|
|
newbie
|
|
newbie
Witam!! Moje typy na dzis to:
Phoenix Suns u Charlotte Bobcats Która drużyna jako pierwsza zdobędzie 20 punktów? Phoenix kurs 1.5
Golden State Warriors u Dallas Mavericks Która drużyna jako pierwsza zdobędzie 20 punktów? Dallas kurs 1.45
Toronto Raptors u Indiana Pacers Over 185.5 kurs 1.87
buk: baw
pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam!
Mnie inetersuje mecz, który będzie można obejrzeć na C+, czyli:
Dallas - GSW
Jeżeli chodzi o Dallas - czy ktoś dysponuje informacją czy zagrają dziś Daniels i Van Horn?
Tak na dobrą sprawę ciężki mecz do typowania. Skłaniałem się ku under 206,5 i Dallas -9, ale im dłużej się przyglądam tym wiecej mam wątpliwości.
Nieśmiało proszę o sugestie odnośnie powyższego spotkania.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Dallas kontuzjowani: D. Armstrong - ramie D. Christie - kostka M. Daniels - szyja P. Podkolzin - stopa K. Van Horn - grypa
w GS tylko M. Pietrus - kolano
przewidywane sklady: Warriors - F Murphy, F Mike Dunleavy, C Diogu, G Richardson, G Davis. Mavericks - F Howard, F Nowitzki, C Dampier, G Jason Terry, G Adrian Griffin.
mysle, ze Dallas wygra, ale czy 9 pkt....tego nie wiem i nie typuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Dallas kontuzjowani: D. Armstrong - ramie D. Christie - kostka M. Daniels - szyja P. Podkolzin - stopa K. Van Horn - grypa
w GS tylko M. Pietrus - kolano
przewidywane sklady: Warriors - F Murphy, F Mike Dunleavy, C Diogu, G Richardson, G Davis. Mavericks - F Howard, F Nowitzki, C Dampier, G Jason Terry, G Adrian Griffin.
mysle, ze Dallas wygra, ale czy 9 pkt....tego nie wiem i nie typuje Tylko że Armstrong i Daniels grają.Nie ma co przywiązywac dużej wagi do tych kontuzji.W Charlotte też nie mieli grac a grali knihgt i Rush.
|
|
|
Link skopiowany do schowka