|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A dlaczego miałbys dostac bana??? No juz bez przesady, temat sluzy tego typu informacjom, wg mnie wklejaj, ja ide po popcorn i do lektury 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam nie jestem "władny" aby dawać Ci zgodę, ale jeśli możesz to wyślij mi na mail: [email protected]Chociaż chyba nie będzie miał nikt nic przeciwko...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strzelam, że głównie będą stanowiska zasłaniające się prawem unijnym. Sam jestem ciekawy co Ci odpisali.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi... Jesli nie ma tam nic lamiacego regulamin forum to nie widze problemu
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi... Dawaj. Jak chcesz to z grzeczności możesz tylko wyedytować dane osobowe "nadawcy/adresata".
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Sluchajcie, ja pokusilem sie o napisanie do 12 firm maile z ustosunkowaniem sie do nowej ustawy. Zwyczajne pytanie do supportu. Odpowiedz otrzymalem od 8 firm. Moglbym wkleic wszystkie te odpowiedzi niemniej boje sie troche bana. A jest dosc wiele do poczytania oficjalnych stanowisk firm. jesli zatem dostane zielone swiatlo tutaj, wkleje odpowiedzi... Bana dostaniesz jak nie wkleisz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@piko1981 Dziękuję.
Jeśli możesz to odpisz na moje pytanie... tutaj nie będę Ciebie ponownie męczył.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Właśnie dostałem takową wiadomość od Ladbrokes Witaj XXXXXX W lipcu 2011 roku na terenie Polski w życie wejdzie nowa ustawa o grach hazardowych. Nowe prawo zezwala na zakłady sportowe jedynie firmom posiadającym polską licencję. Firma Ladbrokes Betting and Gaming podlega licencji przyznanej przez inny kraj Unii Europejskiej, w związku z czym nie będzie ubiegać się o polską licencję. Z powodu powyższej decyzji firma Ladbrokes nie może kontynuować działalności w Polsce. Dlatego też z dniem dzisiejszym możliwość dokonywania zakładów oraz nowych depozytów zostanie zablokowana na kontach użytkowników. Wszelkie środki pieniężne znajdujące się w sekcji zakładów sportowych, kasyna, kasyna Live Dealer, Pokera i Gier są bezpieczne. Nagrody za punkty pokerowe zgromadzone w czerwcu zostaną wypłacone a wszystkie zawarte zakłady sportowe zostaną rozliczone bez żadnych zmian, zgodnie z regulaminem Ladbrokes. Prosimy o natychmiastowe wypłacenie wszelkich środków z konta użytkownika Ladbrokes. Aby dokonać wypłaty, należy zalogować się na konto w serwisie Ladbrokes, w sekcji ‘Moje konto’ przejść do zakładki „Wypłata”, sprawdzić, czy dane do wypłaty są aktualne a następnie zlecić wypłatę. Po otrzymaniu zlecenia środki zostaną wypłacone w czasie nie dłuższym niż 10 dni roboczych. Obowiązuje standardowy regulamin wypłat Ladbrokes. Możliwość dokonania wypłaty w ten sposób będzie dostępna do dnia 31 lipca 2011. Po tym dniu dostęp do konta zostanie zablokowany. Użytkownicy, którzy będą chcieli dokonać wypłaty środków po 31 lipca 2011 proszeni są o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem [email protected]Przepraszamy za uniedogodnienia i jednocześnie serdecznie dziękujemy za korzystanie z usług firmy Ladbrokes. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt z Działem Obsługi Klienta pod adresem [email protected] (w języku polskim) lub [email protected] (w języku angielskim) Z wyrazami szacunku Ladbrokes czy to koniec gry w internecie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
toc to zawsze byl obsrany buk - kompletnie nie przydatny wiec dla mnie zadna strata.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Cala wczorajsza dyzkusja jest o tym .Wystarczy przeczytac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
toc to zawsze byl obsrany buk - kompletnie nie przydatny wiec dla mnie zadna strata. Dokładnie, strata zerowa, bardziej niepokoi aspekt psychologiczny, żeby inni nie poszli w ich ślady, choć moim zdaniem nie grozi nam to, no ale czekamy również na post piko.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a faktycznie, nie jestem na bieżąco aż tak, ale lekko się zszokowałem po przeczytaniu takiego maila
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja
|
|
|
|
|
|
|
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja 31 lipca za kija nie jest za 2 dni
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja Czas na wyplate masz do 31 lipca!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja nic nie dostalem od ladbrokersa, torche malo czasu dali na wyplate srodkow , 2 dni a potem co ? pewnie nie wyplaca bo powiedza ze to nielegalne i skonfiskuja Czas na wyplate masz do 31 lipca! Nagrody za punkty pokerowe zgromadzone w czerwcu zostaną wypłacone a wszystkie zawarte zakłady sportowe zostaną rozliczone bez żadnych zmian, zgodnie z regulaminem Ladbrokes.
|
|
|
|
|
|
|
kosmo........w odpowiedzi spytaj sie Ich jak to jest,że w innych krajach tez nie mają licencji a oferują Swoje usługi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
o fakt 31 lipca, nie 31 czerwiec, dzieki za spostrzegawczosc 
|
|