|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No do....wracam z pysznej kolacyjki i co to ma niby być Hiszpanki??? No to o hcp mogę pomarzyć...cóż dzień i tak na plusik spory...ale spinać poślady i po półfinał bo tak niewypada odprawić 5 zespołów po +20 i teraz wpaść... Że też tego akurat nie ma bet365  , pewnie ładny kurs na Hiszpanki można by złapać
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
[ Linked Image] Raczej izi 
Last edited by Platini; 16/07/2011 00:40.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja juz sie opowiedzialem za Lotwa +4.5 szanse 51-49 dla Turcji
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Wszystko możliwe, mi chodziło o mały błąd jaki się wkradł w Unibecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko możliwe, mi chodziło o mały błąd jaki się wkradł w Unibecie  racja nie zauwazylem  UKRAINKI dzielnie walcza... oby przeszly dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aszlochy 4x3 pod rzad rzucili i utrzymali prowadzenie  chociaz Turasy wciaz grozni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko możliwe, mi chodziło o mały błąd jaki się wkradł w Unibecie  racja nie zauwazylem  UKRAINKI dzielnie walcza... oby przeszly dalej No way Jose 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
E Aszlochy w minut 0-7 run nic chyba nie zdzialaja
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Odjechały w końcówce ładnie Hiszpanki, pewnie kurs na live by był syty kilka minut temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odjechały w końcówce ładnie Hiszpanki, pewnie kurs na live by był syty kilka minut temu  szczegolnie przy 55-49 dla Ukrainy... na 35 minut starczylo im sil.... piekna walka i znow tylko 5 miejsce im zostaje do walki... HC i over punktowy pewnie zrealizowane, kto skorzystal ten chcial 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odjechały w końcówce ładnie Hiszpanki, pewnie kurs na live by był syty kilka minut temu  Powtórzę się głupi bet365  Lepiej dać Szwedki demolujące Belgię niż QF Kurde trochę za długo Iagupova grała z 4 faulami...gdyby pozbyły się jej na początku 3 q to handi miało szanse 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odjechały w końcówce ładnie Hiszpanki, pewnie kurs na live by był syty kilka minut temu  Powtórzę się głupi bet365  Lepiej dać Szwedki demolujące Belgię niż QF Kurde trochę za długo Iagupova grała z 4 faulami...gdyby pozbyły się jej na początku 3 q to handi miało szanse  NIepoprawny marzyciel z Ciebie i tyle... szans na HC dla hiszpanek nie bylo.... 20 punktow to nie 10... Odrobine za slaby zespol z Ukrainy na Hiszpanie a wynik absolutnie nieadekwatny do przebiegu spotkania i sily druzyn... i tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, akurat marzycielem jestem, tu trafiłeś, ale po prostu Hiszpanki nie zagrały na 100% swoich możliwości...grały sobie na kontakcie i gdy nadażyła sie okazja to odjechały...no ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego Gdyby była transmisja było by widać co i ja a tak możemy sobie gdybać 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Fakt, akurat marzycielem jestem, tu trafiłeś, ale po prostu Hiszpanki nie zagrały na 100% swoich możliwości...grały sobie na kontakcie i gdy nadażyła sie okazja to odjechały...no ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego Gdyby była transmisja było by widać co i ja a tak możemy sobie gdybać  I tu trafiłeś  Nie widząc co i jak nie można pisać, że ktoś nie grał na miare swoich możliwości 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, akurat marzycielem jestem, tu trafiłeś, ale po prostu Hiszpanki nie zagrały na 100% swoich możliwości...grały sobie na kontakcie i gdy nadażyła sie okazja to odjechały...no ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego Gdyby była transmisja było by widać co i ja a tak możemy sobie gdybać  I tu trafiłeś  Nie widząc co i jak nie można pisać, że ktoś nie grał na miare swoich możliwości  :ptak samo nie można twierdzić, że tak nie było
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ja ostatecznie nic z tego spotkania nie zagrałem. Tylko napisałem co uważam za stosowne. Zgodze się z Tobą, że i w drugą stronę tego nie można napisać tylko, że nie wiemy jak to naprawdę wyglądało  Turcja na razie ładnie ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, akurat marzycielem jestem, tu trafiłeś, ale po prostu Hiszpanki nie zagrały na 100% swoich możliwości...grały sobie na kontakcie i gdy nadażyła sie okazja to odjechały...no ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego Gdyby była transmisja było by widać co i ja a tak możemy sobie gdybać  I tu trafiłeś  Nie widząc co i jak nie można pisać, że ktoś nie grał na miare swoich możliwości  :ptak samo nie można twierdzić, że tak nie było wynik stal sie faktem. Jak mozna nie grac na 100% mozliwosci w CF wiedzac, ze przegrana jest rownoznaczna z gra o miejsca 5-8...??? Twoj zaklad byl kompletnie nietrafiony , a tlumaczenie jeszcze bardziej nietrafione. Twoje przemyslenia byly zle i nie trafiles... Nie rozpamietuj tyle, tylko szukaj dobrych zakladow.
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Turcja - Łotwa under 131.5  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt, akurat marzycielem jestem, tu trafiłeś, ale po prostu Hiszpanki nie zagrały na 100% swoich możliwości...grały sobie na kontakcie i gdy nadażyła sie okazja to odjechały...no ale to moje zdanie, każdy ma prawo do swojego Gdyby była transmisja było by widać co i ja a tak możemy sobie gdybać  I tu trafiłeś  Nie widząc co i jak nie można pisać, że ktoś nie grał na miare swoich możliwości  :ptak samo nie można twierdzić, że tak nie było wynik stal sie faktem. Jak mozna nie grac na 100% mozliwosci w CF wiedzac, ze przegrana jest rownoznaczna z gra o miejsca 5-8...??? Twoj zaklad byl kompletnie nietrafiony , a tlumaczenie jeszcze bardziej nietrafione. Twoje przemyslenia byly zle i nie trafiles... Nie rozpamietuj tyle, tylko szukaj dobrych zakladow. Nie rozpamiętuję tylko dyskutujemy sobie... Ale ok wynik jest i koniec. A 2 bety mam w grze Turcja -3.5 oraz Belgia -4.5 więc boksujemy po piękne zakończenie i tak udanego dnia 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|