|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto pokazuje Wimbledon Polsat Sport Extra? Idioci w tym roku tylko na PSE pokazują. Profesjonalizm pełną gębą...ręce opadają.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Siemanko, własnie wstalem pogoda w LONDYNIE bardzo dobra, sloneczko plus lekki wiatr wiec mozna smialo grac  dla pewnosci, otworz okno i podmuchaj z 40 min. abysmy mogli spokojnie inwestować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozna prosic o live 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
mozna prosic o live  co roku trzeba kurwa powtarzać ? nie ma live do tego turnieju!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pociągi już więcej nie pomieszczą, teraz zacznijmy interesować się pogodą.  Na wschodzie Londynu dłuższe przejaśnienia, nawet słońce tak dość nieśmiało świeci. Chłodno, to na pewno. Wiatr słaby. Jeśli złośliwa, angielska pogoda nie wywinie numeru, pierwszy dzień powinien przebiec zgodnie z planem. Tako rzekę ja.
|
|
|
|
|
Mr 50 dych
|
|
Mr 50 dych
Pociągi już więcej nie pomieszczą, teraz zacznijmy interesować się pogodą.  Na wschodzie Londynu dłuższe przejaśnienia, nawet słońce tak dość nieśmiało świeci. Chłodno, to na pewno. Wiatr słaby. Jeśli złośliwa, angielska pogoda nie wywinie numeru, pierwszy dzień powinien przebiec zgodnie z planem. Tako rzekę ja. na CANARACH mieszkasz  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pociągi już więcej nie pomieszczą, teraz zacznijmy interesować się pogodą.  Na wschodzie Londynu dłuższe przejaśnienia, nawet słońce tak dość nieśmiało świeci. Chłodno, to na pewno. Wiatr słaby. Jeśli złośliwa, angielska pogoda nie wywinie numeru, pierwszy dzień powinien przebiec zgodnie z planem. Tako rzekę ja. Chmury - niegroźne cirrusy i momentami małe cumuluningusy niezapowiadające deszczu (klasyczne baranki).
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Bondziorno?Rainer ogoli Belucciego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto pokazuje Wimbledon Polsat Sport Extra? Idioci w tym roku tylko na PSE pokazują. Profesjonalizm pełną gębą...ręce opadają. ponoc na polsat sport news maja puszczac a to free kanal niby
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pociągi już więcej nie pomieszczą, teraz zacznijmy interesować się pogodą.  Na wschodzie Londynu dłuższe przejaśnienia, nawet słońce tak dość nieśmiało świeci. Chłodno, to na pewno. Wiatr słaby. Jeśli złośliwa, angielska pogoda nie wywinie numeru, pierwszy dzień powinien przebiec zgodnie z planem. Tako rzekę ja. na CANARACH mieszkasz  ? Pamiętasz taki boysband East17 ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ktos tam pytal o Sijslinga
Ci Holendrzy na Szlemach to maja coraz slabsza psyche od tego palenia, kiedys bylo gorzej teraz podwyzszyli sie tylko o jeden poziom.
Sijsling mysle ze maks co ugra to set. akurat dla Sijsliga to pierwszy szlem a Wimbledon był jego marzeniem i choć brak mu doświadczenia to wcale nie musi przegrać bo morale będą wysokie a Kunitsyn z bilansem 8/18 szału nie robi z dwoma zwycięstwami w Wimbledonie i jeśli ktoś ma słabą psychę to Kunitsyn się do nich zalicza
|
|
|
|
|
Mr 50 dych
|
|
Mr 50 dych
Bondziorno?Rainer ogoli Belucciego. BELLUCCI ZA 80 f 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto pokazuje Wimbledon Polsat Sport Extra? Idioci w tym roku tylko na PSE pokazują. Profesjonalizm pełną gębą...ręce opadają. ponoc na polsat sport news maja puszczac a to free kanal niby Mam cyfrowy polsat, ale tego kanału nie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto pokazuje Wimbledon Polsat Sport Extra? Idioci w tym roku tylko na PSE pokazują. Profesjonalizm pełną gębą...ręce opadają. ponoc na polsat sport news maja puszczac a to free kanal niby Freeview -> Channel 301 -> blue button -> pełen wypas 
|
|
|
|
|
Mr 50 dych
|
|
Mr 50 dych
Pociągi już więcej nie pomieszczą, teraz zacznijmy interesować się pogodą.  Na wschodzie Londynu dłuższe przejaśnienia, nawet słońce tak dość nieśmiało świeci. Chłodno, to na pewno. Wiatr słaby. Jeśli złośliwa, angielska pogoda nie wywinie numeru, pierwszy dzień powinien przebiec zgodnie z planem. Tako rzekę ja. na CANARACH mieszkasz  ? Pamiętasz taki boysband East17 ?  coś tam świta, nie masz ochoty w jakis dzien jechac na wimbledon  ?
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Foggin set  Istomin set  Mulller(-2)  Belluci ov39,5  Pivovarova ov21,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze, ze sporo osob chce grac tipsara.. Szczerze odradzam. Widzialem glebe tipsara w sobote i 3 setow to on nie wytrzyma.Wydaje mi sie ze w ogole na kort nie wyjdzie a jesli wyjdzie to ivo jest pewka.. w zyciu piekne sa tylko chwile jak spiewal RiEdel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coś tam świta, nie masz ochoty w jakis dzien jechac na wimbledon  ? Ochotę to mam, ale jakoś mi się nie widzi stanie od 5am po bilety, żeby wejść po 14:00  No, chyba że masz jakieś kontakty. Mam wolne w piątek i sobotę...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Foggin set  Istomin set  Mulller(-2)  Belluci ov39,5  Pivovarova ov21,5  Muller  , Pivovarova ov  !  Tak wogóle to skradłem Ci te 2 typy, za ile stawiales to ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|