|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlatego chcialbym zeby poszedl, bo wtedy zmienie o nim zdanie - dla mnie zadna rewelacja, ot taki jakich mamy kilku w lidze byl wybrany do jedenastki sezonu w holandii, wiec taki przecietny raczej nie jest  to moze mamy kilku w lidze, ktorzy byliby podobnie postrzegani ? Pareiko czy Pereiko z Wisly, Sandomierski ( juz go nie ma ), Skaba, Kaczmarek - podobny poziom to ogladales mecze rody w poprzednim sezonie?  non stop pokazywali skroty, interwencja wlasnie ze wzgledu na Tytonia - cos tam sie widzialo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cisną w chuj wiec wyciagna napewno a 1,70 warte gry bo wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok @3.50 na Pasy w nd, DNB bedzie przyzwoite do wziecia, Lubin i Polonia x2 wygladaja BARDZO BARDZO ... Lechia też nie miała prawa u nas przegrać  z przebiegu meczu byli o klasę lepsi. a my lepsi w Gdansku, wiec @3.50 lub DNB pewnie ok 2.20 warte zastanowienia ( argumentacja - ZART )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Były zawodnik m.in. Bayeru Leverkusen Jacek Krzynówek pierwszy raz w rozmowie z reporterem Canal+ powiedział publicznie, że zakończył karierę piłkarską.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegladam info sportowe i........ i trrafiam na informacje ze pozyskamy do kadry kolejnego pilkarza ktory ma nasze korzenie ...tym razem pochodzenie szwedzkie... wkurw...mnie to !! ilu jeszcze patalachow zagosci w naszej kadrze?? nawiazujac do Szwecji... narzuca mi sie skojarzenie,ze nasza kadra to STOL SZWEDZKI... znajdziesz tu wszystko  
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
przegladam info sportowe i........ i trrafiam na informacje ze pozyskamy do kadry kolejnego pilkarza ktory ma nasze korzenie ...tym razem pochodzenie szwedzkie... wkurw...mnie to !! ilu jeszcze patalachow zagosci w naszej kadrze?? nawiazujac do Szwecji... narzuca mi sie skojarzenie,ze nasza kadra to STOL SZWEDZKI... znajdziesz tu wszystko  za Laty juz tak bedzie Smuda jak tak sie przygladam to zyje w innym swiecie. jedyna szansa to bunt reprezentacji ze nie gramy za takiego prezesa i trenera
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Krzynówek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niby aktualna forma przemawia za Cracovią , ale ja już sie oduczyłem typować naszą ligę po "formie" bo nagle jeden zespół potrafi odpalić a drugi stanąć (przykład Lechia w niedzielę) craax masz @4.5 na swoich 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
[ Linked Image] Były zawodnik m.in. Bayeru Leverkusen Jacek Krzynówek pierwszy raz w rozmowie z reporterem Canal+ powiedział publicznie, że zakończył karierę piłkarską.Jacek mlotek w nodze Krzynowek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niby aktualna forma przemawia za Cracovią , ale ja już sie oduczyłem typować naszą ligę po "formie" bo nagle jeden zespół potrafi odpalić a drugi stanąć (przykład Lechia w niedzielę) craax masz @4.5 na swoich  to tymbardziej piekny kurs, mi sie wydaje ze my wlasnie zaczynamy odpalac - ale mamy czasu do niedzieli, tak orientacyjnie tylko wspomnialem co widze w przyszlej kolejce - wazne tez, czy jutro dolaczy do nas ten Żyd
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Krzynio  ciekawe co teraz bedzie robil... moze by tak wzialby sie za szkolenie mlodziezy? pokazalby mlodym ile serca trzeba wkladac w gre...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax musze o cos spytac  Ty tego waszego bramkarza - Kaczmarskiego - czy nie wiem jak mu jest to tak na serio porownales umiejetnosciami do Pareiki ?  ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegladam info sportowe i........ i trrafiam na informacje ze pozyskamy do kadry kolejnego pilkarza ktory ma nasze korzenie ...tym razem pochodzenie szwedzkie... wkurw...mnie to !! ilu jeszcze patalachow zagosci w naszej kadrze?? nawiazujac do Szwecji... narzuca mi sie skojarzenie,ze nasza kadra to STOL SZWEDZKI... znajdziesz tu wszystko  za Laty juz tak bedzie Smuda jak tak sie przygladam to zyje w innym swiecie. jedyna szansa to bunt reprezentacji ze nie gramy za takiego prezesa i trenera wg mnie to wina Smudy. bylem za tym by dac mu sznase.ale to idiota powoluje polanskiego ktory jest nie potrzebny. mamy DUDKE, MURAWSKIEGO i mlodego BORYSIUKA. wiec po chu...nam szkop? np Leo B. bedac trenerem mogl podobnie postapic.a on zrobil zespol z naszych kopaczy ...malo tego nie bal sie dawac powolan pilkarzom z ligi polskiej np Zahorski. a smuda?? co robi? paszporty rozdaje na lewo i prawo! 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
APOEL DNB z Wisla !!! peffka  bylbym ostrozny,nie lekcewazcie tego Apoelu juz lepiej wyglada tu Bts
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax musze o cos spytac  Ty tego waszego bramkarza - Kaczmarskiego - czy nie wiem jak mu jest to tak na serio porownales umiejetnosciami do Pareiki ?  ? gdzie ? wymienilem go jako ostatniego, porownalem go do Tytonia - Wojtek jest bardzo dobry a ma na pewno DUZO trudniejsze zadanie niz Pareiko z tak mocna druzyna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak myslicie warto kontrowac kupon za 50zl na 500zl na ktorym ostatnim zdarzeniem jest to ze NEC zdobedzie pierwsza bramke(w przypadku 0-0 zwrot0????
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem ze ta kolejnosc jest przypadkowa i wszystkich stawiasz na jednym poziomie mniej wiecej, a tak to spoko  dobra za minutke zaczyna sie gitowy magazyn extraklasy na Polsacie sport z Matim  i Wojtkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przegladam info sportowe i........ i trrafiam na informacje ze pozyskamy do kadry kolejnego pilkarza ktory ma nasze korzenie ...tym razem pochodzenie szwedzkie... wkurw...mnie to !! ilu jeszcze patalachow zagosci w naszej kadrze?? nawiazujac do Szwecji... narzuca mi sie skojarzenie,ze nasza kadra to STOL SZWEDZKI... znajdziesz tu wszystko   Najpierw się przeloguj.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|