Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 27 1 2 6 7 8 9 10 26 27
H
veteran
veteran
H Offline
a tak na marginesie.... mają tam fajna ankietę grin

Polityka polskiego państwa wobec hazardu i gier losowych jest:

Ogółem oddano głosów: 464

-zbyt restrykcyjna; utrudnia m.in organizację turniejów pokerowych 193 42%

-zbyt pobłażliwa; hazard jest problemem społecznym 88 19%

-państwo w ogóle nie powinno wtrącać się w rynek gier hazardowych i loterii 160 34%

-nie mam zdania 23 5%

Bonus: Unibet
stranger
stranger
Znalezione na polskiej stronie poker strategy:

"Pomimo tego, że nowelizacja ustawy hazardowej nie weszła jeszcze w życie, Ladbrokes zdecydował się na wycofanie z polskiego rynku."

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Tak to prawda.Jutro bedzie podana oficjalna informacja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Oni to sa pizdeczki, ostatnio sporo osob dostalo limity na 0zł (nie wiem czy tylko Polacy).
Oni nadgorliwie maja blokade nawet Niemcow.
Podobnie Wh, takze mozna sie spodziewac niebawem od nich tego samego.. (ale wtedy na co bylbym im ostatnio wprowadzony jezyk polski)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by donvit
Znalezione na polskiej stronie poker strategy:

"Pomimo tego, że nowelizacja ustawy hazardowej nie weszła jeszcze w życie, Ladbrokes zdecydował się na wycofanie z polskiego rynku."

tak jak pisalem tylko do buka sie moga dojebac nie do grajacego, cos wyglada na to, ze coraz wiecej firm sie wycofuje jeszcze przed wejescie tej Ustawy

R
Zbanowany
Zbanowany
Pod wzgledem zakladow to kazdy sadzi z reguly po swoim koncie wink ,ale fakt ,ze sa lepsze firmy.Pod wzgledem pokera nie oszczedzali nigdy na kasie wiec jest to niestety spora strata. Na pewno wiele osob z Polski bedzie milo wspominac gre tam i nagrody jakie otrzymali

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zwlekalalo dlugo lb z moją wyplata az w koncu dzisiaj dotarla kasa ,dobrze wyczulem ze trzeba stamtad sp....

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dzięki @rafal80 za potwierdzenie informacji.

Powiem tak. O ile wycofanie się z rynku BetWay'a można było zlekceważyć, o tyle decyzja Ladbrokes już trochę niepokoi. Nie wiem jaki wpływ na decyzję Ladbrokes miał list od Kapicy, o którym już wcześniej wspominałem (choć niektórzy w swoim stylu szydzili z tej informacji), a na ile analiza rzeczywista analiza rynku polskiego. Nie ma natomiast wątpliwości, że jesli tak duży gracz jak Ladbrokes robi taki krok, to już zaiste nieładnie wygląda jeśli chodzi o przekaz PR.

Ladbrokes, z tego co pamiętam, na poważnie wszedł na polski rynek na początku 2009r., kiedy to uruchomili polską wersję strony i zatrudnili Country Managera (pozdrawiamy Michała K.). Potem była kampania reklamowa, bonus dla nowych graczy itd. Suma sumarum, trochę kasy zainwestowali w polski rynek i chyba ot tak by sobie nie odpuścili?

PS: Na szczęście ci najwięksi gracze na polskim rynku tak łatwo nie dają się Kapicy zastraszyć. Betfair, Bwin, Bet365, Unibet, a grupa Mangas nawet wystawiła swojego żołnierza (Bońka) grin

R
Zbanowany
Zbanowany
Originally Posted by Maciek
Zwlekalalo dlugo lb z moją wyplata az w koncu dzisiaj dotarla kasa ,dobrze wyczulem ze trzeba stamtad sp....

Akurat z tym nie ma to najmniejszego zwiazku .Wszystkie srodki graczy zostana wyplacone .To nie podlega zadnym dyskusjom

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja powiem tak, lb, jak i inne brytyjskie firmy i tak były niechętnie nastawione na graczy z Polski. Szybkie limity, a często wręcz blokada konta (bo jak nazwać limit do 0.00pln?). Mam na myśli rzecz jasna zakłady, bo w pokerze się nie orientuję. Dla mnie osobiście żadna strata, ani oznaka do paniki.

Betway to z kolei buk dużo niższej kategorii i dla nich rynek polski jest zbyt mało atrakcyjny, co do ryzyka jakie ewentualnie mogliby ponieść, stąd pewnie wolą dmuchać na zimne.

Stąd póki co powtarzam dalej, że nic się nie stało.

Jak ktoś z buków pokroju: bwin, ub, b365, betfair, czy powiedzmy bah wycofa się z polskiego rynku to zacznę się martwić...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08
Pod wzgledem zakladow to kazdy sadzi z reguly po swoim koncie wink ,ale fakt ,ze sa lepsze firmy.Pod wzgledem pokera nie oszczedzali nigdy na kasie wiec jest to niestety spora strata. Na pewno wiele osob z Polski bedzie milo wspominac gre tam i nagrody jakie otrzymali

Zgadza sie,malo ktora firma ot tak potrafila dac 50e za friko na konto pokerowe

K
newbie
newbie
K Offline
Firma ma jutro ogłosić że opuszcza Polskę a przed chwilą pomyślnie zarejestrowałem u nich konto . Czy ktoś moze coś z tego rozumię

R
Zbanowany
Zbanowany
Originally Posted by kameleon189
Firma ma jutro ogłosić że opuszcza Polskę a przed chwilą pomyślnie zarejestrowałem u nich konto . Czy ktoś moze coś z tego rozumię

Po co robisz zamieszanie na najwiekszych polskich forach .Zaraz zarobisz bana pajacu i na tym sie skonczy Twoja misja

K
newbie
newbie
K Offline
Jakie zamieszanie nie rozumiem mam wątpliwośc i zadaje pytanie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Po co robisz zamieszanie na najwiekszych polskich forach .Zaraz zarobisz bana pajacu i na tym sie skonczy Twoja misja

Ej no kurde nie banuj wyslannika Jacka tak szybko laugh laugh laugh

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Info

Opublikowali w necie dzisiejszy Dziennik Ustaw - bez interesującej nas ustawy.

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by agr1

Ej no kurde nie banuj wyslannika Jacka tak szybko laugh laugh laugh

loguje sie z MF, US czy z UC? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lb dalo jaja ,wogole szkoda bukow netwoych teraz strach gdziekolwiek grac ,srodki niby wycofane ale korci by gdzies pograc ,a tutaj usuwaja jeden po drugim... oj nie wiem czemu ten Conrad za PO.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Maly OT o naszym idolu grin

Jego koniec jest bliski papa

Fikcyjne kontrole

Celnicy, do których dotarła "Rz", opowiadają o panującym wówczas w Urzędzie Celnym w Przemyślu nepotyzmie. Szefem urzędu był Andrzej K., którego konkubina nadzorowała laboratorium badające próbki importowanego alkoholu etylowego. Oddział kolejowy w Medyce, przez który wjeżdżały transporty, nadzorował zastępca K. – Jacek W., jego żona pracowała w agencji celnej obsługującej sprawy związane z importem. W tej samej agencji – według informacji "Rz" – dyrektorem handlowym od sierpnia 2002 do czerwca 2003 r. był obecny szef Służby Celnej Jacek Kapica.

http://www.rp.pl/artykul/2,680409-Spirytus-uderzyl-w-budzet.html

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Maciek

Akurat z tym nie ma to najmniejszego zwiazku .Wszystkie srodki graczy zostana wyplacone .To nie podlega zadnym dyskusjom

Rafal, oni wycofuja sie z pokera czy z zakladow tez?

Strona 8 z 27 1 2 6 7 8 9 10 26 27

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, Akhu, latajaca_holenderka, kamel, 11kera11, JelineK, Sensei, forty, betowiec, Kretol, burbon, rafal08), 2,650 gości, oraz 22 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,902
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025