|
|
veteran
|
|
veteran
Jutro wygrywa nasz eksportowy debel...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Knowles w deblu się dobrał z Devarmanem co nim kierowało, że chce z nim grać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
.... jutro moze byc inaczej...Lopez moze wygrac ten mecz...oni maja swoje uklady. W houston bylo podobnie Somdev ostro zaczal, by pożniej gladko oddac... a przed meczem kursy gwaltownie spadaly na Lopeza,po tym jak ktos grubo przywalil na betfair na dokladny wynik Lopez 2-0.... Liczysz na analogie ? Tu jest inna sytuacja. Przed meczem, część buków bawiła się w wahadełko. " Znawcy ", w zależności od wychylenia, strzelali w kursy. Sami zainteresowani, mają już jednak wynik ustalony, a przerwanie meczu, było zdarzeniem losowym. Chyba, że buki mają swoje kalkulacje opłacalności, ale nie sądzę. Wszystko powinno być, jak ma być.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
widac,że nie masz dużego doswiadczenia....w tenisie to juz wiele rzeczy widzialem...nic nie jest w stanie mnie zaskoczyc... fakt, zdarzają się rzeczy nieprawdopodobne, ale po serii porażek Somdev chce wygrać, więc wątpię by był tu jakiś wał, ucieszyłoby mnie to, ale szanse są takie ~0,1%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro wygrywa nasz eksportowy debel... głupota...Mariusz jest po operacji dwa tygodnie nie trenował tylko siłka..a dla żydków to szansa na przełamanie bo mączka to nie były ich klimaty
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jutro wygrywa nasz eksportowy debel... głupota...Mariusz jest po operacji dwa tygodnie nie trenował tylko siłka..a dla żydków to szansa na przełamanie bo mączka to nie były ich klimaty ....a to nie wiedzialem.... ale Erlichy juz od dluzszego czasu calkowicie bez formy....nasi z motywacja bo bronia tytulu....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jutro wygrywa nasz eksportowy debel... głupota...Mariusz jest po operacji dwa tygodnie nie trenował tylko siłka..a dla żydków to szansa na przełamanie bo mączka to nie były ich klimaty ....a to nie wiedzialem.... ale Erlichy juz od dluzszego czasu calkowicie bez formy....nasi z motywacja bo bronia tytulu.... a niby nasi są w formie  fakt wygrywali ten Eastbourne ale nie grały tam nigdy topowe deble i dlatego bo odpuszczają przed Wimbledonem  P.S "Noga boli? MF: Już coraz mniej. Ale jeszcze trochę boli. Będzie dobrze. Taka przerwa w środku sezonu nie jest dobra, nawet jeśli to tylko 2 tygodnie. Zgadza się. Przerwa w treningach, nawet krótka, wybija Cię z rytmu. Potrzeba kilka meczy żeby wrócić do dyspozycji. Powalczymy w Eastbourne i mam nadzieję, że na Wimbledon będziemy w super formie. Ale ta trawa... MF:... To nie jest nasza ulubiona nawierzchnia. Ale gdyby kilka lat temu ktoś mi powiedział, że wygramy dwa turnieje na trawie, to potraktowałbym to jak stwierdzenie, że jutro UFO wyląduje na Marszałkowskiej... Wygraliśmy w 2009 i 2010 w Eastbourne, więc, jak widać, wszystko można wypracować. Z tym, że oczywiście trawa wciąż pozostaje nawierzchnią, za którą nie przepadamy (śmiech). Zresztą ta trawa w Eastbourne jest zupełnie inna niż na Wimbledonie. Mogę powiedzieć, że lubimy trawę w Eastbourne, a tą na Wimbledonie mniej (śmiech)."
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co na jutro proponujecie?:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzieki za informacje....pomine ten mecz....a swoja drogą przypomnialo mi sie,że Erlich/Ram swoja kariere zaczeli wlasnie od trawy...jako nieznani kwalifikanci zrobili furorę na Wimbledonie...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jak dla mnie jutro reister powiezie hute galunga po bardzo ladnym kursie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tomic i Harrison? co powiecie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiri/Niculescu-Barois/Woehr 2 @2.7 niemry to całkiem dobry debel a kombinacja rosyjsko-rumuńska  nie kojarzę żeby razem grały...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kiri/Niculescu-Barois/Woehr 2 @2.7 niemry to całkiem dobry debel a kombinacja rosyjsko-rumuńska  nie kojarzę żeby razem grały... ...zgoda....widzialem dzis Kiri w singlu-kompromitacja....Rumunka tez odpadla....nic je tu nie trzyma....pojadą wczesniej na wyspy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiri/Niculescu-Barois/Woehr 2 @2.7 niemry to całkiem dobry debel a kombinacja rosyjsko-rumuńska  nie kojarzę żeby razem grały... ...zgoda....widzialem dzis Kiri w singlu-kompromitacja....Rumunka tez odpadla....nic je tu nie trzyma....pojadą wczesniej na wyspy... może chcą wspólnie popracować nad grą przy siatce  bo umiejętności na pewno mają lepsze od Barrois z Woehr tylko wlasnie czy im się będzie chciało  . Peschke/Srebotnik ze Zvonareva/Pavulon może być ciekawie bo Zvonka to często poza szlemem ma głęboko w poważaniu debel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
nie wiem czy bedzie im sie chcialo....tylko dzis widzialem jak Maria serwowala to dziwnie sie krzywiła,zaciskała zęby....sprawiała wrażenie jakby cos ją bolalo...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
jutro jako trzeci na centralnym korcie ma grac Tsonga.... on jeszcze dobrze nie odpocznie po dzisiejszym finale z Andym.... bedzie chcialo mu sie walczyc /?... w/g mnie zrobi sobie odpoczynek przed wimbledonem i pusci mecz....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a moze Tipsarevic J. (Srb) - Ward J. (Gbr) 2 ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|