|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reklamy Old Spice są ale durne!
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Ja pierd..  Czułem bramkę w końcówce ale oczywiście jak na złość brak neta na chwilę i gówno z tego wszystkiego ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liteks gra całkiem nieźle, jeszcze tylko poprawią skuteczność i do Krakowa przyjadą na wycieczkę, bo zaliczki z dzisiaj już nie oddadzą 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Valencia poprawka @20  Kurrrr.... czerwona Valencia.po robocie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Litex 3-1 przegra ale dopiero w 4 rundzie Oj Craxx widze ze Twoja Nienawisc to juz jest chorobliwa powoli:) moje zainwestowane pieniadze  nienawisc jest poza internetem - tu czasem tylko zlosliwosc Bez urazy ale Twoja złosliwosc jest az smieszna czasami... Pochwaliłes kiedys Wisłe nawet jak dobrze grała? bo ja uwazam ze trzeba byc obiektywnym ZAWSZE i jak Twoja Cracovia cos tam grała potrafiłem jak i inni pochwalic ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liteks gra całkiem nieźle, jeszcze tylko poprawią skuteczność i do Krakowa przyjadą na wycieczkę, bo zaliczki z dzisiaj już nie oddadzą  widziales Holendra przewidzianego na jutro ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Litex 3-1 przegra ale dopiero w 4 rundzie Oj Craxx widze ze Twoja Nienawisc to juz jest chorobliwa powoli:) moje zainwestowane pieniadze  nienawisc jest poza internetem - tu czasem tylko zlosliwosc Zamknij ryja bo jak widzę twój nick i te twoje mądrości to padam, tylko czekać aż pojawią sie kumple do lizania ci jaj... Wisła do boju i Legia też - puchary to nie podwórko krajowe-walczymy o punkty, no ale tak cracovia nigdy nie zagra w pucharach-to sorry rozumiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Litex 3-1 przegra ale dopiero w 4 rundzie Oj Craxx widze ze Twoja Nienawisc to juz jest chorobliwa powoli:) moje zainwestowane pieniadze  nienawisc jest poza internetem - tu czasem tylko zlosliwosc Bez urazy ale Twoja złosliwosc jest az smieszna czasami... Pochwaliłes kiedys Wisłe nawet jak dobrze grała? bo ja uwazam ze trzeba byc obiektywnym ZAWSZE i jak Twoja Cracovia cos tam grała potrafiłem jak i inni pochwalic ... w obecnym sezonie jeszcze okazji nie bylo, w poprzednim sporo razy stawialem na Wisle a czy chwalilem ? nie wiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Litex 3-1 przegra ale dopiero w 4 rundzie Oj Craxx widze ze Twoja Nienawisc to juz jest chorobliwa powoli:) moje zainwestowane pieniadze  nienawisc jest poza internetem - tu czasem tylko zlosliwosc Zamknij ryja bo jak widzę twój nick i te twoje mądrości to padam, tylko czekać aż pojawią sie kumple do lizania ci jaj... Wisła do boju i Legia też - puchary to nie podwórko krajowe-walczymy o punkty, no ale tak cracovia nigdy nie zagra w pucharach-to sorry rozumiem juz grala, a jak juz nigdy nie zagra - trudno sie mowi, kibicowanie ciezki kawalek chleba  mozesz mi pogadac do d.., zycze Wisle odpadniecia i nie kryje tego - Legii i Slaskowi zycze awansu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liteks gra całkiem nieźle, jeszcze tylko poprawią skuteczność i do Krakowa przyjadą na wycieczkę, bo zaliczki z dzisiaj już nie oddadzą  widziales Holendra przewidzianego na jutro ? Nie, póki co tylko słuchy o jakimś Litwinie mnie doszły...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Spróbuje Wisłę @ 5.50. Może zakończy się jak w sparingu.
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
lateks jescze 2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxx nie pisze z pretensjami tlyko wymieniam p oglady jak to wyglada okiem Kibica z drugiej strony błon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liteks gra całkiem nieźle, jeszcze tylko poprawią skuteczność i do Krakowa przyjadą na wycieczkę, bo zaliczki z dzisiaj już nie oddadzą  widziales Holendra przewidzianego na jutro ? Nie, póki co tylko słuchy o jakimś Litwinie mnie doszły... http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Akt...apastnik-bedzie-pilkarzem-Cracovii-wideo
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Genk + Glasgow + Twente 1/10  Apoel under 2,5 + Litex DNB + Glasgow  1/10 Twente -1,5  3/10 Genk  3/10 bez niespodzianek proszę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxx nie pisze z pretensjami tlyko wymieniam p oglady jak to wyglada okiem Kibica z drugiej strony błon  no przeciez sie nie obrazam
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Spokojnie pyknie? Wątpie. Ja myślę, że tak. Choć oczywiście dużo będzie zależało od tego jak się skończy dzisiejszy mecz (będzie rzutował na obraz gry w rewanżu). Widać, że jak Wisła tylko czasami podejdzie wyżej to wygrywa więcej pojedynków w środku pola i dość łatwo dochodzi pod bramkę rywala. Problem Wisły jest taki, że robi to rzadko - najczęściej wszyscy się cofają na z góry wyznaczone pozycje na 20m od własnej bramki i tam czekają na Litex. A Bułgarzy sobie hasają mając kupę wolnego miejsca. W Krakowie tak nie będzie. Wisła u siebie nie zagra takiej defensywy, a sam mecz prawdopodobnie będzie wyglądał zupełnie odwrotnie niż dzisiejszy. Tzn. Litex będzie w głębokiej defensywie. A już widać, że ich obrona do najmocniejszych nie należy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxx Okocha ma racje...w Pucharach kibicuje sie według mnie KAZDEMU.
Tutaj nie chodzi o nienawisc miedzy klubowa tlyko o reprezentowanie POLSKI na arenie meidzynarodowej.
Wierz albo nie jak graliscie z Białorusinami w Intertoto całys ercem byłem za Waszym awansem..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|