|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Carawley Town leci po kursie 3,5 dziwnie cisna dnb na ten mecz wiec jak juz ktos woli...Dnb bezpieczniej ale ja ryzykuje czyste 1 20 min do konca i Crystal wedle statystyk przewaza...Kazdy gra na wlasna odpowiedzialnosc...Mozna 1x 1,44 Celta 1x tez bardzo mocno graja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzeh77 wyslij skana na ogolny tego Lacko i Istry ja mozesz... moge ale po co ci skany wtopy ??? To juz jutro jak bedziesz chcial bo bede musial przesiadac sie na drugiego laptopa...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
grzeh77 pokaz przegrane kuponu ligi chorwackiej,produkuja sie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
i Celta 1-0  heheh panowie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaka interwencja bramkarza Energie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ludzie dajcie na luz z tymi skanami. Podaje typy , większość trafnych i wystarczy. Interesujecie się tymi skanami jakbyście byli z urzędu skarbowego. Nie ma dnia żeby ktoś coś nie powiedział o skanach, a przeważnie są to ci , którzy popłyneli na takich typach i tyle. Wiadomo jednak, że wszystkiego nie można trafiać. Także panowie troche spokoju i powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grzeh77 wyslij skana na ogolny tego Lacko i Istry ja mozesz... moge ale po co ci skany wtopy ??? To juz jutro jak bedziesz chcial bo bede musial przesiadac sie na drugiego laptopa... haha nie zebym byl zawistny ale masz swoja azje(istre i lucko) to jest kara za bycie pyszalkiem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
grzeh77 pokaz przegrane kuponu ligi chorwackiej,produkuja sie? ale dalej sie Ciebie pytam..po co Ci przegrane skany  Mam tu laptopa Macka a na nim screna nie zrobie...i musze presiadac sie na drugiego laptopa..Po co Ci to ? Moge ci dac te screny ale po co skoro sa przegrane?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wie ktos na kiedy został przełożony mecz start Kristiansand - Molde?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
grzeh77 wyslij skana na ogolny tego Lacko i Istry ja mozesz... moge ale po co ci skany wtopy ??? To juz jutro jak bedziesz chcial bo bede musial przesiadac sie na drugiego laptopa... haha nie zebym byl zawistny ale masz swoja azje(istre i lucko) to jest kara za bycie pyszalkiem  I co ulżyło Ci po ? Mniemam , że też wyładowujesz swoją frustracje po wtopie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Istra mam jeszcze x2 i postawilem tez na live over 2,5 ale juz sam zglupialem bo Karlovac cisnie i boje sie ze bedzie 2:1 oby 1:2 to konkretnie sie odkuje...pier...dorzucam jeszcze over 2,5 po kursie 7 !! za duzo ludzi cisnie ten over Dziwne roznice na bet 7,5 na bwin 4 !!!!!!!! miazdzysz z tymi roznicami ... ile dzis?plus czy minus z ciekawosci? dodajac LIVE bo widze ze jak ci nie idzie to panika i na live probujesz kosic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ludzie dajcie na luz z tymi skanami. Podaje typy , większość trafnych i wystarczy. Interesujecie się tymi skanami jakbyście byli z urzędu skarbowego. Nie ma dnia żeby ktoś coś nie powiedział o skanach, a przeważnie są to ci , którzy popłyneli na takich typach i tyle. Wiadomo jednak, że wszystkiego nie można trafiać. Także panowie troche spokoju i powodzenia No ja juz to pisalem...Dla mnie skutecznosc 70% daje mi kiesieczny zysk 10 tys zlotych...Nie twierdze ze nie wtapiam choc teraz nowosc bo ktos domaga sie przegranych skanow  Moze mysli ze tutaj kogos specjalnie podpuszczam na typy 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Istra mam jeszcze x2 i postawilem tez na live over 2,5 ale juz sam zglupialem bo Karlovac cisnie i boje sie ze bedzie 2:1 oby 1:2 to konkretnie sie odkuje...pier...dorzucam jeszcze over 2,5 po kursie 7 !! za duzo ludzi cisnie ten over Dziwne roznice na bet 7,5 na bwin 4 !!!!!!!! miazdzysz z tymi roznicami ... ile dzis?plus czy minus z ciekawosci? dodajac LIVE bo widze ze jak ci nie idzie to panika i na live probujesz kosic juz wkurwiaja te Twoje wpisy, z policji jestes ? czy Ci cos nie weszlo ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Istra mam jeszcze x2 i postawilem tez na live over 2,5 ale juz sam zglupialem bo Karlovac cisnie i boje sie ze bedzie 2:1 oby 1:2 to konkretnie sie odkuje...pier...dorzucam jeszcze over 2,5 po kursie 7 !! za duzo ludzi cisnie ten over Dziwne roznice na bet 7,5 na bwin 4 !!!!!!!! miazdzysz z tymi roznicami ... ile dzis?plus czy minus z ciekawosci? dodajac LIVE bo widze ze jak ci nie idzie to panika i na live probujesz kosic To ja dam ci skany ze jestem na plusie i wczoraj i dzis ...spokojnie 5 tys a ty zrobisz mi cieciu laske  dobrze ?? Bo znow cos pograles co napisalem i nie weszlo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ludzie dajcie na luz z tymi skanami. Podaje typy , większość trafnych i wystarczy. Interesujecie się tymi skanami jakbyście byli z urzędu skarbowego. Nie ma dnia żeby ktoś coś nie powiedział o skanach, a przeważnie są to ci , którzy popłyneli na takich typach i tyle. Wiadomo jednak, że wszystkiego nie można trafiać. Także panowie troche spokoju i powodzenia sluchaj misiu ,kazdy moze brednie pisac i podawac suche typy ,czy to jest taki problem zrobic skan postawionego typu za grubsza stawke,a skad Ty wiesz ,że to nie jest typ np. z bwin buhhhaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
grzeh77 wyslij skana na ogolny tego Lacko i Istry ja mozesz... moge ale po co ci skany wtopy ??? To juz jutro jak bedziesz chcial bo bede musial przesiadac sie na drugiego laptopa... haha nie zebym byl zawistny ale masz swoja azje(istre i lucko) to jest kara za bycie pyszalkiem  I co ulżyło Ci po ? Mniemam , że też wyładowujesz swoją frustracje po wtopie nie bo w przeciwienstwie do was nie gralem od listopada i nie spedzam calego dnia na live czacie bo mam rodzine a nie tak jak wy za duzo wolnego czasu i nalog.Zagralem 2 typy po powrocie,oba weszly, gram delikatnie dla hobby ,byle do przodu, na wieczor tez mam 1 mecz ale nie zdradze bo klatwa mecz.pl zawsze dziala i dzialala...hehe
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Ludzie dajcie na luz z tymi skanami. Podaje typy , większość trafnych i wystarczy. Interesujecie się tymi skanami jakbyście byli z urzędu skarbowego. Nie ma dnia żeby ktoś coś nie powiedział o skanach, a przeważnie są to ci , którzy popłyneli na takich typach i tyle. Wiadomo jednak, że wszystkiego nie można trafiać. Także panowie troche spokoju i powodzenia sluchaj misiu ,kazdy moze brednie pisac i podawac suche typy ,czy to jest taki problem zrobic skan postawionego typu za grubsza stawke,a skad Ty wiesz ,że to nie jest typ np. z bwin buhhhaa a po cholere Ci skan ? zbyt podjarany jestes na te skany. jak mnie wkurwiaja tacy ludzie, ktos sobie grubo gra i juz gula skacze w gardle
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To jest ku.. forum bukmacherskie, a nie wydział śledczy milicji. Ludzie wrzućcie na luz!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nie bo w przeciwienstwie do was nie gralem od listopada i nie spedzam calego dnia na live czacie bo mam rodzine a nie tak jak wy za duzo wolnego czasu i nalog. Zagralem 2 typy po powrocie,oba weszly, gram delikatnie dla hobby ,byle do przodu, na wieczor tez mam 1 mecz ale nie zdradze bo klatwa mecz.pl zawsze dziala i dzialala...hehe kogo to obchodzi ? idz sobie na forum.o2.pl tam pogadaj
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jutro bedziecie mieli te przegrane skany od rana bo juz dzisiaj nie bede przesiadal sie na drugiego laptopa...malo to dam wszystkie z ktorych wynika wczoraj na plus dzisiaj na plus...Juz to meczoce sie staje...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|