|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tradycyjny STEK BZDUR, ktorego nawet nie chce mi sie komentowac i przyjmuje go z usmiechem  stek bzdur to na Kałuży co 2 tyg można oglądać więc proszę nie komentuj bo obiektywizmu w twoich wypowiedziach tyle co mięsa w parówkach ciichutko obiektywny, cichutko Wisla jak nie wejdzie do LM to bierze tytul na spokoju, ale jak wejdzie do LM to nie bedzie mistrzem i moge sie grubo zalozyc z toba o to OBIEKTYWNY PANIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów i zmienić prezesa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stwierdzam po prostu fakt  Ktoś tam pisał rok temu pisał , że Roma zdobędzie LM. Myślałem , że już bardziej dojebać nie można , a jednak...  Jose , nie wiedziałem że Cię tak rozbawiłem ,że cały rok pamiętasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów Brakuje kogoś w stylu Borysiuka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polonia wydaje mi sie, ze ma wszystko zeby osiagnac sukces... oprocz atmosfery
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów Fakt może za wcześnie oceniac kto jest mocny w lidze a kto nie bo dopiero 3 kolejki za nami ,ale Polonia tak mocno kłapie dziobem jacy to oni mocni i w co celują ze aż litość człowieka bierze  . Mieli doskonałą okazję pokazać się w meczu z ŁKSem a dali dupska prawdę mówiąc ,wymęczona 1 bramka 2 swojak ŁKSu ... ani gry nie pokazali ani wyniku .Tak to wygląda po 3 kolejkach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
APOEL DNB z Wisla !!! peffka
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów Ja bardzo przepraszam, ale środek pola którego częścią jest Trałka NIE MA PRAWA BYĆ czołowym w naszej lidze.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tradycyjny STEK BZDUR, ktorego nawet nie chce mi sie komentowac i przyjmuje go z usmiechem  stek bzdur to na Kałuży co 2 tyg można oglądać więc proszę nie komentuj bo obiektywizmu w twoich wypowiedziach tyle co mięsa w parówkach ciichutko obiektywny, cichutko Wisla jak nie wejdzie do LM to bierze tytul na spokoju, ale jak wejdzie do LM to nie bedzie mistrzem i moge sie grubo zalozyc z toba o to OBIEKTYWNY PANIE Nie ma sprawy  Przed nami cały sezon i po 3 meczach ciężko mimo wszystko stwierdzić jaką kto formę będzie miał na półmetku a jaką pod koniec sezonu. Aktualnie gra Wisły w lidze nie zachwyca ale dajcie im czas a i LM i Mistrzostwo jak najbardziej w zasięgu
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Brakuje kogoś w stylu Borysiuka. Borysiuk to walczak i szybko kartki łapie... w Polonii takiego zawodnika mogą piłkarze techniką wyszkolenia zastąpić Manchester City  GRUUUBOOOO! ma być lajjt 3-0 4-0... Balotelli bez zabaw tylko skup się i bramki ładuj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ledwo remis ze sredniutkim Widzewem, remis na Polonii ( dobry wynik ), zupelnie nieprzekonujaca i w srednim stylu ( wiem wiem, ale wygrana i pkt sie licza ) z Zaglebiem - to wyglada duzo bladziej od Legii czy Lecha na ta chwile - DLATEGO, BO MYSLA TYLKO O LM a w grupie zapewne bedzie TAK SAMO jezeli grajac na 60-70% mozliwosc remisuja na wyjezdzie z polonia, ktora ma jeden z lepszych skladow w lidze (powinni nawet wygrac ten mecz przeciez), to z pewnoscia stac ich na wygranie ligi. a nie po to sciagali tylu zawodnikow, zeby sie tlumaczyc MYSLIMY O LM DLATEGO NIE WYGRYWAMY. to nie sa amatorzy. po prostu musza sie lepiej zgrac i rozkrecic. sezon zweryfikuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maniak nw i o to mi wlasnie chodzi, nie wiem gdzie ty tam widziales brak obiektywizmu czlowieku, mozemy sobie gdybac bo ja licze, ze jednak do tej LM nie wejda i ku uciesze czesci Krakowa zdobeda tytul kolejny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poza tym craax swoimi przewidywaniami juz kilka razy sie skompromitowales wiec nie ma jakichs super duzych szans, ze sie sprawdza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brakuje kogoś w stylu Borysiuka. Borysiuk to walczak i szybko kartki łapie... w Polonii takiego zawodnika mogą piłkarze techniką wyszkolenia zastąpić Manchester City  GRUUUBOOOO! ma być lajjt 3-0 4-0... Balotelli bez zabaw tylko skup się i bramki ładuj over 3.5 w tym meczu - na luzaku powinno wejsc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ledwo remis ze sredniutkim Widzewem, remis na Polonii ( dobry wynik ), zupelnie nieprzekonujaca i w srednim stylu ( wiem wiem, ale wygrana i pkt sie licza ) z Zaglebiem - to wyglada duzo bladziej od Legii czy Lecha na ta chwile - DLATEGO, BO MYSLA TYLKO O LM a w grupie zapewne bedzie TAK SAMO jezeli grajac na 60-70% mozliwosc remisuja na wyjezdzie z polonia, ktora ma jeden z lepszych skladow w lidze (powinni nawet wygrac ten mecz przeciez), to z pewnoscia stac ich na wygranie ligi. a nie po to sciagali tylu zawodnikow, zeby sie tlumaczyc MYSLIMY O LM DLATEGO NIE WYGRYWAMY. to nie sa amatorzy. po prostu musza sie lepiej zgrac i rozkrecic. sezon zweryfikuje niezle wyliczenie  zobaczymy z czasem, wszak okienko transferowe jeszcze otwarte
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
największym problemem Groclinu jest brak napastników, bo Bruno nie będzie co mecz przecież strzelał  z Wisłą też nie ma co przesadzać, w lidze ponoć nie grają na 100%, a w pucharach nikt konkretny ich nie sprawdził. Dopiero 3 kolejki minęły, nie ma co prorokować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poza tym craax swoimi przewidywaniami juz kilka razy sie skompromitowales wiec nie ma jakichs super duzych szans, ze sie sprawdza  ty sie nigdy nie pomyliles i za to ci szacunek maly boze, ale ZAPAMIETAJ, GRAM AWANS APOEL-u konsekwentnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brakuje kogoś w stylu Borysiuka. Borysiuk to walczak i szybko kartki łapie... w Polonii takiego zawodnika mogą piłkarze techniką wyszkolenia zastąpić Manchester City  GRUUUBOOOO! ma być lajjt 3-0 4-0... Balotelli bez zabaw tylko skup się i bramki ładuj over 3.5 w tym meczu - na luzaku powinno wejsc  Balotelli liczę na twoją głupotę i kartonik No i MC-1,5 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
maniak nw i o to mi wlasnie chodzi, nie wiem gdzie ty tam widziales brak obiektywizmu czlowieku, mozemy sobie gdybac bo ja licze, ze jednak do tej LM nie wejda i ku uciesze czesci Krakowa zdobeda tytul kolejny  Spoko spoko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|