|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znowu Pelikany rzuciły się na argentyne A my swoje - Polska + Brazylia rozwin mysl Huraoptymizm od samego rana na Argentyne ludzie myślą że robią interes życia  , śmieszy mnie to , Polska zagrała wczoraj dobre spotkanie i odrobina zimnej krwi w końcowkach mogła przesądzić o zwycięstwie , sety do 22 czy do 23 to nie jest pogrom , sam miałem +2.5 na Polske po dobrym kursie ale liczyłem na coś więcej z ich strony, po kurku nie było widać zmęczenia, to co wczoraj wyprawiał na zagrywce było znakomite , to samo ruciak brawo , gruszka na minus. Polska musi zagrać podobnie jak z Rosją - silna zagrywka i nieprzewidywalne zagrania. Dlatego śmiało ich gram , zresztą liczę na najlepszy mecz w ich wykonaniu w całym turnieju a 14 tys ludzi na trybunach powinno im w tym pomóc nie zgadzam sie z tym Twoim tokiem rozumowania ale to nieistotne bo nie o to "pytalem"  ZNOWU SIE PELIKANY RZUCILY NA ARGENTYNE - a kiedy to wczesniej PELIKANY sie rzucaly na Argentyne i zle na tym wyszly ? o to pytalem 
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
Znowu Pelikany rzuciły się na argentyne A my swoje - Polska + Brazylia rozwin mysl Huraoptymizm od samego rana na Argentyne ludzie myślą że robią interes życia  , śmieszy mnie to , Polska zagrała wczoraj dobre spotkanie i odrobina zimnej krwi w końcowkach mogła przesądzić o zwycięstwie , sety do 22 czy do 23 to nie jest pogrom , sam miałem +2.5 na Polske po dobrym kursie ale liczyłem na coś więcej z ich strony, po kurku nie było widać zmęczenia, to co wczoraj wyprawiał na zagrywce było znakomite , to samo ruciak brawo , gruszka na minus. Polska musi zagrać podobnie jak z Rosją - silna zagrywka i nieprzewidywalne zagrania. Dlatego śmiało ich gram , zresztą liczę na najlepszy mecz w ich wykonaniu w całym turnieju a 14 tys ludzi na trybunach powinno im w tym pomóc tak dobre spotkanie ale ruscy walili silowo argentyna gra jak brazylia szybko sa dobrzy technicznie i polacy sie beda gubic i zle sie gra nam z takimi druzynami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszlo rekreacyjnie polska z rosjankami 3-0
moze oddadza rezerwami pewnie za wczoraj
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
fajnie sie czyta argumenty za i przeciw tak trzymac  tylko  tym ktorzy zaraz napisza ze jak gram przeciwko Polsce to jestem pojebany itp 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ruskie o coś walczą? rezerwy słabiutko na razie, może 1 set puszczony a potem będzie gra?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten mecz Polska - Rozsja jest o coś ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
atakujecie cos w meczu Ros-Pol ? +1.5 na Polki hmm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znowu Pelikany rzuciły się na argentyne A my swoje - Polska + Brazylia rozwin mysl Huraoptymizm od samego rana na Argentyne ludzie myślą że robią interes życia  , śmieszy mnie to , Polska zagrała wczoraj dobre spotkanie i odrobina zimnej krwi w końcowkach mogła przesądzić o zwycięstwie , sety do 22 czy do 23 to nie jest pogrom , sam miałem +2.5 na Polske po dobrym kursie ale liczyłem na coś więcej z ich strony, po kurku nie było widać zmęczenia, to co wczoraj wyprawiał na zagrywce było znakomite , to samo ruciak brawo , gruszka na minus. Polska musi zagrać podobnie jak z Rosją - silna zagrywka i nieprzewidywalne zagrania. Dlatego śmiało ich gram , zresztą liczę na najlepszy mecz w ich wykonaniu w całym turnieju a 14 tys ludzi na trybunach powinno im w tym pomóc nie zgadzam sie z tym Twoim tokiem rozumowania ale to nieistotne bo nie o to "pytalem"  ZNOWU SIE PELIKANY RZUCILY NA ARGENTYNE - a kiedy to wczesniej PELIKANY sie rzucaly na Argentyne i zle na tym wyszly ? o to pytalem  Bardziej mi chodziło o to że Pelikany znowu idą w tym samym kierunku - jeśli faworyt to 95% ludzi go gra , moim zdaniem kursy powinny być zrównoważone. A co do zmęczenia po 5 setach przedwczoraj kurek i reszta ledwo chodziła przy ostatnich piłkach a wczoraj zagrali najlepsze spotaknie turnieju, może się to wydawać dziwne ale na to wygląda że oni dopiero się rozkręcają:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszło Polki po 3  można to gdzieś oglądać ?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
poszło Polki po 3  można to gdzieś oglądać ? orange sport info bet365
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
ja dziś zasiądę przed tv i pooglądam, ewentualnie live coś się wymyśli. finał wiadomo spokojnie może wygrać każda z drużyn choć jak dla mnie Brazylia mimo wszystko faworytem. o 3 miejsce kciuki ścisnę za Polaków ale jakbym miał postawić przed meczem to rozum podpowiada Argentynę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra Sensei, zobaczymy popoludniu - ktos bedzie mial racje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W spotkaniu piątkowym De Cecco w pierwszym secie pokazał co robi szybkie rozegranie z Naszym blokiem. Ja dziś próbuje -1.5.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema Craax dosownei godzine temu trafila do mnie koszulka od Was,z CC + Pika nozna dla ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W spotkaniu piątkowym De Cecco w pierwszym secie pokazał co robi szybkie rozegranie z Naszym blokiem. Ja dziś próbuje -1.5. w koncu jakis trzezwo myslacy dokladnie 1 set byl wyznacznikiem co znaczy rozegranie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i polfinal z brazylia
z tego co pamietam nie grali katastrofy zeby polacy po nadmuchanych wypowiedziach po meczu z ruskimi nagle tak urosli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kuziutkin sie smieje wiec ten mecz wiadomo gdzie ma 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Originally Posted By: Lampartinho Witam Dziś chyba Kolumbia, wcale nie była gorsza od Argentyny a w skład mają bardzo dobry jak np Rodallega czy Zapata siedzą na ławce a Guarin,Falcao to zdobywcy LE więc bramki ma kto strzelać
Originally Posted By: pacyfista nie graj tego w Boliwi mieszka 10 Polakow ,chcesz grac przeciwko swoim .ALE KAWALARZ z tego pacyfisty chyba największy na tym forum ?;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
POLKI set  jeszcze dwa 
|
|