Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20
iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by mazik
http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/531149,obstawianie_meczow_w_sieci_znow_moze_byc_legalne.html

"W Polsce muszą postawić serwery, by resort finansów mógł w każdej chwili sprawdzić, kto i za ile zagrał. Musi to być urządzenie rejestrujące, które będzie archiwizowało wszelkie ruchy między organizatorem zakładów wzajemnych a graczem - wyjaśnia radiu Sylwia Stelmachowska z resortu finansów. Dodaje, że internetowa bukmacherka będzie możliwa jedynie, gdy pieniądze na zakład sportowy przelejemy z konta bankowego"

Co oni wymyślają? po co im takie dane? w jaki sposób firmy mają być konkurencyjne w stosunku do zachodnich, jak niedługo, żeby zagrać meczyk będzie trzeba pisać podanie do resortu finansów? Druga sprawa, dziesiątki systemów wpłat i wypłat, ale u nas tylko konto bankowe będzie dozwolone (w sumie to chyba pierwsze tego typu info, albo ta Sylwia mówi bzdury). Ogólnie smutny kabaret.
Po co im takie dane? Zeby mogli o dowolnej porze dnia i nocy inwigilowac Kowalskiego czy innego Nowaka.

Kurwa - czuje sie jakbysmy cofneli sie o 30 lat w czasie...

Niech ktos mi w wyborach zaglosuje na PO to leb ukrece! blush

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Po pierwsze to PiS chciałby najwięcej danych mieć i najdłużej je przechowywać, mieliśmy już obciach z 10-letnią retencją wszystkich danych mimo iż Unia pozwala jedynie na 2... i PiSdy musiały odpuścić. smirk Zresztą, do tego typu dyskusji jest inny temat...

Natomiast jeśli chodzi o serwery to jest to czymś normalnym, że jeśli masz licencję danego kraju to trzymasz tam też serwer z danymi. Tak samo jest np. na Malcie. Nie możesz mieć licencję na Malcie a serwery trzymać w Mozambiku...

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Własnie o to chodzi Conrad,że Unia wyjebała ppisowską ustawe hazardową do kosza i PIS kurwa odpuścił
a PO NIE
dojebie Nam i basta laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Heh Conrad, coś czuje, że tylko cienka linia dzieli Cię od tego, żebyś tą ustawę zaczął chwalić wink

C
C Offline
Agassi, o to chodzi że ludzie wyjebali PiS. A w ich ustawie nasyłano WSZYSTKIE agencje "siłowe" by pilnowały ustawy, wymienione były dosłownie ABW, CBŚ oraz także CBA (choć nie wiem jaki chuj ma to wspólnego z korupcją?).

Obecna ustawa to też kompletny gniot, ale z innych przyczyn. Chcieli zakazać udziału zagranicznych firm... ale jednocześnie zezwolili krajowym na zakłady online, jednocześnie czyniąc obstawianie w necie czymś dozwolonym w Polsce. Według mnie nie da się legalnie zablokować grania w firmach z siedzibą w innym państwie UE.

Zresztą, jeśli spojrzymy na sytuacja przed i po ostatnich zmianach to trzeba podkreślić, że obstawianie w unijnych firmach było także wcześniej "przyblokowane". Teraz zaś doszła możliwość oferowania usług online w Polsce (tylko zakłady), no i doszło zwolnienie podatkowe tak więc nie da się kogoś pod tym względem "udupić".

Natomiast jeśli największym wrogiem hazardu jest PiS (fenomenalnie zdecydowali nie przeciwstawić się rządowi... tylko go poparli - czyli nienawiść Jarusia do hazardu jeszcze większa niż do... Tuska!!!), a na drugim miejscu PO, to pozostaje tylko w takim razie wspierać SLD.

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by AGASSI
Okey
przerzucilem na inglisz
komunikat znikł
aczkolwiek nie zagrałem nic bo stan konta tam mam null
Można jeszcze tam grać czy nie ?

Można. Po prostu to wygodna formuła dla zbuka, który - jakby co - powie: My umywamy ręce. Pan X świadomie łamał prawo.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Vorspringer
Włączcie sobie live na bwin.

Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

umywaja rece ooo

co na to Jacek?

[Linked Image]

a.k.a. "DOMINICCA"
a.k.a. "DOMINICCA"
''Na podstawie nowej ustawy Służbę Celną wyposażono w broń. Ostatnio wydziały do zwalczania przestępczości przy izbach celnych otrzymały pistolety 9 mm Walther P-99 i PPS oraz strzelby gładkolufowe tk-355. Wręczenie broni poprzedziły szkolenia strzeleckie prowadzone we współpracy z oddziałami Straży Granicznej.''

http://podatki.gazetaprawna.pl/artykuly/531322,jestes_pilkarskim_kibicem_na_ulicy_strzez_sie_celnika.html

o kurwa ja pierdolę laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak jak pisalem wczesniej nic nie moze zrobic bukowi oprocz wyslania pisma zeby postraszyc , tylko tyle moze zrobic

G
stranger
stranger
G Offline
-no chyba , że poskarży się do Cioci "Unii" , że miał pomysła .... a tu klapa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sylwiaa
o kurwa ja pierdolę laugh

kobiecie nie przystoi posługiwać się takim słownictwem cop

grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na meczach Wisły to co 3 osoba ma koszulkę z nadrukiem bat-at-home (z czasów umbro) sprzedawali nawet po 29.99 w Sizeerze grin
A służba celna czasami pojawiała się na meczach z psami od dragów laugh

C
C Offline
Originally Posted by royalflush
A służba celna czasami pojawiała się na meczach z psami od dragów laugh

To już z góry zakładają, że jest to jakiś import a nie produkt krajowy? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem co zakładają, raczej poszło hasło z góry (może jakaś inwazja na dilerów)
Może ćwiczyli szybsze przepuszczanie przez granice laugh nie wiem smile

A
A Offline
Originally Posted by Experto
Originally Posted by Vorspringer
Włączcie sobie live na bwin.

Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

umywaja rece ooo

co na to Jacek?

[Linked Image]

spytałem o zmiany support
sens odpowiedzi jest taki:
"mamy na to wyjebane"
tongue

old hand
old hand

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
ogolnie nie jestem w temacie, ale mam jedno pytanie, czy wg prawa nie możemy grać u buków w sieci? bwin, unibet itp itd ?

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Nie możemy.

A
A Offline
Originally Posted by Giertyszek
Nie możemy.

Jackpot piwo

Czas zamknąć ten temat. grin

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline

Strona 8 z 20 1 2 6 7 8 9 10 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników ($-man, rafal08, Lukasz111, alfa, burbon, latajaca_holenderka, aker, Sensei), 1,962 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,749
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025