|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
kolejny mecz gdzie wpierdol dostaje, czas wracac na futuresy nie da sie Ciebie czytać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny mecz gdzie wpierdol dostaje, czas wracac na futuresy kolega G....Golubev wrócił dziś do Chelendzerów i też baty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny mecz gdzie wpierdol dostaje, czas wracac na futuresy nie da sie Ciebie czytać bo ? Dodaj do ignorowanych jak nie pasi i zamilcz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mallise jak ja cie nie trawie  , co nie zagram na niego to na odwrot wszystko nawet jak gra w deblu 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
kolejny mecz gdzie wpierdol dostaje, czas wracac na futuresy nie da sie Ciebie czytać bo ? Dodaj do ignorowanych jak nie pasi i zamilcz nie, bo pierdolisz od samego rana te swoje lamenty, od paru dni piszesz ze nie grasz codziennie cos w stylu "w dupie mam juz ten tenis i nie gram" a wciaz z godziny na godizne trzeba czytac Twoje wypociny. Badz konsekwentny, albo zmien podejscie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kolejny mecz gdzie wpierdol dostaje, czas wracac na futuresy nie da sie Ciebie czytać bo ? Dodaj do ignorowanych jak nie pasi i zamilcz nie, bo pierdolisz od samego rana te swoje lamenty, od paru dni piszesz ze nie grasz codziennie cos w stylu "w dupie mam juz ten tenis i nie gram" a wciaz z godziny na godizne trzeba czytac Twoje wypociny. Badz konsekwentny, albo zmien podejscie. z godziny na godzine lol od rana jak mi rumun uwalil kupon mnie nie bylo, bede pisal co mi sie podoba, zdanie anonimowego goscia jak ty mam wiesz gdzie
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
nie ma sprawy, rob jak uwazasz. Ja jako anonimowy gosc tylko apeluje abys oszczedził nas anonimowych inwestorow od czytania Twoich durnych postów.
z góry dziękuje.
Anonim.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Gulbis @3.25 !
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
bo ? Dodaj do ignorowanych jak nie pasi i zamilcz nie, bo pierdolisz od samego rana te swoje lamenty, od paru dni piszesz ze nie grasz codziennie cos w stylu "w dupie mam juz ten tenis i nie gram" a wciaz z godziny na godizne trzeba czytac Twoje wypociny. Badz konsekwentny, albo zmien podejscie. z godziny na godzine lol od rana jak mi rumun uwalil kupon mnie nie bylo, bede pisal co mi sie podoba, zdanie anonimowego goscia jak ty mam wiesz gdzie JuN ma racje, ostatnio tylko sie uzalasz tutaj, niby ci wolno ale po co? kogo to interesuje? ktos wchodzi tu przeczytac cos o typach, meczach, wynikach a ty swoje smutki wylewasz, jak ci z tym jest lzej to wez sobie wlacz worda i tam placz i lamentuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ? Dodaj do ignorowanych jak nie pasi i zamilcz nie, bo pierdolisz od samego rana te swoje lamenty, od paru dni piszesz ze nie grasz codziennie cos w stylu "w dupie mam juz ten tenis i nie gram" a wciaz z godziny na godizne trzeba czytac Twoje wypociny. Badz konsekwentny, albo zmien podejscie. z godziny na godzine lol od rana jak mi rumun uwalil kupon mnie nie bylo, bede pisal co mi sie podoba, zdanie anonimowego goscia jak ty mam wiesz gdzie JuN ma racje, ostatnio tylko sie uzalasz tutaj, niby ci wolno ale po co? kogo to interesuje? ktos wchodzi tu przeczytac cos o typach, meczach, wynikach a ty swoje smutki wylewasz, jak ci z tym jest lzej to wez sobie wlacz worda i tam placz i lamentuj  a co nie pisalem w jakim stylu wtopil hanescu? To masz juz fragment z przebiegu meczu, a gdzie lamentowalem i plakalem? Rano jedynie poszlo lekko zygow a tak Od kilku dni nie gralem tylko komentowalem czasem jakies spotkanie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no tak ze mu 'cipa w glowie' i ze 'do zony wypad' to bardzo nas to interesuje  wez wyluzuj i daj sobie spokoj z tenisem jak pisales albo nie pisz tu tych glupot
|
|
|
|
|
a.k.a. "Lyon"
|
|
a.k.a. "Lyon"
ale się do niego przyczepiliście, co drugi tutaj rzyga i ubliża zawodnikom codziennie , a tylko do niego się doczepiliście...jaki problem dodać do ignorowanych ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no tak ze mu 'cipa w glowie' i ze 'do zony wypad' to bardzo nas to interesuje  wez wyluzuj i daj sobie spokoj z tenisem jak pisales albo nie pisz tu tych glupot ktos napisal ze ma cipe w glowie, a ja potwierdzilem, tego juz nie zauwazyles, a co do tenisa to zeby ogladac i komentowac to trzeba stawiac? Juz takie nalogowce jestescie? Jak film czy serial ogladacie to tez cos inwestujecie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no za wypad do zony to uwage zwraca ale jak kurwy leca to spoko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ooo dzis mecz talenciakow a streama nie ma ehh, fajnie jakby Ricardas wygral
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
cos czuje ze Smyczek poleci dzisiaj... 1. ladnie ogarnal a w 2. oddaje ostro, jak w 3. sie to nie zmieni to bye 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Malisse walka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale się do niego przyczepiliście, co drugi tutaj rzyga i ubliża zawodnikom codziennie , a tylko do niego się doczepiliście...jaki problem dodać do ignorowanych ? popieram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malisse walka  wedlug mnie przegra w tb 
|
|