|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kurde denko..spinaj poslady a nie wieczne handle ci w glowie!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
aa tak, już zaczyna Volandri 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
kurcze największy sprzedawczyk Volandri kończy mi tasiemke mam nadzieje że się nie sprzeda u siebie xD Hmm to jest w tourze wiekszy sprzedawczyk o denko ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kurwa ale denko to jest jedank frajerzyna... 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Denko to największy sprzedawczyk:) A Volandri gra we Włoszech, gdzie zawsze ma najlepsze ( zazwyczaj: jedyne) rezultaty, więc wątpię, żeby odpadł tak szybko:)
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
cos mi sie nie chce wierzyc zeby denkowicz ujebal dwa razy pod rzad z tym stebem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zrobi 2-1 DW żeby nie było ,że nie walczył
|
|
|
|
|
member
|
|
member
cos mi sie nie chce wierzyc zeby denkowicz ujebal dwa razy pod rzad z tym stebem Równia pochyła w dól od pewnego czasu, przegrywa z kazdym
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przysiężny nie miał co zrobić to usiadł na siatce.. jak oglądam tenis ładnych pare lat widziałem różne gesty niezadowolenia tenisistów , ale takie coś widziałem po raz 1-szy . Powiedzenie Polak potrafi jest jednak bezcenne i sprawdzone na każdej życiowej dziedzinie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
kurcze największy sprzedawczyk Volandri kończy mi tasiemke mam nadzieje że się nie sprzeda u siebie xD Hmm to jest w tourze wiekszy sprzedawczyk o denko ? pewnie że większy to dopiero jest handlarz  a startuje już 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale on jest kurwa zenujacy ten rusek..
pies mu morde lizal..frajer
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
noz kurwa jak mozna przegrywac z takim frajerem jak stebe!!
denko kreczuj jak masz zamiar w huja rznac..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co? Denko złapał dobry kurs i chyba zacznie wreszcie grać. Przecież ten Stebe tylko oddawane mecze wygrywa. Przed tygodniem i Denko, i Fognini mu oddali. Jak przyszło grać na poważnie, to z Andujarem trzy gemy ugrał.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To co? Denko złapał dobry kurs i chyba zacznie wreszcie grać. Przecież ten Stebe tylko oddawane mecze wygrywa. Przed tygodniem i Denko, i Fognini mu oddali. Jak przyszło grać na poważnie, to z Andujarem trzy gemy ugrał. denko ma w pidzie ten mecz..a liczylem ze ogarnie tego szwabola cienkiego.. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co? Denko złapał dobry kurs i chyba zacznie wreszcie grać. Przecież ten Stebe tylko oddawane mecze wygrywa. Przed tygodniem i Denko, i Fognini mu oddali. Jak przyszło grać na poważnie, to z Andujarem trzy gemy ugrał. denko ma w pidzie ten mecz..a liczylem ze ogarnie tego szwabola cienkiego..  Po czym poznajesz, że ma w piździe? Bo livescore'a śledzisz? Qrwa, się specjalistów narobiło, co na podstawie cyferek wiedzą, jak mecz przebiega. Wczoraj już jeden taki wróżył, że w którymś meczu nędzny tenis grają w Hamburgu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To co? Denko złapał dobry kurs i chyba zacznie wreszcie grać. Przecież ten Stebe tylko oddawane mecze wygrywa. Przed tygodniem i Denko, i Fognini mu oddali. Jak przyszło grać na poważnie, to z Andujarem trzy gemy ugrał. denko ma w pidzie ten mecz..a liczylem ze ogarnie tego szwabola cienkiego..  Denko to ma wszystkie mecze ostatnio w pizdzie, to juz jest przeszlość
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
toz on powinien takiego steba nosem wciagac a nie dwa razy po rzad moczyc z nim mecze 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
To co? Denko złapał dobry kurs i chyba zacznie wreszcie grać. Przecież ten Stebe tylko oddawane mecze wygrywa. Przed tygodniem i Denko, i Fognini mu oddali. Jak przyszło grać na poważnie, to z Andujarem trzy gemy ugrał. denko ma w pidzie ten mecz..a liczylem ze ogarnie tego szwabola cienkiego..  Po czym poznajesz, że ma w piździe? Bo livescore'a śledzisz? Qrwa, się specjalistów narobiło, co na podstawie cyferek wiedzą, jak mecz przebiega. Wczoraj już jeden taki wróżył, że w którymś meczu nędzny tenis grają w Hamburgu. tja akurat stebe to zawodnik klasy swiatowej kurwa jest.. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka