|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
value na Verdasco ? chyba żartujesz pełno niewymuszonych, nerwowa gra, brak pewności, 4 h na korcie a Haase o klasę gorszy od Stepanka nie jest dla mnie value. Widziałem Verdiego, w mojej ocenie będzie się rozkręcał. Haase widziałem w Holandii i dobrego wrażenia nie zrobił. Poza tym liczę,że jeszcze przed meczem wystarczająco spadnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam dziwną 'czutkę', że Stachu poskłada Działkowicza... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
Mam dziwną 'czutkę', że Stachu poskłada Działkowicza...  co to to nie , bardziej mi się widzi , że lolo dostanie dziś od dziadka
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Mam dziwną 'czutkę', że Stachu poskłada Działkowicza...  Dupa. Działkowicz nie wybiera się na ogórki, za gorąco. Dzisiaj wygrana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS. Pamiętacie gościa który oferował mi @1000 na Agę,że wygra Wimbledon? Uważałbym na niego, bo dla mnie Voltiix to na 99,9% naciągacz. W jednej zwiadomości napisał,że zlimitowali go na bf za granie surebetów. Oto cytat: "gralem chwilę na gieldzie za duze kwoty, pozniej surebety ,ktore dochodzily nawet do 20%, betfair vs bwin szczegolnie na tenisie ...bo kilkunastu miesiącach się zorientowali i do widzenia..."  Czego to ludzie nie zrobią dla kilkunastu złoty...  Ale jemu może chodziło o blokadzie w Bwin nie o Betfair i tym bym się nie zdziwił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stachu może i z Coksem dał rade ale z Ljubą to ciężko  prędzej Sela, dla którego ulubiona nawierzchnia to trawa pyknie Simonka, który nie błyszczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PS. Pamiętacie gościa który oferował mi @1000 na Agę,że wygra Wimbledon? Uważałbym na niego, bo dla mnie Voltiix to na 99,9% naciągacz. W jednej zwiadomości napisał,że zlimitowali go na bf za granie surebetów. Oto cytat: "gralem chwilę na gieldzie za duze kwoty, pozniej surebety ,ktore dochodzily nawet do 20%, betfair vs bwin szczegolnie na tenisie ...bo kilkunastu miesiącach się zorientowali i do widzenia..."  Czego to ludzie nie zrobią dla kilkunastu złoty...  Ale jemu może chodziło o blokadzie w Bwin nie o Betfair i tym bym się nie zdziwił. Nie masz racji. Dla potwierdzenie cytat z wcześniejszej wiadomości " BF mam zamknięte konto za granie surebetów za bardzo duże kwoty ..." Na co ja zadałem pytanie: Mógłbyś rozwinąć myśl, jak to masz zamknięte konto za granie surebetów? Po czym pojawiła się odpowiedź,którą wrzuciłem tu jako pierwszą. Czy teraz wszystko jasne?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stachu może i z Coksem dał rade ale z Ljubą to ciężko  prędzej Sela, dla którego ulubiona nawierzchnia to trawa pyknie Simonka, który nie błyszczy Nad Selą też się zastanawiam - to bardzo niewygodny przeciwnik. Natomiast Stacha nie zagram, bo nie mam zbyt wielu argumentów, po prostu tak czuję dlatego też nie zagram Ljuby 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam dziwną 'czutkę', że Stachu poskłada Działkowicza...  Dupa. Działkowicz nie wybiera się na ogórki, za gorąco. Dzisiaj wygrana. Siema Piostar. Czy mogę Ci przesłać moją konwersację z Voltiixem? Uważam go za naciągacza i myślę,że takich ludzi powinno się z forum eliminować. Chciałbym żebyś rzucił na to oko i zdecydował czy dobrze myślę, czy też może źle...ok?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tasiemiec
Berdych Wawrinka Gaske Lopez Monfils Simon Ljubicic Radwanska Schiavone
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Możesz całą, oczywiście bez zdania drugiej strony nie będę wykonywał nerwowych ruchów.
Bf i limity - nie słyszałem, już bardzo prawodpodobne zamknięcie konta. Ale te limity - to nie bardzo kapuje o co biega.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam dziwną 'czutkę', że Stachu poskłada Działkowicza...  co to to nie , bardziej mi się widzi , że lolo dostanie dziś od dziadka ani to ani to 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Na dzisiaj Tursunov Rodina i Verdasco I zycie stanie sie lepsze 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
to ładnie zaspałem... w betssonie po drugiej 1.68 na Dasco.. a teraz ledwo 1.50
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Swoją drogą warszawiacy co mieli kontakt z Boubsonem, co z nim się dzieje? Druga sprawa C18Adam zniknął? Wiadomo co z nim? Trzecia sprawa mgr prosił kogoś o pożyczki na pw?  Lecimy z koksem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz całą, oczywiście bez zdania drugiej strony nie będę wykonywał nerwowych ruchów.
Bf i limity - nie słyszałem, już bardzo prawodpodobne zamknięcie konta. Ale te limity - to nie bardzo kapuje o co biega. Jasna sprawa. Nie zdziwiłbym się jednak gdybyś nie otrzymał odpowiedzi. Ja mu napisałem co o nim myślę i że zgłoszę sprawę moderatorom, po czym nie było/nie ma odzewu. Zaraz robię screena i wrzucam na pw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bf i limity - nie słyszałem, już bardzo prawodpodobne zamknięcie konta. Ale te limity - to nie bardzo kapuje o co biega. Jasna sprawa. Nie zdziwiłbym się jednak gdybyś nie otrzymał odpowiedzi. Ja mu napisałem co o nim myślę i że zgłoszę sprawę moderatorom, po czym nie było/nie ma odzewu. Zaraz robię screena i wrzucam na pw. po co czas marnować ?? Na takie sytuacje !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co sadzicie o takim czyms na dzis : cetkovska+rodina+cibulkova+pironkova+martinez sanchez ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
to dziś taka tasiemka: Sela  Ljuba  Krumm +7.5g  Berdych  Isia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hantuchovą ciągną w górę.
Ona taka chuda, to jak ją tak wyciągną...
to się złamie.
Ale Fortuna nie dała jej do Superoferty.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|