|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gmoch wie komu kibicowac w tym meczu, tyle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Crystal Palce 2.00 Nottingham 2.20 Portsmouth 2.60 Brentford 2.50 Torquay 2.80  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musimy po prostu podejsc do tego spokojnie, troche luzu, ambicji i taktyki - awans jest w zasiegu reki, caly narod bedzie sie cieszyl z tego sukcesu rok po roku - takze jutro wszyscy razem APOEL APOEL  RAZEM WYGRAMY ten to lubi błazna z siebie robic...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Crystal Palce 2.00 Nottingham 2.20 Portsmouth 2.60 Brentford 2.50 Torquay 2.80   za 2 zł to się nie liczy Hak ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musimy po prostu podejsc do tego spokojnie, troche luzu, ambicji i taktyki - awans jest w zasiegu reki, caly narod bedzie sie cieszyl z tego sukcesu rok po roku - takze jutro wszyscy razem APOEL APOEL  RAZEM WYGRAMY ten to lubi błazna z siebie robic... jest i zasciankowiec  uderz w stol...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
musimy po prostu podejsc do tego spokojnie, troche luzu, ambicji i taktyki - awans jest w zasiegu reki, caly narod bedzie sie cieszyl z tego sukcesu rok po roku - takze jutro wszyscy razem APOEL APOEL  RAZEM WYGRAMY ten to lubi błazna z siebie robic... jest i zasciankowiec  uderz w stol... bardziej mi sie podoba jak piszesz ze cracovia pewniak do stawiania a pozniej placzesz ze sa slabi. to sa lepsze zarty w twoim wykonaniu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Crystal Palce 2.00 Nottingham 2.20 Portsmouth 2.60 Brentford 2.50 Torquay 2.80   za 2 zł to się nie liczy Hak ;-) szpieg z krainy deszczowców
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  Bogu dzięki, że nie płaczesz, bo byś się odwodnił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  Bogu dzięki, że nie płaczesz, bo byś się odwodnił   dzieki bogu nie patrze na sukcesy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  szkoda czasu na pisanie z toba. tylko napisze, ze przed pierwsza kolejka cracovia to byl pewniak przeciez, ile to o skladzie postow sobie nabiles  a pozniej jeczales jak to slabo grali. smiechu warte. i nie pier... ze polecalem lechie, bo nic takiego nie bylo. stawiaj dalej na cracovie. z pewnoscia dobra inwestycja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  szkoda czasu na pisanie z toba. tylko napisze, ze przed pierwsza kolejka cracovia to byl pewniak przeciez, ile to o skladzie postow sobie nabiles  a pozniej jeczales jak to slabo grali. smiechu warte. i nie pier... ze polecalem lechie, bo nic takiego nie bylo. stawiaj dalej na cracovie. z pewnoscia dobra inwestycja  klamca stawialem raz, w meczu z Korona, potem stawialem na Legie i sporo wpadlo  teraz postawie DNB W Bialymstoku a ty pamietaj CRACOVIA i oddech, CRACOVIA i oddech psychopato z malborka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niech ci wejdzie ta "TWOJA OD DZIECKA" wisla do tej LM i bedzie spokoj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  szkoda czasu na pisanie z toba. tylko napisze, ze przed pierwsza kolejka cracovia to byl pewniak przeciez, ile to o skladzie postow sobie nabiles  a pozniej jeczales jak to slabo grali. smiechu warte. i nie pier... ze polecalem lechie, bo nic takiego nie bylo. stawiaj dalej na cracovie. z pewnoscia dobra inwestycja  klamca stawialem raz, w meczu z Korona, potem stawialem na Legie i sporo wpadlo  teraz postawie DNB W Bialymstoku a ty pamietaj CRACOVIA i oddech, CRACOVIA i oddech psychopato z malborka  juz dawno po dobranocce, a ty jeszcze nie spisz  powodzenia  (bezalkoholowe, zeby nie bylo ze rozpijam nieletnich)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy ja dziecino plakalem, ze Cracovia jest slaba ? ty polecales LECHIE - SZACUNEK ZA TO typ idealny  szkoda czasu na pisanie z toba. tylko napisze, ze przed pierwsza kolejka cracovia to byl pewniak przeciez, ile to o skladzie postow sobie nabiles  a pozniej jeczales jak to slabo grali. smiechu warte. i nie pier... ze polecalem lechie, bo nic takiego nie bylo. stawiaj dalej na cracovie. z pewnoscia dobra inwestycja  klamca stawialem raz, w meczu z Korona, potem stawialem na Legie i sporo wpadlo  teraz postawie DNB W Bialymstoku a ty pamietaj CRACOVIA i oddech, CRACOVIA i oddech psychopato z malborka  juz dawno po dobranocce, a ty jeszcze nie spisz  powodzenia  (bezalkoholowe, zeby nie bylo ze rozpijam nieletnich) DNO i metr mulu z zascianka
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Trafnej nocki  Jutro szczuplejsza oferta  4 spotkania Championship,1Blue Square North i 2 Blue Square South Może co skrobnę z MLS lub RPA.O ile czas na to pozwoli. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafnej nocki  Jutro szczuplejsza oferta  4 spotkania Championship,1Blue Square North i 2 Blue Square South Może co skrobnę z MLS lub RPA.O ile czas na to pozwoli. Pozdrawiam  Pozdro, trzymaj się 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Witam mi znowu 0,5 gola brakło BATE  co myślcie na noc ja zagrałem taki tripel overów  River Plate, Goias, Nautico 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dajcie spokój chłopak z Puław jest mój sasiad a wy z niego beke robicie
|
|