|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To znaczy ze jest ignorantem, który będzie się trzymał swojego zdania mimo że jest absurdalne i niezgodne z faktami. Co jest niezgodne z faktami ? Sprawdz ktora jest runda,jak na tej podstawie (bo o tym tutaj mowimy) dochodzisz do wniosków postepu drużyn i ligi ? [/quote] Jest postęp w porównianiu z poprzednim sezonem? W porównaniu z tym sprzed dwóch lat? Przychodzą do nas coraz lepsi zawodnicy? W ostatnich latach przyszli do nas wyróżniający się zawodnicy z lig: czeskiej (Hubnik) słowackiej (Jeż) chorwackiej (Vrdoljak) bułgarskiej (Genkov, Tonew) słoweńskiej (Kirm) izraelskiej (Melikson) w drugą strone nie poszedł żaden, myśle że to pokazuje ze raczej nasza liga rośnie w siłe niż w na odwrót. Ale ty pewnie jesteś jednym z tych który twierdzi że Legia z Piszem na czele obecną Wisłe ograłaby po dobrym melanżu 5-0 a Wisła jak wygrywałą z Parmą to grała piękny futbol, a nei pamiętasz że tam było więcej fartu niż we wtorek z Litexem.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Ciekawe co na ostatnie wyniki naszych w pucharach osoby, który ciągle napierdalają na poziom naszej ligi. Że z roku na rok spada. wynik może i dobry, ale co z tego, na razie się udaje po prostu Wisła 2 strzały 2 bramki i cały mecz w głębokiej defensywie Legia ledwo już żywa, 2 strzały 1 gol, caly mecz w glębokiej defensywie. prowadzenie zawdzięczają nieporadności Turków. wole taka gre i wygrane niz przez 10 lat piekna gre i odpadanie z Levadia i Vetra fajnie, w tej rundzie się uda, ale w kolejnej już szczęście się nie powtórzy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ta Legia wyglada ? faktycznie solidnie graja ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax czasami jak dyskutuje z toba to wydaje mi sie, ze masz najwyzej 17 lat. no ale moze sie myle. tyle w tym temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 DINAMO BUCURESTI   zaraz o4,5 pójdzie ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To znaczy ze jest ignorantem, który będzie się trzymał swojego zdania mimo że jest absurdalne i niezgodne z faktami. Co jest niezgodne z faktami ? Sprawdz ktora jest runda,jak na tej podstawie (bo o tym tutaj mowimy) dochodzisz do wniosków postepu drużyn i ligi ? Jest postęp w porównianiu z poprzednim sezonem? W porównaniu z tym sprzed dwóch lat? Przychodzą do nas coraz lepsi zawodnicy? W ostatnich latach przyszli do nas wyróżniający się zawodnicy z lig: czeskiej (Hubnik) słowackiej (Jeż) chorwackiej (Vrdoljak) bułgarskiej (Genkov, Tonew) słoweńskiej (Kirm) izraelskiej (Melikson) w drugą strone nie poszedł żaden, myśle że to pokazuje ze raczej nasza liga rośnie w siłe niż w na odwrót. Ale ty pewnie jesteś jednym z tych który twierdzi że Legia z Piszem na czele obecną Wisłe ograłaby po dobrym melanżu 5-0 a Wisła jak wygrywałą z Parmą to grała piękny futbol, a nei pamiętasz że tam było więcej fartu niż we wtorek z Litexem.[/quote] Człowieku rozumiesz o czym piszesz ? NA PODSTAWIE PUCHARÓW Wdech,wydech przeczytaj na spokojnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Turasy wybiły z linii bramkowej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
robimy jak chcemy bulgarow i szkotow a wy tu marudzicie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[/quote]
Człowieku rozumiesz o czym piszesz ? NA PODSTAWIE PUCHARÓW Wdech,wydech przeczytaj na spokojnie To chyba ty nie rozumiesz. W którym momencie ja napisałem, że tylko na podstawie pucharów uważam że poziom naszej ligi się podnosi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
atletico ktos oglada? jak to wyglada?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie ci komenatorzy widzieli karny? to ja nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
robimy jak chcemy bulgarow i szkotow a wy tu marudzicie  jak w fazie grupowej polska druzyna (o ile ktos dotrze tam) dostanie 3-0 albo wyzej to beda wtedy zadowoleni i pewnie zarobieni w koncu.Nie bedzie marudzenia
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pany jest na Tobecie chat live ?? taki jak np na bet365?? rozliczyli mi zakład Omonia-Den Hag o2.5 jako przegrany zakład hmm...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Wolf]Ciekawe co na ostatnie wyniki naszych w pucharach osoby, który ciągle napierdalają na poziom naszej ligi. Że z roku na rok spada.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
TO chyba poziom Europejski się pogarsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax czasami jak dyskutuje z toba to wydaje mi sie, ze masz najwyzej 17 lat. no ale moze sie myle. tyle w tym temacie  mam takie samo wrazenie odnosnie ciebie - mam "troszke" wiecej lat i mysle, ze w polskiej pilce troche wiecej i dluzej siedze ale nie bede tu wyliczanek robil - po prostu masz jakis odchyl i nie patrzysz trzezwo na sytuacje, ktos pisze o postepach i spadkach w lidze a ty automatycznie o tym, ze wytykam slabosc polskich druzyn w pucharach - TO NORMALNE ZACHOWANIE ? MOZE UCZULENIE ? jak jestes taki patriota to juz pisalem, przyjedz, ustawimy sie na kadre - pogadamy moze przy piwie  zapraszam, albo do krk na mecz sasiadki albo derbowy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|