|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widocznie nie mają paranoi tak jak większość paranoi ? Wydaje mi sie , ze ominiecie konta bankowego to minimum jakie nalezy zastosowac w swietle nowej ustawy i to nie jest paranoja tylko zdrowy rozsadek  Ale skoro wpłaciłem poprzez ukash a potem się okazało, że mogę wypłacić tylko na konto bankowe to co miałem zrobić ? przegrać tą kase ?!
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
widocznie nie mają paranoi tak jak większość paranoi ? Wydaje mi sie , ze ominiecie konta bankowego to minimum jakie nalezy zastosowac w swietle nowej ustawy i to nie jest paranoja tylko zdrowy rozsadek  Ale skoro wpłaciłem poprzez ukash a potem się okazało, że mogę wypłacić tylko na konto bankowe to co miałem zrobić ? przegrać tą kase ?! tak z kolega w pokera  i on wyplaca pewniejsza metoda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy to jest normalne w bet365, ze pyta się gościa na czacie czy dane zdarzenie będzie w ofercie on mówi, ze tak a potem i tak go nie ma?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
anfa_ raczej nie normalne. Może przez jakiś czas to zdarzenie o które pytałeś było w ofercie.
Nie rozumiałem nigdy polityki bet365 np. z hiszpańską III ligą. Zdarzenia się pojawiały praktycznie na moment, były kilka godzin i później zazwyczaj cała III liga gdzieś wylatywała w kosmos.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Generalnie nie powinno się pisać do supportu z zapytaniem o ofertę bo takich informacji po prostu nie otrzymują. Mogą jedynie wiedzieć co firma ogólnie oferuje, ale dział zajmujący się kursami robi swoje i nie powiadamia support o szczegółach kiedy/do kiedy coś będzie, ani kiedy czegoś nie będzie bo oddsmakerzy podejmą taką a nie inną decyzję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy to jest normalne w bet365, ze pyta się gościa na czacie czy dane zdarzenie będzie w ofercie on mówi, ze tak a potem i tak go nie ma? a on to oddsmaker/trader ze sam wystawia i wie kiedy bedzie? zrozumiałem odpowiedź: "zaraz zapytam" za wiarygodną. Szkoda, że tak bo wrzuciłbym kasę gdzie indziej oczywiscie typ na 99% in w tej chwili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Generalnie nie powinno się pisać do supportu z zapytaniem o ofertę bo takich informacji po prostu nie otrzymują. Mogą jedynie wiedzieć co firma ogólnie oferuje, ale dział zajmujący się kursami robi swoje i nie powiadamia support o szczegółach kiedy/do kiedy coś będzie, ani kiedy czegoś nie będzie bo oddsmakerzy podejmą taką a nie inną decyzję. Jak grałem w Betgun, to było tak, że wchodziłem na czat, gość z supportu kazał czekać kilka minut i dawał informację, która potem zawsze się sprawdzała, typu: nie będzie w ofercie, będzie ok. 10-11.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widocznie nie mają paranoi tak jak większość paranoi ? Wydaje mi sie , ze ominiecie konta bankowego to minimum jakie nalezy zastosowac w swietle nowej ustawy i to nie jest paranoja tylko zdrowy rozsadek  Ale skoro wpłaciłem poprzez ukash a potem się okazało, że mogę wypłacić tylko na konto bankowe to co miałem zrobić ? przegrać tą kase ?! tak z kolega w pokera  i on wyplaca pewniejsza metoda  wcale nie pewniejsza bo moglyby byc dwa konta i kasa zablokowne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oczywiscie mogles ja przegrac w B365 zeby wygrac w innym buku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
opcja w tym buku "wpłać z konta bankowego przez moneybookers" jest "bezpieczna" ? no bo wypłata wiadomo portfelem internetowym i cześć.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie mam pytanie z tematyki technicznej. Jak loguje sie przez telefon komorkowy to automatycznie wyskakuje mi soft do gry przez komorke a czy mozna przez komorke zalogowac sie normalnie na stronke a nie na ta wersje mobilna ? Jesli tak to jaki adres nalezy wpisac bo jak wpisuje bet365.com przez komorke to automatycznie wlancza sie soft mobilny  Z gory dzieki za odp !
|
|
|
|
|
|
|
Jaki masz telefon? Na iPhone'a można wgrać inne przeglądarki niż Safari, gdzie można ukryć że łączysz się z telefonu i dostaniesz wtedy taką samą stronę jak na kompie.
W każdym bądź razie problem leży w przeglądarce, która informuje serwer o tym że jest ona wersją mobilną na telefon. Być może w opcjach masz możliwość zmianę tego ustawienia?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W opcjach nic tu takiego nie widze, jesli chodzi o przegladarke to mam Opere mini a telefon HTC S 
|
|
|
|
|
|
|
Z Opery akurat nie korzystam to nie wiem. Masz możliwość wgrania innych przeglądarek w razie czego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mozesz z Opery mini wejsc na stronie zwykla (a nie mobilna). W google po wpisaniu bet365 wyskoczy najpierw wersja mobilna, ale nizej znajdziesz i standardowa. Ewentualnie mozesz uzyc Opery mobile i wtedy juz otwiera normalnie jak na PC - ale za to wolniej dziala i duuuzo wiecej pobiera danych niz Operka mini.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
ile się czeka w BET365 na wypłaty na MB ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|