|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Last edited by Green Arrow; 07/07/2011 02:26.
|
|
|
|
|
Karpaty 1928 Krosno
|
|
Karpaty 1928 Krosno
[ Linked Image] Grigorij Łaguta wygrał w sobotę w czeskim Pilznie półfinał Indywidualnych Mistrzostw Europy. Rosjanina zabrakło w poniedziałkowym i wtorkowym meczu Valsarny Hagfors. Szwedzkie media doniosły, że "Grisza" zmaga się z bólem pleców. Występująca w Elitserien Valsarna zastosowała dwa razy zastępstwo zawodnika za kontuzjowanego Łagutę - zespół odniósł jedno zwycięstwo i porażkę. Czy "Grisza" był jednak naprawdę kontuzjowany w tych dniach? Na środowy poranek w oddalonym od Pilzna (ostatni start Łaguty) o ponad 10 tys. km. Władywostoku zaplanowano mecz ligi rosyjskiej, w którym miejscowy Wostok podejmie SK Oktiabrskij. Liderem klubu z Władywostoku jest Grigorij Łaguta. Rosjanina nie mogło zabraknąć na tym spotkaniu. W swoim pierwszym starcie "Grisza" zanotował defekt, a w kolejnym zwyciężył (mecz trwa). Czy zatem aby na pewno Łaguta był kontuzjowany na czas meczów w Szwecji?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja np. jestem bardzo ciekawy co jutro zrobią zielonogórzanie, gdyby powtórzyła się sytuacja sprzed meczu z Marmą i ok. 20 40 np przestało padać Wtedy dopiero będą mieli ból głowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja np. jestem bardzo ciekawy co jutro zrobią zielonogórzanie, gdyby powtórzyła się sytuacja sprzed meczu z Marmą i ok. 20 40 np przestało padać Wtedy dopiero będą mieli ból głowy  Nasz Prezesejro chce by mecz byl o 19 www.falubaz.com [ falubaz.com] tu bedzie najlepsze info pogodowe i wiecej o caly meczu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Już mu Władzio da 19...  Dziś odprawia już modły aby lało  a jak nawet o 20 30 przestanie to i tak dla gorzowian tor zapewne nie będzie nadawał się do jazdy, i tak o to cyrku będzie ciąg dalszy... "Ale jesteśmy przygotowani, żeby wysypać suchą nawierzchnię, żeby wyjechała maszyna. Ciężko było wtedy przy odwołanym meczu, żeby do 23-ciej robić tor, a później jeździć zawody" A to pozostawię bez komentarza
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kto sędziuje? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
puszczacie lige duńską chodzi o mecz Fjelsted - Grindsted 1 2.25 składy Fjelsted Speedway Klub 1. Magnus Zetterstroem 2. Linus Sundstroem 3. Peter Kildemand 4. Simon Nielsen 5. Tommy Pedersen
Grindsted Speedway Klub 1. Kenneth Bjerre 2. Henning Bager 3. Claus Vissing 4. Lasse Bjerre 5. Jesper Kristiansen nie potwierdzone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
-2 po 8 biegu chyba również
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
goście dzisiaj wzmocnieni  bez stachyry
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chris Holder -2.5 Chris Harris +2.5 2 2.20 w Tobet
wiem, że Holder lepszy obecnie od rywala, ale Chris jedzie jeden bieg więcej, do tego jeszcze ten hadicap
uważam, że zakład wart ryzyka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wiem, że Holder lepszy obecnie od rywala, ale Chris jedzie jeden bieg więcej, do tego jeszcze ten hadicap
uważam, że zakład wart ryzyka dlaczego ma jechac jeden wiecej? Poole -2 po 8. 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
uważam, że zakład wart ryzyka dlaczego ma jechac jeden wiecej? Poole -2 po 8.  zz za Stachyrę, ale pewny do końca nie jestem, czy Harris na to się łapie, proszę mnie poprawić, jeśli jestem w błędzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gjedde + rezerwy wg mnie na 90%
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mogą jechać Cook, Kling, Hougaard i Dzida. Co nie zmienia faktu, że mecz kroi się cięższy, niż to wygląda na papierze. Gospodarze zostali bez rezerwowych, nie wiadomo jak poradzi sobie porozbijany Andersson. Trio Watt, Darcy i Holder będzie musiało znowu przywieźć w okolicach kompletu, żeby ten mecz wygrać. Chyba, że "wypali" Newmann albo drugi Holder, ale na to raczej szanse mikre...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mogą jechać Cook, Kling, Hougaard i Dzida. Co nie zmienia faktu, że mecz kroi się cięższy, niż to wygląda na papierze. Gospodarze zostali bez rezerwowych, nie wiadomo jak poradzi sobie porozbijany Andersson. Trio Watt, Darcy i Holder będzie musiało znowu przywieźć w okolicach kompletu, żeby ten mecz wygrać. Chyba, że "wypali" Newmann albo drugi Holder, ale na to raczej szanse mikre... no to moje akcje idą w dół :)) za to teraz handi na gospodarzy robi się prawdopodobne, mimo, że ani Newman, ani drugi Holder furory nie zrobią
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mogą jechać Cook, Kling, Hougaard i Dzida. Co nie zmienia faktu, że mecz kroi się cięższy, niż to wygląda na papierze. Gospodarze zostali bez rezerwowych, nie wiadomo jak poradzi sobie porozbijany Andersson. Trio Watt, Darcy i Holder będzie musiało znowu przywieźć w okolicach kompletu, żeby ten mecz wygrać. Chyba, że "wypali" Newmann albo drugi Holder, ale na to raczej szanse mikre... jesteś pewny Hougaarda ??????
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mogą jechać Cook, Kling, Hougaard i Dzida. Co nie zmienia faktu, że mecz kroi się cięższy, niż to wygląda na papierze. Gospodarze zostali bez rezerwowych, nie wiadomo jak poradzi sobie porozbijany Andersson. Trio Watt, Darcy i Holder będzie musiało znowu przywieźć w okolicach kompletu, żeby ten mecz wygrać. Chyba, że "wypali" Newmann albo drugi Holder, ale na to raczej szanse mikre... jesteś pewny Hougaarda ?????? Jego akurat nie na 100 %. Ewentualnie 2x Kling. Wydaje mi się, że nowe średnie wejdą dopiero od 1 lipca.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hougaard nie moze jechac jako ZZ ani wedlug obecnych srednich ani wg tych wchodzacych w zycie 1. lipca
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|