|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Dobrej nocy ja tez stąd idę... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Robi się syf a sam pisze teksty na poziomie rynsztoku... czasem cierpliwosc sie konczy, jak ktos brnie w glupote i klamstwo Jakie kłamstwo piszemy, że bronisz kolegi, który ma życzenie żeby mu ktoś wyssał czy tam zessał???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Robi się syf a sam pisze teksty na poziomie rynsztoku... czasem cierpliwosc sie konczy, jak ktos brnie w glupote i klamstwo Jakie kłamstwo piszemy, że bronisz kolegi, który ma życzenie żeby mu ktoś wyssał czy tam zessał??? Twoj kolega klamal 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Należy wyjaśnić iz nie należy się spierac o aspekt sportowy bo to jest działka działaczy. Ale rozgrywki miedzynarodowe nie powinny budzić aż tak daleko posuniętych animozji. Spierajmy sie i kłóćmy na naszym podwórku ale nie życzmy naszym przeciwnikom na arenie międzynarodowj wszystkiego co najgorsze bo to jest chore. pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie to co gramy jutro z LM. Dzisiaj sie ostro przejechałem na Litexie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystian po chuj sie napnasz? jakis kompleks masz? idz moze lepiej do multikina bo mecz barcelony pokazuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Dobrej nocy ja tez stąd idę...  Nie ma sensu z idiotami wdawać się w dyskusje  Tak wiec jeszcze raz dla normalnych (APOLLYON, craax, Jose)  i do jutra 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie to co gramy jutro z LM. Dzisiaj sie ostro przejechałem na Litexie Aker, grasz Niebieskich na weekend?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystian po chuj sie napnasz? jakis kompleks masz? idz moze lepiej do multikina bo mecz barcelony pokazuja  dobrze dzis idzie aker HJK jutro !! a HKS w sobote ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Dobrej nocy ja tez stąd idę...  Nie ma sensu z idiotami wdawać się w dyskusje  Tak wiec jeszcze raz dla normalnych (APOLLYON, craax, Jose)  i do jutra  No i to całe sedno tego forum - paru gości razem liże sobie dupy i nikt inny nic nie może napisać a potem dobranoc i bez odpowiedzi-przypomina to całkiem pewną partię w naszym kraju,która neguje wszystko z góry i uważa że tylko PRAWDA jest po ich stronie-bo oni przecież chcą Prawdy, no i jeszcze prawa no i sprawiedliwości...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam zagrane HJK dnb tylko - mysle o Panacie rowniez
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
SZOK jaki syf sie robi tutaj na forum. Brak słów do kilku osób. Dla normalnych dobranoc  Dobrej nocy ja tez stąd idę...  Nie ma sensu z idiotami wdawać się w dyskusje  Tak wiec jeszcze raz dla normalnych (APOLLYON, craax, Jose)  i do jutra  a co ty tak dupę liżesz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie to co gramy jutro z LM. Dzisiaj sie ostro przejechałem na Litexie Aker, grasz Niebieskich na weekend? Niebiescy to jedna wielka niewiadoma. Niby w sparingach dobrze sie prezentują ale sytuacja finansowa klubu fatalna. Kasa ze sprzedazy zawodników w zeszłym roku jak zwykle sie rozpłyneła i teraz czekają na pozyczkę od miasta Chorzów. Reasumując na poczatku może zawodnicy bedą cisnać ale z czasem jak nie zobacza na konce kasy za premie z wygranych meczy itp to beda grac na pół gwizdka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam zagrane HJK dnb tylko - mysle o Panacie rowniez Crax Finowie tacy mocni czy Chorwaci tacy słabi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krystian po chuj sie napnasz? jakis kompleks masz? idz moze lepiej do multikina bo mecz barcelony pokazuja  dobrze dzis idzie aker HJK jutro !! a HKS w sobote ? oby tak bylo chlopcy dobrze przepracowali okres przygotowawczy kikla nowych twarzy sie pojawilo w tym sezonie nic sie nie liczy innego niz awans  czekam az Tobet wystawi mi kurs 2 na awans HKS-u i laduje grubo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aker Ruch jest w dobrej formie, pokazaliscie nam w jakim miejscu przygotowan jestesmy - choc na papierze wygladaloby, ze spokojnie Was pykniemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
okocha juz wyjasnialem - awans Wisly do LM poglebi pilkarska roznice miedzy Pasami a Wisla ( dosc juz lat mieli z gorki a my pod gorke ) a tego NA PEWNO SOBIE NIE ZYCZE co wy macie teraz pod górkę? Piłkarze mają dobre kontrakty, wypłacani są na czas, nie możecie narzekać na fundusze.Filipiak jakby chciał to by wywalił większą bułę a to że klubem kierują patałachy to już nie wina Wisły
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo bager lubi mikołaja opier... czasami
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam zagrane HJK dnb tylko - mysle o Panacie rowniez z panatą bym zachował ostrożność
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|