Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by GBocian84
Originally Posted by forty
Małopolska Izba Celna wszczęła właśnie postępowanie w sprawie nielegalnej reklamy jednej z internetowych firm bukmacherskich, która przez kilka tygodni wisiała na płocie nowotarskiego stadionu miejskiego.
całość [gazetakrakowska.pl]

"O reklamie, jaka do wczoraj wisiała na płocie nowotarskiego stadionu, pracownicy oddziału Izby Celnej w Nowym Targu dowiedzieli się od jednego z mieszkańców"

Pieprzeni społecznicy.

Mozna sobie tylko wyobrazic ile donosow na samych graczy jest...

Bonus: Unibet
E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
heh czy ja wiem czy są donosy na graczy,,,Ja osobiście ogólnie nie wyobrażam sobie jak można na kogoś donieść więc może mało się na tym wyznaję ale no kurcze wydaje mi się że osoby które się nie zajmują bukmacherką z naszego otoczenia pewnie o tej całej ustawie już zapomnieli,,,no chyba że donos gracz na gracza grin

G
veteran
veteran
G Offline
Sugerujesz, że to gracz doniósł na to, że na stadionie wisi baner? wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hazard ,narkotyki, alkohol - wszystko prowadzi do uzależnienia.

Co w przypadku jeśli uzależniony gracz hazardowy będzie sądzony w sprawie grania w necie ? Dostanie może od rządu jakiegoś freebeta w celu powolnego wycofywania się z nałogu ? smile

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by Experto
Originally Posted by GBocian84
Originally Posted by forty
Małopolska Izba Celna wszczęła właśnie postępowanie w sprawie nielegalnej reklamy jednej z internetowych firm bukmacherskich, która przez kilka tygodni wisiała na płocie nowotarskiego stadionu miejskiego.
całość [gazetakrakowska.pl]

"O reklamie, jaka do wczoraj wisiała na płocie nowotarskiego stadionu, pracownicy oddziału Izby Celnej w Nowym Targu dowiedzieli się od jednego z mieszkańców"

Pieprzeni społecznicy.

Mozna sobie tylko wyobrazic ile donosow na samych graczy jest...

Czy aby na pewno tylko gracz na gracza? Dajmy na to, że ogrywasz firmę X. Nie na dziesiątki tysi, ale choćby te 2 k miesięcznie. Masz już limity, shity itp., ale dalej jesteś zupełnie niedochodowym. Firma ma wszystkie Twoje dane. Kto wykluczy, że sam pracownik takiego zbuka nie dostanie prikazu, by donieść?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Dokladnie, albo jakis trader ktory na kims mocno wtopil lub sfrustrowany gracz ktory wtopil all ina a ma dane jakiegos gracza bo sie z nim wymienial np. przez moneybookers.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Zaczynacie już pierdolić że tak powiem, zaraz się okaże że na żonę se doniosę a co że gra laugh

E
stranger
stranger
E Offline
Aż założyłem konto żeby się wypowiedzieć...
Nie wiem na 100% jak działa Służba Celna, ale wiem że taka prokuratura nie może wszcząć postępowania (czyt. dochodzenia lub śledztwa) jedynie w oparciu o anonimowy donos. Jeśli donosiciel się podpisze to zostanie wezwany celem przesłuchania i będzie musiał powiedzieć skąd wie to i tamto co w przedmiotowej sytuacji doprowadzi do tego, że musiałby sam siebie obciążać.
Poza tym gdyby kogoś oskarżył, a ten ktoś nie zostałby skazany, to można przeciwko donosicielowi założyć prywatną sprawę karną o pomówienia.

Tak więc to donosiciele mogą na siebie sprowadzić such a shitstorm of consequences, że lepiej aby w ogóle nie zaczynali swoich gierek:).

a.k.a. "sebolo no name"
a.k.a. "sebolo no name"
Mogę w świetle ustawy, w tym pięknym kraju zagrać gdzieś przez neta legalnie, godząc się na podatkowy haracz?

E
stranger
stranger
E Offline
Originally Posted by who let the dogs out??
Mogę w świetle ustawy, w tym pięknym kraju zagrać gdzieś przez neta legalnie, godząc się na podatkowy haracz?

nie

M
old hand
old hand
M Offline

tak, w totomix mozna grac przez neta

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
witam.mam pytanie odnosnie gry przez net w totomix wlasnie (przepraszam za offtop ale temat totomix jest "martwy"). Czy do przedluzenia waznosci konta o 60 dni wymagana jest wplata na konto czy zagranie zakladu ? W ich regulaminie jest napisane ze to drugie jesli dobrze rozumiem,ale slyszalem tez ze potrzebne jest zasilenie konta.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W ogóle się tym nie przejmuj.Idź do punktu weź kartę,idź do domu i zaloguj się na tworząc nowe konto.Tak można robić praktycznie w nieskończoność.Toto mixu nie interesuje adres IP , ani też nie podajesz przy rejestracji żadnych danych personalnych.
Czyli jeżeli nawet ważność konta wygasa to się zakłada po prostu nowe .I tyle w temacie.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Wiem o tym wiem, chodzi mi tylko o taka sytuacje zeby mi nie przepadla kasa ktora mam na koncie. Chociaz robiac co jakis czas wplate z wygranych nie ma problemu.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Rozumiem że aby zagrać kupon czy wypłacić wygraną to i tak trzeba odwiedzić Totolotka?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja narazie gram w necie przez betsafe wplacam kase przez inteligo i wyplacam na inteligo.

Jaka jest realna szansa ze sluzby celne mnie namierza? wyplacam i wplacam drobne kwoty po 100 i 200 zl.?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Black243
ja narazie gram w necie przez betsafe wplacam kase przez inteligo i wyplacam na inteligo.

Jaka jest realna szansa ze sluzby celne mnie namierza? wyplacam i wplacam drobne kwoty po 100 i 200 zl.?

Bardzo realna - prawdopodobienstwo, ze zapuka do Ciebie Sluzba Celna jest identyczne z przypadkiem mozliwosci wylizania broszki Miss Swiata.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ssaczu
Originally Posted by Black243

Bardzo realna - prawdopodobienstwo, ze zapuka do Ciebie Sluzba Celna jest identyczne z przypadkiem mozliwosci wylizania broszki Miss Swiata.

i to jest konkretna odpowiedz laugh piwo

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Maku_1

tak, w totomix mozna grac przez neta

jesteś na 100% pewien ?

http://www.e-play.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=2026:szefowi-totolotka-grozi-proces&Itemid=37

Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, poozon, Sensei, forty, kamel), 2,381 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,827
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025