Smuda i polanski wynocha z NASZEJ REPREZENTACJI!!! nie wiem jak Wy,ale ja chce miec w druzynie POLAKOW a nie lige cudzoziemska i trenera idiote... co do smudy to do niedawna bylem za nim ,ale teraz juz mnie wku... szczegolnie mnei wnerwia tym ze woli perkisow,polanskich,arboledy i innych od NASZYCH POLSKICH KOPACZY...
Tuesday: Charlton v Reading (Carling Cup) Tuesday: West Ham v Aldershot (Carling Cup) Tuesday: Crystal Palace v Crawley Town (Carling Cup) Tuesday: Bristol City v Swindon
A co jest jakaś poprawność polityczna odnośnie kibicowania?........ Ja mieszkam w Krakowie( w Nowej Hucie) ponad 30 lat a jak gra Legia z Cracovia czy Wisłą to zawsze za Legią. Jak to mówią stroń od błoń........ Wisly w pucharach wogóle nie oglądam, poprostu mnie nie interesuje.
A co jest jakaś poprawność polityczna odnośnie kibicowania?........ Ja mieszkam w Krakowie( w Nowej Hucie) ponad 30 lat a jak gra Legia z Cracovia czy Wisłą to zawsze za Legią. Jak to mówią stroń od błoń........ Wisly w pucharach wogóle nie oglądam, poprostu mnie nie interesuje.
Nie polityczna, ale patriotyczna.
Nie ma czegoś takiego w piłce jak patriotyzm.Dziś tylko kasa , kasa i nic więcej. Wystarczy spojrzeć na naszą pseudokadre. Wystarczy spojrzec ilu Polaków gra w Wisle. Jest fanatyzm klubowy i z tym się zgodze. To jest najpiękniejsze jeszcze w pilce- prwadziwy klubowy fanatyzm, bez względu na poziom piłkarski drużyny.
Podziwiam np. kibiców Manchester of United (nie tych piknikowców z Old Traford)że potrafili stworzyć wlasną druzyne, że się pna w góre, że buduja swój stadion. Notabene w przyszłym roku w sierpniu przyjeżdżaja na Suche Stawy na mecz z Hutnikem. Myślę , ze pojawi się potęzna grupa kibiców z wysp.
Podziwiam np. kibiców Manchester of United (nie tych piknikowców z Old Traford)że potrafili stworzyć wlasną druzyne, że się pna w góre, że buduja swój stadion. Notabene w przyszłym roku w sierpniu przyjeżdżaja na Suche Stawy na mecz z Hutnikem. Myślę , ze pojawi się potęzna grupa kibiców z wysp.
Hutnika juz nie ma to co pozostalo to jedno wielkie gowno bez przyszlosci
Pierwsi byli kibice Wimbledonu i ich AFC (A Fans Club) ktorzy juz sa w League Two
To co pozostało to jest wlasnie jedyny,słuszny Hutnik matole.
hahahaha. brawo.Co ty nie powiesz.....?
Supporters Direct od lat wspiera działania kibiców, którzy chcą mieć w swoim klubie coś do powiedzenia. Na swoim koncie mają spektakularne sukcesy, jak pomoc w ratowaniu upadających/upadłych klubów. By wymienić choćby AFC Wimbledon, FC United of Manchester, Shrewsbury Town, Chester FC, czy… Hutnik Kraków w Nowej Hucie. Incjatywa Hutnika została oceniona jako 7 najciekawszy projekt kibicowski w Europie. Hutnik to jedyny taki klub w historii Polski który od początku do konca jest utrzymywany i zarządzany przez kibicow Kibicem są w zarządzie. kibice sa sponsorami plącąc skladki czlonkowskie, wspólpracują z firmami sponsorującymi.,kibice decydują o kształcie drużyny. W tym roku zostal załozony awans do 3 ligii. Finansowo jest lepiej z dnia na dzien. Została założona sekcja darta, a ma zostac reaktywowana sekcja siatkówki. Trzeba zaznaczyc ze poprzedni dzialacze zostawili klub z 6 mln dlugów. w 2010 roku kibice uratowali klub, ktory powoli ma sie pnąć w górę. Gdzie tu kurwa nie widzisz przyszlości????????