|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
~Eugen Polanski (30.07.2011 23:48:59) Wtedy kibicowałem dla Niemców. Ale teraz jestem kibicem też dla Polski. 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Znalazłem zdanie, które powiedział pan hiszpańskim dziennikarzom – „Jestem niemieckim piłkarzem, a nie polskim. Spędziłem 20 lat w Niemczech, a w Polsce trzy. Nie pamiętam Polski, zawsze szkoliłem się w Niemczech. Jestem niemieckim piłkarzem”. Bardzo wyraźnie pan to odkreślił. Teraz stara się pan o grę w reprezentacji, a wcześniej takie zdania? Trudno uwierzyć w tak duży zbieg okoliczności – że taka sama wypowiedź pokazała się i w polskiej, i w hiszpańskiej prasie”. No, ale przecież, jak w Hiszpanii grałem 3 lata temu, to w ogóle jeszcze nie było pytanie, czy chcę grać dla Polski niech się pierdoli ten Franek z tym swoim Ojgenem zasranym
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślałem że chodzi o tego reżysera klikając na temat  ja mialem tak samo pomyslalem ze znow zajodlowal jakiejs nieletniej w kanionie I ja tak pomyślałem  A do kadry proponuje Marcina Bojarskiego  Widziałem dzisiaj chłopaka na żywo jak gra w sparingu 4-ligowców w zespole Orła Balin. Pare razy prosto kopnął piłkę 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Dzieki temu ze zagra u nas w kadrze jego cena na rynku podskoczy znacznie, chlopak wie jak frajerow wyruchac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
minimalnie podskoczy 
|
|
|
|
|
|
|
podskoczy, podskoczy, gra w reprezentacji sporo daje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daje ale komu? dobrze ze Obraniaka zalatwili to przynajmniej jakis sparing powazny z tego byl.. 
|
|
|
|
|
|
|
przeciez nie reprezntacji
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
ale Wy przezywacie, ja tam nie mam nic przeciwko jego grze, nie pierwszy i nie ostatni taki w tej slabej reprze, inne kraje jakos nie maja z tym problemów, ale Polakom zawsze jest zle i zawsze cos nie pasuje, no po prostu nie dogodzisz nigdy Polakowi ... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ktoś pisał, ze Boenisz chcial grac dla Polski... pamietam jak z jakis rok temu byl na necie jeszcze filmik Boenisch nein zu Polen gdzie byl w jakims studiu TV i jego ojciec, i otwarcie powiedzial ze mowi nie jezeli chodzi o wystepy w polskiej reprezentacji tak w gwoli wytlumacznie Boenisz obudzil sie ze w Niemczech jednak u Lowa nie zagra wiec Smuda uprosil go Polanski to samo, takze nie wiem ocb... pamietam jak było "ROger nigdy nie bedziesz polakiem" jako jedyny cos zagral na euro i zmienili zdanie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a tak apropo działa wam weszło ?
|
|
|
|
|
|
|
***/news/7404-Eugen_Polanski_specjalnie_dla_Weszlo_Pytamy_-_Czy_zna_pan_slowo_
weszlo
haha umarleeeem naprawde http://www.weszl o.com/news/7404-Eugen_Polanski_specjalnie_dla_Weszlo_Pytamy_-_Czy_zna_pan_slowo_ PS. Kto wie kiedy ten Arboleda dostanie paszport? Bo Smuda chcial go chyba juz na Francje.
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Nie wiem kiedy dostanie, ale on piłkarsko obecnie nie zasługuje na reprezentację. To już lepiej Celebana, chociaż ostatnio w meczach pucharowych grał marnie czy Maderę. Nie dla Arboledy !
Już pomijając, że te farbowane lisy to mnie wkurzają po całości i nie chcę ich w kadrze, jedynie Matuszczyk i po trochę Obraniak się obronią z tego wszystkiego.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Teraz pół reprezentacji importujemy z Niemiec, a za jakieś 20 lat będzie to samo. Wtedy będziemy brać z Anglii czy Irlandii.
|
|
|
|
|
|
|
Teraz pół reprezentacji importujemy z Niemiec, a za jakieś 20 lat będzie to samo. Wtedy będziemy brać z Anglii czy Irlandii. Polki ostro dzialaja, juz niedlugo polskie geny beda na calym swiecie. Bedziemy miec kolorowych z polskimi genami w reprezentacji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Franek ma jakis tam honor i nie wezmie tego dziwaka do kadry, stanowcze NIE
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
On resztki honoru stracił powołując Polanskiego, który nawet teraz w wywiadach mówi wprost lub między wierszami ile dla Niego znaczy ta reprezentacja. Tyle co klub, zarobić i pokazać się.
I to, że głupi Szwab chcę się pokazać na dużej imprezie i trochę wypromować nie budzi mojego uznania, ale onsam wiele nie traci, natomiast Smuda zamiast go odesłać w cholerę jeszcze go sam prosi by zagrał. Jak to ujął pewien mało szanowany przez mnie portal "dałby dupy za wyjście z grupy"
Niczym się nie różni od Tuska, jaki premier, taki selekcjoner.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z drugiej strony sam nie wiem kto lepszy. Taki Boenisch co przyjeżdza i gryzie trawę, czy jakiś Boruc co puści szmatę i się bawi w bobra co zna tysiąc bitów. Po meczu wódeczka i dziwki w hotelu, a potem oczernianie trenera w mediach. Strasznie skrajne przykłady podajesz... Ja natomiast nie wiem co w kadrze robili przykładowo Olisadebe czy Roger...teraz ten Polański Jeszcze tylko Arboledy brakuje Tak samo nie znalazłbym miejsca dla Piszczka - sprzedawał?! - won z kadry...tu chodzi o zasady. Jeżeli chodzi o mnie to wolałbym żeby w kadrze grało 11 piłkarzy nawet przeciętnych, perfekcyjnie przygotowanych fizycznie...ale najważniejsze jest to,żeby walczyli na boisku jak o życie. Żeby ta koszulka z Orzełkiem była dla nich najcenniejszym skarbem. Wtedy mogę oglądać każdą ich porażkę i po każdej szczerze z całego serca ich wspierać. Jeżeli 'moda' jaka jest teraz będzie nadal propagowana to za kilkadziesiąt lat stracimy to co w Nas najcenniejsze...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Mówię też zdecydowane WYPIERDALAJ! Franciszkowi Smudzie Z tego co pamiętam to byłeś zagorzałym zwolennikiem wywalenia Beenhakkera, i przez takie płaczące histeryczki beton PZPNowski miał ułatwione zadanie by się go wyzbyć i ulokować w jego miejsce Franka. Trochę późno się zorientowałeś, że jednak trochę do dupy ta zmiana była...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strasznie skrajne przykłady podajesz... Ja natomiast nie wiem co w kadrze robili przykładowo Olisadebe czy Roger...teraz ten Polański Jeszcze tylko Arboledy brakuje Tak samo nie znalazłbym miejsca dla Piszczka - sprzedawał?! - won z kadry...tu chodzi o zasady. Jakby kadrę Polski oparli na tych co nie sprzedawali to Błaszczykowskiego i Obraniaka byśmy mieli w polu a Szczęsnego na bramce. Żaden mecz byśmy nie dali rady we trzech rozegrać na Euro 2012 ;p
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|