|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Koles opusc ten pokoj 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy Pinnacle rowniez wycofa się z Polskiego rynku ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Oczywiście zdaję sobie sprawę ,że jestem tu niemile widziany , ale to jest duże forum dlatego przedstawiłem stanowisko legalnych firm nie łamiących polskiego prawa . Oczywiście mam nadzieję ,że minister dotrzyma obietnic.Pozdrawiam i do widzenia
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Tak dotrzyma obietnic jak Tusk.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Czy Pinnacle rowniez wycofa się z Polskiego rynku ? szczur napisał że się Pinnek wycofał co jest nie prawdą.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Czy Pinnacle rowniez wycofa się z Polskiego rynku ? szczur napisał że się Pinnek wycofał co jest nie prawdą. napisal niebawem... ciekawe kiedy zaczniecie dzialac ? pol roku, rok ? a kursy pewnie 1,75-1,76  rzad nie chce nas leczyc, a poprostu widzi skad jeszcze pobrac pieniadze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak narazie to Tylko Angielskie firmy się wycofują , Jeśli pinnacle się wycofa to będzie już można poważniej zastanowić nad sensem mieszkania w tym kraju w chwili obecnej
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Dear Sir,
Pinnacle Sports is licensed by the government of the Netherlands Antilles and provides a service based on the laws and regulations of this country. We suggest you contact your local government regarding new legislation that may be in effect or passed in the future. We would not comment on laws passed by another state.
Kind regards,
Customer Service Department Pinnacle Sports"
Panie Szanowny Romin39radze sprawdzać informacje które Pan pisze a nie wypisywać jakieś pierdol*ty
|
|
|
Link skopiowany do schowka