|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dokladnie Expetro! Tez mam takie zdanie. Od spraw PRowych firmy maja swoich ludzi czy dzialy. Dbaja o to, aby wszysciutko bylo cacy, ja natomiast (jesli ktos nie czyta) nie daje 5 z plusem tym firmom..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie Expetro! Tez mam takie zdanie. Od spraw PRowych firmy maja swoich ludzi czy dzialy. Dbaja o to, aby wszysciutko bylo cacy, ja natomiast (jesli ktos nie czyta) nie daje 5 z plusem tym firmom.. Tyle, że dość intrygująca jest sytuacja w której coraz więcej buków prowadzi takie kampanie: http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_szeptanyhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wirusowyTobie tego nie wklejam. Ale innym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś z betclica mógłby tutaj się ujawnić, zanim zostanie rozkręcona afera tysiąclecia?
Bo cancele wygranych betów (zupełnie normalnych, żadnych palpów) to jednak przesada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lol, no jednak nie da się po dobroci Handicap +12.5 na Włókniarza z Unią Leszno wczoraj, inni wystartowali nawet z wyższym niż 1.85 kursem. Potem mielismy spadki, handi trochę poleciał, do 10.5/8.5 Mecz skończył się wynikiem 43-46, handicap in. Betclic robi cancela zakładu tłumacząc, że był to palpable error  Oczywisty błąd compilera  Niestety takie pokazu debilizmu jeszcze nie widziałem, przebili totalnie wszystko. Na kolejne mejle z pytaniami odpowiadają cały czas w taki sam sposób. Ciekawe, czy jak w koszu zmieniają handicap z 8.5 na 10.5 to czy też cancelują zakłady na tamtą linię? Moja teoria jest taka - jakiś totalny idiota jest tam kopiarką od speedwaya; dostał po mordzie trochę na tym handicapie, powiadomił po meczu managera, że to był "oczywisty błąd", a ponieważ nikt się na tym nie zna, to idą w zaparte ufając, że aż takim tępakiem nie można być Szkoda, że nie mają absolutnie nic na swoją obronę, tak żenującego spektaklu jeszcze nie widziałem nigdy, a widziałem wiele dziwnych rzeczy w tym światku. Reasumując - złodzieje, oszuści i w dodatku bezczelni kłamcy, próbujący zrobić z ludzi debiliDobrze, że jest LGA, ale po takim wyczynie (mam tu na mysli głównie upieranie się przy swoim chorym stanowisku) to powinno skutkować jakąś dotkliwą karą finansową no bo sorry, co to ma być :?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Totalna amatorka i jak to gówno można chwalić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i proszę bardzo, 3x przekonywano mnie i innych, że nie mam już dalej pisać bo to jest obvious i tyle
A jednak udało się rozliczyć poprawnie oficjalnie. Proszę, jaka ciekawostka ;p
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kolejna ofensywa bonusowa ze strony Betclick. Bonus 100% do 10 euro na zakłady. Sprawdzcie konta, jak zwykle mail jeszcze nie przyszedl.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A u mnie standardowo brak jakiegokolwiek bonusa. Nawet mimo zerowego stanu konta. Nie lubia mnie buki 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
"muppet" swoja droga to niezly numer z tym zakladem. Moze i rzeczywiscie ktos zaspal przy tym becie. Dobrze, ze chociaz kaske wyplcili jednak.
Swoj droga, mam nadzieje, ze mnie takie cos nie spotka..
PZDR
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dostal ktos oferte z BC ... dotyczca Free beta do 1235 PLN ? O dziwo Zibi Boniek byl na stronie tej reklamy, a zaklad darmowy mial niby dotyczyc elClasico w CL...
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Jak długo idzie wypłata z Betclic na Moneybookers? Dzięki.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Jak długo idzie wypłata z Betclic na Moneybookers? Dzięki. własnie doszła, trochę długo szła, zwłaszcza, iż wcześniej były opinie, że dochodzi w kilkanaście minut
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak długo idzie wypłata z Betclic na Moneybookers? Dzięki. własnie doszła, trochę długo szła, zwłaszcza, iż wcześniej były opinie, że dochodzi w kilkanaście minut W Betclic szybkość wypłaty zależy od statusu klienta. VIP-y ( cztaj: Very Impressive Profits ) mają w kilkanaście minut. Choć też nie zawsze.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Zmiana oferty powitalnej z 55 na 200 PLN Oferta powitalna Kwota, którą otrzymasz w BetClic to cashback 200 zł. Oznacza to, że zwrócimy Ci pienądze ze pierwszy zakład, jeżeli okaże się on przegrany. UWAGA: to nie jest żaden bonus, którym trzeba obracać! Te pięniądze będziesz mógł natychmiast wypłacić. To naprawdę wyjątkowa oferta, która daje Ci szansę na grę bez żadnego ryzyka! Sprawdź naszą ofertę, a potem zdecydujesz czy chcesz z nami zostać. Na przykład: Decydujesz się postawić 200 zł na mecz Legia - Wisła: 1. Zarejestruj się w BetClic [ pl.betclic.com] Wypełnij formularz rejestracyjny i potwierdź rejestrację, klikając przycisk „Utwórz konto”. 2. Złóż pierwszy depozyt Aby postawić pierwszy zakład i skorzystać z naszej oferty, musisz dokonać wpłaty w wysokości przynajmniej 15 zł. Kwota, którą postawisz na swój pierwszy zakład, w przypadku przegranej zostanie Ci zwrócona w całości, aż do 200 zł! 3. Postaw pierwszy zakład bez ryzyka Jeżeli postawisz swój pierwszy zakład na remis pomiędzy zespołami, a kurs wyniesie np. 6,00 otrzymasz: 200 zł x 6,00 = 1200 zł Jeżeli nie będzie remisu, natychmiast zwrócimy Ci postawione pieniądze. To oferta bez żadnego ryzyka! Bonus dotyczy tylko nowych użytkowników. Dodatkowe informacje na www.betclic.com [ pl.betclic.com]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Weź udział w konkursie tenisowym w BetClic, który organizujemy z okazji French Open* i wygraj do 6000 zł w gotówce! Stawiaj zakłady o możliwie najwyższych kursach i pokonaj innych graczy BetClic. Łączna pula nagród to 17 800 zł!
1. Zarejestruj się do konkursu! 2. Postaw zakład w meczach French Open* za co najmniej 20 zł. 3. Twój ostateczny wynik będzie sumą 5 wygranych zakładów o najwyższych kursach. Ranking zwycięzców zostanie ogłoszony na stronie konkursu w środę 8 czerwca 2011.
Więcej informacji na stronie Betclic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Na dzień dziecka Betclic przygotował nowy regulamin obrotu bonusami w kasynie. Już nie 30 x bonus. Teraz sprawiedliwie jest 40 razy. Nawet nie wszystkie sloty mają 100% stawki liczonej do obrotu. I jeśli w trakcie obracania "naruszysz" w jakiejkolwiek części część bonusową, to całość jest zamrażana do momentu spełnienia warunku 40 x bonus i żadnej nadwyżki nie można wypłacić. Coraz lepiej... https://pl.betclic.com/content.aspx?pagecode=cas_bonus_15d
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłacał ktoś ostatnio na MB od nich , w ostatnim tygodniu , jak to funkcjonuje czasowo .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|