Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 35 1 2 17 18 19 20 21 34 35
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maniak_nw
Originally Posted by craax
tradycyjny STEK BZDUR, ktorego nawet nie chce mi sie komentowac i przyjmuje go z usmiechem grin

stek bzdur to na Kałuży co 2 tyg można oglądać więc proszę nie komentuj bo obiektywizmu w twoich wypowiedziach tyle co mięsa w parówkach

ciichutko obiektywny, cichutko

Wisla jak nie wejdzie do LM to bierze tytul na spokoju, ale jak wejdzie do LM to nie bedzie mistrzem i moge sie grubo zalozyc z toba o to OBIEKTYWNY PANIE

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ojro
Originally Posted by raiders_
Originally Posted by młody gniewny
Moim zdaniem najlepszą ekipę ma warszawska Polonia.
laugh laugh laugh laugh laugh laugh no litości .. pokazali to z ŁKSem
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów

i zmienić prezesa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Jose
stwierdzam po prostu fakt smile

Ktoś tam pisał rok temu pisał , że Roma zdobędzie LM. Myślałem , że już bardziej dojebać nie można , a jednak... laugh

Jose , nie wiedziałem że Cię tak rozbawiłem ,że cały rok pamiętasz laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zgadzam się z młodym, mają ekipe na 1-3 miejsca spokojnie, ani Wisla, ani Legia czy Lech takiego srodka nie maja... tylko musze sie zgrac i nie siać konfliktów

Brakuje kogoś w stylu Borysiuka.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Polonia wydaje mi sie, ze ma wszystko zeby osiagnac sukces... oprocz atmosfery

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Fakt może za wcześnie oceniac kto jest mocny w lidze a kto nie bo dopiero 3 kolejki za nami ,ale Polonia tak mocno kłapie dziobem jacy to oni mocni i w co celują ze aż litość człowieka bierze smile . Mieli doskonałą okazję pokazać się w meczu z ŁKSem a dali dupska prawdę mówiąc ,wymęczona 1 bramka 2 swojak ŁKSu ... ani gry nie pokazali ani wyniku .Tak to wygląda po 3 kolejkach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
APOEL DNB z Wisla !!! peffka

Blade Runner
Blade Runner

Ja bardzo przepraszam, ale środek pola którego częścią jest Trałka NIE MA PRAWA BYĆ czołowym w naszej lidze.

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by maniak_nw
tradycyjny STEK BZDUR, ktorego nawet nie chce mi sie komentowac i przyjmuje go z usmiechem grin

stek bzdur to na Kałuży co 2 tyg można oglądać więc proszę nie komentuj bo obiektywizmu w twoich wypowiedziach tyle co mięsa w parówkach

ciichutko obiektywny, cichutko

Wisla jak nie wejdzie do LM to bierze tytul na spokoju, ale jak wejdzie do LM to nie bedzie mistrzem i moge sie grubo zalozyc z toba o to OBIEKTYWNY PANIE

Nie ma sprawy tongue Przed nami cały sezon i po 3 meczach ciężko mimo wszystko stwierdzić jaką kto formę będzie miał na półmetku a jaką pod koniec sezonu. Aktualnie gra Wisły w lidze nie zachwyca ale dajcie im czas a i LM i Mistrzostwo jak najbardziej w zasięgu

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Originally Posted by Kameleon
Borysiuk to walczak i szybko kartki łapie... w Polonii takiego zawodnika mogą piłkarze techniką wyszkolenia zastąpić

Manchester City boks GRUUUBOOOO! ma być lajjt 3-0 4-0... Balotelli bez zabaw tylko skup się i bramki ładuj

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ledwo remis ze sredniutkim Widzewem, remis na Polonii ( dobry wynik ), zupelnie nieprzekonujaca i w srednim stylu ( wiem wiem, ale wygrana i pkt sie licza ) z Zaglebiem - to wyglada duzo bladziej od Legii czy Lecha na ta chwile - DLATEGO, BO MYSLA TYLKO O LM a w grupie zapewne bedzie TAK SAMO

jezeli grajac na 60-70% mozliwosc remisuja na wyjezdzie z polonia, ktora ma jeden z lepszych skladow w lidze (powinni nawet wygrac ten mecz przeciez), to z pewnoscia stac ich na wygranie ligi. a nie po to sciagali tylu zawodnikow, zeby sie tlumaczyc MYSLIMY O LM DLATEGO NIE WYGRYWAMY. to nie sa amatorzy. po prostu musza sie lepiej zgrac i rozkrecic. sezon zweryfikuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
maniak nw i o to mi wlasnie chodzi, nie wiem gdzie ty tam widziales brak obiektywizmu czlowieku, mozemy sobie gdybac bo ja licze, ze jednak do tej LM nie wejda i ku uciesze czesci Krakowa zdobeda tytul kolejny wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poza tym craax swoimi przewidywaniami juz kilka razy sie skompromitowales wiec nie ma jakichs super duzych szans, ze sie sprawdza smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Borysiuk to walczak i szybko kartki łapie... w Polonii takiego zawodnika mogą piłkarze techniką wyszkolenia zastąpić

Manchester City boks GRUUUBOOOO! ma być lajjt 3-0 4-0... Balotelli bez zabaw tylko skup się i bramki ładuj

over 3.5 w tym meczu - na luzaku powinno wejscboks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by huge
ledwo remis ze sredniutkim Widzewem, remis na Polonii ( dobry wynik ), zupelnie nieprzekonujaca i w srednim stylu ( wiem wiem, ale wygrana i pkt sie licza ) z Zaglebiem - to wyglada duzo bladziej od Legii czy Lecha na ta chwile - DLATEGO, BO MYSLA TYLKO O LM a w grupie zapewne bedzie TAK SAMO

jezeli grajac na 60-70% mozliwosc remisuja na wyjezdzie z polonia, ktora ma jeden z lepszych skladow w lidze (powinni nawet wygrac ten mecz przeciez), to z pewnoscia stac ich na wygranie ligi. a nie po to sciagali tylu zawodnikow, zeby sie tlumaczyc MYSLIMY O LM DLATEGO NIE WYGRYWAMY. to nie sa amatorzy. po prostu musza sie lepiej zgrac i rozkrecic. sezon zweryfikuje

niezle wyliczenie grin

zobaczymy z czasem, wszak okienko transferowe jeszcze otwarte

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
największym problemem Groclinu jest brak napastników, bo Bruno nie będzie co mecz przecież strzelał wink
z Wisłą też nie ma co przesadzać, w lidze ponoć nie grają na 100%, a w pucharach nikt konkretny ich nie sprawdził. Dopiero 3 kolejki minęły, nie ma co prorokować wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by huge
poza tym craax swoimi przewidywaniami juz kilka razy sie skompromitowales wiec nie ma jakichs super duzych szans, ze sie sprawdza smile

ty sie nigdy nie pomyliles i za to ci szacunek maly boze, ale ZAPAMIETAJ, GRAM AWANS APOEL-u konsekwentnie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mateekk

over 3.5 w tym meczu - na luzaku powinno wejscboks

Balotelli liczę na twoją głupotę i kartonik smile
No i MC-1,5 boks

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
maniak nw i o to mi wlasnie chodzi, nie wiem gdzie ty tam widziales brak obiektywizmu czlowieku, mozemy sobie gdybac bo ja licze, ze jednak do tej LM nie wejda i ku uciesze czesci Krakowa zdobeda tytul kolejny wink

Spoko spoko tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Norki strzelać !

Strona 19 z 35 1 2 17 18 19 20 21 34 35

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec), 1,920 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,580
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025