|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PILNE LE: kompromitacja Jagiellonii, Kazachowie za mocni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mieliśmy się spotkać z liverpoolem w półfinale - no szkoda , za rok spróbujemy za rok to zostanie tylko Remes Cup jak nas zaproszą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale tak już poważniej to prawda jest taka, że jakby mecz się odbył we wrześniu to Jaga przeszłaby dalej. Po prostu tamci są w sezonie, a Jaga na początku przygotowań. Wg mnie mądrze zrobił Probierz olewając puchary wychodząc z założenia, że jak przejdą to fajnie a jak nie to liga ważniejsza niż miałby się tutaj żyłować, dojść do 3 rundy, odpaść z jakimś Arisem a potem całą jesień dołować w lidze a'la Ruch Chorzów rok temu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Plizge należy wypierdolić dyscyplinarnie. i dac dozywotni zakaz gry w polskiej lidze zeby nie ciagnal poziomu w dol  Podoba mi się ten pomysł 80% kadry powinno dostać zakaz gry w piłkę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pogadać, podenerwować nad jakością polskiej piłki, to sobie możemy, jednak najistotniejsze w tym wszystkim jest to, aby się kasa zgadzała. Irtysz 1X - win i się zgadza. O to chodzi. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skonto Ryga - Wy następni, trzymam kciuki!   kfjatek  Co? Ich 14 podejście do Ligi Mistrzów przecież  Ile to już grubych ekip ich przewiozło  Wisła kamąąą  do 15 razy sztuka, po za tym mieli niefarta w losowaniu, że trafiali na takie silne zespoły, nie rozumiem o co się czepiasz, co innego jakby przegrywali z słabszymi drużynami, a tak naturalna kolej rzeczy. teraz po raz pierwszy będą faworytem, zobaczymy co pokażą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zilina 0:1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pogadać, podenerwować nad jakością polskiej piłki, to sobie możemy, jednak najistotniejsze w tym wszystkim jest to, aby się kasa zgadzała. Irtysz 1X - win i się zgadza. O to chodzi.  tu już ogoliłeś buka, zapraszamy na sąsiedni qc, tam też trzeba wydoić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Luc, ale to byłaby kasa na prawdziwych zawodników, a nie dla takich leszczy jak dziś Plizga itd a jaki szanujacy sie zawodnik przyjdzie do tego naszego ligowego kurwidołka ? zapomnij. Voskamp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Górnik raz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale tak już poważniej to prawda jest taka, że jakby mecz się odbył we wrześniu to Jaga przeszłaby dalej. Po prostu tamci są w sezonie, a Jaga na początku przygotowań. Wg mnie mądrze zrobił Probierz olewając puchary wychodząc z założenia, że jak przejdą to fajnie a jak nie to liga ważniejsza niż miałby się tutaj żyłować, dojść do 3 rundy, odpaść z jakimś Arisem a potem całą jesień dołować w lidze a'la Ruch Chorzów rok temu. chłopie co ty pierd.... aż mnie wkurzyłeś.
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
...mądrze zrobił Probierz olewając puchary... jasne, w końcu celem samym w sobie jest jak najwyższe miejsce w naszej ekstramegaklasie  co tam ueropejskie puchary, olać je !
|
|
|
|
|
+
|
|
+
Górnik raz  i Zilina DNB po 2.50 juz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale tak już poważniej to prawda jest taka, że jakby mecz się odbył we wrześniu to Jaga przeszłaby dalej. Po prostu tamci są w sezonie, a Jaga na początku przygotowań. Wg mnie mądrze zrobił Probierz olewając puchary wychodząc z założenia, że jak przejdą to fajnie a jak nie to liga ważniejsza niż miałby się tutaj żyłować, dojść do 3 rundy, odpaść z jakimś Arisem a potem całą jesień dołować w lidze a'la Ruch Chorzów rok temu. chłopie co ty pierd.... aż mnie wkurzyłeś. To jest moje zdanie. Poprzedni sezon to potwierdz. Najpierw męczarnia Lecha z Interem Baku a potem jakoś już inaczej to wyglądało.
|
|
|
|
|
|
|
Luc, ale to byłaby kasa na prawdziwych zawodników, a nie dla takich leszczy jak dziś Plizga itd a jaki szanujacy sie zawodnik przyjdzie do tego naszego ligowego kurwidołka ? zapomnij. Voskamp  no daj Boże by był tym wyjątkiem, ale skoro zniżył się do poziomu polskiej ligi to musi mieć małe ambicje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...mądrze zrobił Probierz olewając puchary... jasne, w końcu celem samym w sobie jest jak najwyższe miejsce w naszej ekstramegaklasie  co tam ueropejskie puchary, olać je !  nie, lepiej jak Ruch zagrać kozackie mecze w Kazachstanie i na Malcie i dostać solidny wpierdol od Austrii Wiedeń.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale tak już poważniej to prawda jest taka, że jakby mecz się odbył we wrześniu to Jaga przeszłaby dalej. Po prostu tamci są w sezonie, a Jaga na początku przygotowań. Wg mnie mądrze zrobił Probierz olewając puchary wychodząc z założenia, że jak przejdą to fajnie a jak nie to liga ważniejsza niż miałby się tutaj żyłować, dojść do 3 rundy, odpaść z jakimś Arisem a potem całą jesień dołować w lidze a'la Ruch Chorzów rok temu. Majstersztyk probierza , wiedziałem ze coś tu nie gra , a tu taka heca, nasz trener to jednak mistrz taktyki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Burić -20. Wołąkiewicz, 13. Ratajczak, 35. Kamiński, 22.Wojtkowiak – 11.Murawski, 15. Drygas, 22. Możdżeń, 7 Wilk, 24. Tonev – 16 Rudnevs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
europejskie puchary to szansa przedewszystkim na kase dla biedniejszych klubow
|
|