|
|
member
|
|
member
spokojnie Ram zdąży jeszcze pojechać Hewitta ;] c'mon Harrson!
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Xavier 3-1 *30-0 --> 4-6  idioto
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
tak samo pograne under 9.5 u Somdeva, miał 3-1 40-0* i nie złamał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
xman oddal idealnie na serw po mecz jak pizda, 0 szacunku dla takiego pseudo gracza co w dupie ma gre woli oddac, ciekawe czy debla to zero wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pier co za wal, masakra golym okiem widac bylo ze oddala szmata mecz, co za skurwil
|
|
|
|
|
member
|
|
member
sorry, ale... HARRISON  ładny mecz chłopak zagrał. nie patrzyłem na drabinke, ale biore pod lupe juz teraz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wierzyc sie nie chce ze takie cos ujdzie szmaciazowi bo inaczej nazwa go sie nie da, ciekawe ile mu dali ze sie sprzedala meska dziwka:)...
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Ito połamał się Df-em i Somdev 6-3 ufff 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorry, ale... HARRISON  ładny mecz chłopak zagrał. nie patrzyłem na drabinke, ale biore pod lupe juz teraz. ladny mecz? hehe bez przesady stary, ten cwok jak by chcial nie bylo by co zbierac po szczeniaku, jak on wogole sie zachowuje na korcie, wstyd cos takiego ogladac, rzuca rakieta na prawo i lewo az sie dziwie widowni ze mu kibicuj no ale wkoncu jest u siebie i trzeba bylo mu zalatwic przepustke:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ten cwok zapierd... do kazdej pilki, nawet tej, przy ktorej nie mial szans na return. mnie jego gra sie podobała. ddobrze trzymal pilke w korcie, dlugie wymiany najczesciej wygrywal, sam prezentowal zroznicowany wachlarz uderzeń. Serwis też na solidnym poziomie. Malisse przegral, bo nie wytryzmywał dlugich wymian z młodym Amerykańcem. Ryan jeszcze tutaj postraszy.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
sorry, szczeniak nie cwok ;p a teraz Ram  +4 powinien pokryć. c'mon!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ram wygra  wjeżdzam czysto i z handi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten cwok zapierd... do kazdej pilki, nawet tej, przy ktorej nie mial szans na return. mnie jego gra sie podobała. ddobrze trzymal pilke w korcie, dlugie wymiany najczesciej wygrywal, sam prezentowal zroznicowany wachlarz uderzeń. Serwis też na solidnym poziomie. Malisse przegral, bo nie wytryzmywał dlugich wymian z młodym Amerykańcem. Ryan jeszcze tutaj postraszy. malisse przegral bo mu zaplacili :), chyba widziales gem 9 w 3 secie, do pewnego momentu gral tak by nie zauwazono ze cos jest nie tak wiec to byly tlyko pozory ale tym przedostanim gemem rozwial watpliwosci ze sie dziwka poprostu sprzedala, bo grajac prawie caly mecz na wyprostowanych nogach, bycie sztywnym jak kloda i brak checi chyba o tym swiadczlo, nie mial bym nic przeciwko jak by przegral po walce
|
|
|
Link skopiowany do schowka