Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 49 1 2 6 7 8 9 10 48 49
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
ja myślę dziś pocisnąć faworytów bukmacherów:

Apoel + Genk + Rangers + Twente boks

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Hakan
Ciekawe podejście wink

to też ciekawe podejście [/quote]

Jeżeli jest ciekawie,

to już jest ciekawie... smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zestafoni BTS @ 1,83 !

veteran
veteran

Irlandia boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tam gram Wisle x2, widze ze na forum rozgorzala dyskusja jaki to niby Litex jest mocny a jaka Wisła slaba. Jak dla mnie obie druzyny pozomem zblizone, powiedzialbym nawet ze Wisła pilkarsko lepsza (jest kilku naprawde przyzwoitych ogranych graczy: Jaliens, Kirm, Iliev, Melikson), cos Ci gracze soba prezentuja i jak dla mnie to plus dla krakowian. Mecz w bulgarii wiec tu maly plusik dla Litexa, choc obiekt to raczej taki kurnik wiec na wislakach wrazenia to aczej nie zrobi, poza tym pewnie tez troche kibicow bialej gwiazdy tam sie zjedzie. Sam bulgarow nigdy w akcji nie widzialem (no moze gdzies tam przez przypadek) ale ptega to oni nie sa zeby sie az tak bardzo ich gry obawiac. Pisanie ze Wisła ze Skonto nie zachwycila to zeden agument, wg mnie wislacy z meczu na mecz forme beda mieli tylko wyzsza, a rywali z poprzedniej ryndy i tak bez problemow pykneli wiec po co mieli to robic wiekszym wysilkiem, przesli dalej i o to chodzi. Jak mowilem mecze ze skonto byly 2 tyg i tydzien temu, forma wg mnie bedzie rosla. Tlumaczenie ze polskie dryzyny zawsze w pucharach zawodzily tez jest nciagane, Lech w zeszlym roku dawal rade, Slask tez ostatio pokazal ze mozna walczyc, poza tym wisla to w wiekszsci najemnicy, obcokrajowcy ktorzy maja cel cos zdobyc i awansowac do tej LM, a nie minimalisci pokroju Brozków czy Pawelków. Jak dla mnie mecz na remis co zreszta kursy wg mnie odzwierciedlaja, faworyci to bulgarzy wg buków pewnie ze wzgledy na atut wlsnego boiska. Kurs jednak w granicach 1,7 na X2 Wisly napewno wg mnie atrakcyjny i go pobiore za srednia stawke.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kusi mnie na jutro V.Plzen (z Rosenborgiem). Kursiwa ~3.5. Opinie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kfjatek
Kusi mnie na jutro V.Plzen (z Rosenborgiem). Kursiwa ~3.5. Opinie?

Poszukaj czegoś innego,

co Cię skusi. wink

old hand
old hand
Bate over 1,5

Helsy over 1,5

boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
na jakim kanale mozna bedzie obejrzec Wisle?

M
old hand
old hand
M Offline
otwarty Polsat smile

veteran
veteran
Helsingborg boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by DELMARCO
ja tam gram Wisle x2, widze ze na forum rozgorzala dyskusja jaki to niby Litex jest mocny a jaka Wisła slaba. Jak dla mnie obie druzyny pozomem zblizone, powiedzialbym nawet ze Wisła pilkarsko lepsza (jest kilku naprawde przyzwoitych ogranych graczy: Jaliens, Kirm, Iliev, Melikson), cos Ci gracze soba prezentuja i jak dla mnie to plus dla krakowian. Mecz w bulgarii wiec tu maly plusik dla Litexa, choc obiekt to raczej taki kurnik wiec na wislakach wrazenia to aczej nie zrobi, poza tym pewnie tez troche kibicow bialej gwiazdy tam sie zjedzie. Sam bulgarow nigdy w akcji nie widzialem (no moze gdzies tam przez przypadek) ale ptega to oni nie sa zeby sie az tak bardzo ich gry obawiac. Pisanie ze Wisła ze Skonto nie zachwycila to zeden agument, wg mnie wislacy z meczu na mecz forme beda mieli tylko wyzsza, a rywali z poprzedniej ryndy i tak bez problemow pykneli wiec po co mieli to robic wiekszym wysilkiem, przesli dalej i o to chodzi. Jak mowilem mecze ze skonto byly 2 tyg i tydzien temu, forma wg mnie bedzie rosla. Tlumaczenie ze polskie dryzyny zawsze w pucharach zawodzily tez jest nciagane, Lech w zeszlym roku dawal rade, Slask tez ostatio pokazal ze mozna walczyc, poza tym wisla to w wiekszsci najemnicy, obcokrajowcy ktorzy maja cel cos zdobyc i awansowac do tej LM, a nie minimalisci pokroju Brozków czy Pawelków. Jak dla mnie mecz na remis co zreszta kursy wg mnie odzwierciedlaja, faworyci to bulgarzy wg buków pewnie ze wzgledy na atut wlsnego boiska. Kurs jednak w granicach 1,7 na X2 Wisly napewno wg mnie atrakcyjny i go pobiore za srednia stawke.

skad wiesz, ze poziomem zblizone jak zaraz sam piszesz, ze Litexu w akcji nigdy nie widziales ?

forma Litexu tez zapewne bedzie rosla, stosunkowo niedawno rowniez skompletowany caly sklad - potrzebuja tez czasu

piszesz o obcokrajowcach, w Litexie ich nie brakuje - 5 Brazylijczykow, 3 Francuzow, Urugwaj, Slowenia, Serbia, Bosnia - myslisz, ze oni nie maja ambicji i nie chca awansowac do LM ?

Litex rowniez walczy o sponsoring - fajna dyskusja wynika z tego wszystkiego - ciekawie i o to chodzi piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
exp mial tylko 1.55 na X2 wiec poszedl o2.5 a ze nie ma dla mnie nic bardziej irytujacego niz mecz ktory konczy sie 0:0 to i dla zasady trzeba bylo taki DW zagrac

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Już 2,4 na Litex i 1.7 DNB - wchodzę w to.

Na większe stawki pora dopiero przyjdzie (lub nie) po pierwszych minutach spotkania. Tak naprawdę nie wiemy czego się spodziewać.

Porucznik
Porucznik
Nie wiem po co się tak pompujecie i z tego Litexu niektórzy widzę robią nie wiem kogo a to przecież przeciętniaki jakich pełno i tyle.

PS Ale badziewnie rynek na gole Bate się kształtuje mad

Io sono Interista
Io sono Interista
Kalmar FF , strzelać tego gola ! boks grin

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Niewykluczone, że w tej rundzie Wisła sobie poradzi,

ale w następnej to już konkretne baty zbierze.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Platini
Nie wiem po co się tak pompujecie i z tego Litexu niektórzy widzę robią nie wiem kogo a to przecież przeciętniaki jakich pełno i tyle.

PS Ale badziewnie rynek na gole Bate się kształtuje mad

ale przeciez nie graja z Arsenalem czy Anderlechtem piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
craax - jak widzisz 1 kolejkę Ekstraklasy?

A
Aro Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Internacional boks

Strona 8 z 49 1 2 6 7 8 9 10 48 49

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, alfa, burbon), 2,780 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,929
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026