|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krzysztof "Diablo" Włodraczyk w śpiączce  no i co z tego jak jest sie debile i chce sie popełnić samobójstwo to nawet nie powinni go ratować jebnij sie w łeb pajacu  luki no co nie szanuje zycia to niech cisnie co mam mu współczuc chyba wam cos w mózgach nie gra co z tego ze jest sportowcem kazdy powinien sobie radzic z promlemami a nie odrazu na 'most' zwykła ucieczka jest to dla mnie i tego nie szauje widac ze nie masz pojecia na czym polega schemat depresji i wspolczuje ludziom wokol twojego otoczenia jak bedzie mial gorsze chwile to jest pewne ze mu nie pomozesz bo tego nie rozumiesz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=luki3232][quote=sHybki20]Krzysztof "Diablo" Włodraczyk w śpiączce  no i co z tego jak jest sie debile i chce sie popełnić samobójstwo to nawet nie powinni go ratować widac ze nie masz pojecia na czym polega schemat depresji i wspolczuje ludziom wokol twojego otoczenia jak bedzie mial gorsze chwile to jest pewne ze mu nie pomozesz bo tego nie rozumiesz hehehe jak by szukła i chciał pomocy to by ja znalazł ale widac miał inny plan
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Piostar, Radek89 w połfinale w typie na Monfilsa nie podał numeru typu, więc nawet w przypadku wygranej będzie to liczone po kursie 1?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania zgadzam siÄ™.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania dobra to jedz mu pomóc
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania uszanuj jego zdanie i nie obrazaj, ja mam takie samo, jak nie umie uszanowac docenic zycia, to nie bede sie jego woli sprzeciwiac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania zgadzam się. Ludzie jak człowiek ma odwage zabic sie to jak jej nie ma zeby prosic o pomoc to jest dla mnie nie normalne
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania uszanuj jego zdanie i nie obrazaj, ja mam takie samo, jak nie umie uszanowac docenic zycia, to nie bede sie jego woli sprzeciwiac ciekawe czy mowił bys tak samo gdyby chodzilo o kogos na kim ci zalezy, zastanow sie 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania zgadzam się. Ludzie jak człowiek ma odwage zabic sie to jak jej nie ma zeby prosic o pomoc to jest dla mnie nie normalne no dokladnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gensse GSM 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania uszanuj jego zdanie i nie obrazaj, ja mam takie samo, jak nie umie uszanowac docenic zycia, to nie bede sie jego woli sprzeciwiac ciekawe czy mowił bys tak samo gdyby chodzilo o kogos na kim ci zalezy, zastanow sie  jezeli ma sie depresje i przebywasz w gronie tej osoby która ja ma to chyba trzeba byc slepy zeby nie zauwazyc probelmu i pomóc nawet na siłe Ale jak sie nie chce to nad kim mam sie zalic?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Ludzie jak człowiek ma odwage zabic sie to jak jej nie ma zeby prosic o pomoc to jest dla mnie nie normalne"
deprasja to choroba, a choroba=nienormalnosc=nienormalne irracjonalne zachowania..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jouan 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
lepiej zamilcz zamiast bredzic czlowiek w depresji nie szuka pomocy ale jej potrzebuje chociaz tego nie mowi. Bez odbioru szkoda pisania uszanuj jego zdanie i nie obrazaj, ja mam takie samo, jak nie umie uszanowac docenic zycia, to nie bede sie jego woli sprzeciwiac ciekawe czy mowił bys tak samo gdyby chodzilo o kogos na kim ci zalezy, zastanow sie  w patologi nie zyje wiec jakies samobojstwa u mnie miejsca nie mialy czy proby tez, kogos na kim mi zalezy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Monfils wygra 18 gema @3,4 0,25/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w patologi nie zyje wiec jakies samobojstwa u mnie miejsca nie mialy czy proby tez, kogos na kim mi zalezy czyli samobojstwo to zjawisko u ludzi w srowodowisku patalogicznym? Boże dramat 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
nie chce mi sie ciągnąć tematu, jasne, że proba popelnienia samobojstwa to najwieksza glupota jaka mozna zrobić ale nigdy nie wiesz kiedy mozesz ty albo ktos z bliskich, znajomych moze znalezc sie w ciezkiej sytuacji a wtedy glupie mysli chodza po glowie postawisz na Nadala handi z Donaldem Youngiem, nie pokryje i wystarczy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|