admin na nieistniejącym już forum muzycznym. Zawsze jego post musiał być ostatni w każdym temacie. Nie licząc już takich historii , że dwójka userów wymyśliła kawałek na niby i wkręciła tego moda że taki kawałek istnieje , a ten idiota odpisał jak głupi , że nuta jest świetna i ma fajne bity w życiu go nie słysząc [!!!] Dopiero jak sprawa wyszła na jaw , to wielkie oburzenie. Nie wiem , kto do tego tematu zapraszał Conrada , zrobił się polityczny burdel. Jeszce jeden taki fanatyk w tym temacie , a chyba pójdę zagłosować na PiS na jesień 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na meczu z Francją świetna atmosfera? Yyyy... gdzie? Bo tam było prawie jak w teatrze. Cisza, skupienie na trybunach z rzadka przerywana jakimiś okrzykami. Do tego chyba świat zmierza... Smutne - fakt, ale jak popatrzeć na mecze domowe największych europejskich klubów, to chyba tak to wygląda coraz częściej. I nie piszę tego jako osoba popierająca działania Tuska, bo niesamowicie mnie wk*** jego podejście do sprawy i chęć podciągnięcia sobie słupków kosztem kibiców, ale chyba stoicie na przegranej na starcie pozycji. Sam osobiście na mecze nie chodzę, zaliczyłem kilkanaście w swoim życiu, ale takich iście 'piknikowych' (tj. mecze reprezentacji, pucharowe, czy kilka derbów na Legii). Wolę siatkówkę mimo, że tam jak w teatrze, wszyscy siedzą i klaszczą - mnie interesuje sam mecz. Chociaż co by nie było mam ogromny szacunek do prawdziwych kibiców, tworzących oprawę, zaliczających wyjazdy swojej drużyny.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Raków Częstochowa [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] Sandecja na meczu Młodych http://www.sandecja.tv/19,Kibicowsko.htm?id=78
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GW ma następnego " newsa ".
Niejaki " Groszek ",
na meczu Motoru Lublin, opluł kobietę, ochroniarkę
i uderzył ręką w kask, innego ochroniarza.
Sprawy kibicowskie przycichały,
to GW, musiała dać coś nowego na żer.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i TY byles kibicem Legii  Jako kibic Legii wypraszam sobie takich określeń - co najwyżej był 'widzem'  A raczej przerzutem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Conrad rozjebał  Post roku. Jakbyś spotkał te "beksalale" to byś zrzucił w drodze dres Centrebetu żeby szybciej spierdalać. Chłop nie od dziś żyje we własnym świecie, dajcie mu spokój.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Conrad rozjebał  Post roku.  Jakbyś spotkał te "beksalale" to byś zrzucił w drodze dres Centrebetu żeby szybciej spierdalać. Hmm, wydaje mi się że jeszcze szybciej spierdalały beksy jak chodziły słuchy, że o 6 rano może być puk puk do drzwi... a po chwili ciszy... JEBUT! Chłop nie od dziś żyje we własnym świecie, dajcie mu spokój. Na pewno w nieco innym niż ciągłym przekonaniu, że jestem wiecznie prześladowany, że jest jakaś wielka krucjata przeciwko mnie, że w okół mnie krążą złe siły chcące zniszczyć mój klub, itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pewno w nieco innym niż ciągłym przekonaniu, że jestem wiecznie prześladowany, że jest jakaś wielka krucjata przeciwko mnie, że w okół mnie krążą złe siły chcące zniszczyć mój klub, itd. Fakt, ciebie przesladuje krucjata zwolennikow PiSU na forum 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Conrad, wszyscy z Ciebie szydzą a Ty jeszcze udzielasz się w tym temacie.
OLE! TO MY KIBOLE!
|
|
|
|
|
|
|
Na pewno w nieco innym niż ciągłym przekonaniu, że jestem wiecznie prześladowany, że jest jakaś wielka krucjata przeciwko mnie, że w okół mnie krążą złe siły chcące zniszczyć mój klub, itd. Fakt, ciebie przesladuje krucjata zwolennikow PiSU na forum  Dziecko, ty byś się na kibola w lidze przedszkolaków nie nadawał a szczekasz tak głośno jak byś miał z tego życiową podnietę.  Ewidentnie nigdy laski w życiu nie miałeś (co po zlocie można przypieczętować jako 100% "pewkę") i stąd wszelką frustrację skupiasz na klawiaturze. Taki "klawiszowy samuraj" z ciebie. 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Pamiętaj żeby przewiesić plakat Donalda z nad łóżka bo gdy siedzisz przy komputerze to siedzisz do niego plecami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Haha frustracie, spadlem z krzesla  Singapurski macho lol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoja droga nie kojarze zadnych kobiet na owym zlocie, Skorpion bylismy na jakims podrywie? 
|
|
|
|
|
|
|
Conrad, wszyscy z Ciebie szydzą a Ty jeszcze udzielasz się w tym temacie.
OLE! TO MY KIBOLE! Ciekawe, bo jeszcze wczoraj była świetna polewka z Twojego 'kibolskiego gay parade' w którym brałeś udział. Rozumiem chęć zrobienia tu "coming out'a", i muszę Cię przeprosić że inni nie potraktowali tego na poważnie i wyśmiewali te pedalskie zgrupowanie.  Sorry, tak bywa. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale on przynajmniej nie pisze że jest jebaką, jak ty że niby wiesz co to się na tych stadionach dzieje
-jaka to prawdzwa grupa to prawdziwi kibice, pajace, pajce na Wiśle, czy świetna atmosfera na Francji
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Conrad, ile osób miało polewę? Ty i oli? Poczytaj sobie inne strony co inni ludzie/kibice o tym sądzą. Nazywaj to jak chcesz i tak tego nigdy nie zrozumiesz. 
|
|
|
|
|
|
|
Swoja droga nie kojarze zadnych kobiet na owym zlocie Kobiet to nie pamiętasz w żadnym etapie swojego życia. Ależ wystawka, nie mogę...  Do tego zlot to najmniejszy problem bo tam jadą faceci by pić browara i odpocząć od kobiet, a nie ich szukać, lol. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoja droga nie kojarze zadnych kobiet na owym zlocie Do tego zlot to najmniejszy problem bo tam jadą faceci by pić browara i odpocząć od kobiet, a nie ich szukać, lol.  Totez dziwne, iz oceniasz kto ile mial kobiet lol Z pewnoscia kolejnym razem zorganizujemy ci mozliwosc pokazania sie w akcji. Dowartosciowuj sie dalej zalosny, POjebany fanatyku zza swojej klawiatury przerzuta  Zenada, koniec komentowania takich wyciecek, bo ponizej pewnego poziomu schodzic sie nie powinno.
|
|
|
|
|
|
|
Conrad, ile osób miało polewę? Ty i oli? Poczytaj sobie inne strony co inni ludzie/kibice o tym sądzą. O tym kibolskim gay parade? Chyba nie piszesz na poważnie...  Ilość osób, które w jakikolwiek sposób pozytywnie się wyraziły w tym temacie o filmiku o skaczących gejach. Oprócz Ciebie... ZERO. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|