|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Bristol karny  ??????? missed Maynard Kasper obronił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No właśnie mówię, że to które pije podchodzi pod Książęce, dlatego się dziwię  Najlepsze prosto z beczki w browarze, mieszkam 1 km od browaru, zapachy przyjemne rankiem. Zapachem mozna sie najebac  True 
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Bristol karny  ??????? missed Maynard Kasper obronił  qrwa a mam over
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Dinamo Zagrzeb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na razie Wisła cieniutko pewnie skończy sie remisem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bristol karny  ??????? missed Maynard Kasper obronił  Schmeichel ?
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Cardiff 0-1  hahaha Brighton ''czarny koń'' Mam taki dubel na cały sezon: Brighton w TOP 5 + Huddersfield w TOP 4. widzę Apo ,że lubisz długoterminowo mrozić kasę - jak na tym wychodzisz ? Miałem tylko kilka w zeszłym sezonie. Niezbyt udane, bo większość z nich była na turnieje. Ten jest pierwszy, jeśli chodzi o piłkę angielską. Czytałem troche o Brighton przed sezonem i mam nadzieję, że jakoś dociągną ten sezon w "5". Na pewno łatwo nie będzie.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Interesuje mnie dziś tylko jedna bramka dla Wisły, z karnego, z nogi, głowy, kolanem, wkulana, odbita, wrzucona, wepchnięta, szmata, bomba, w okno, w róg, w środek, po rękach bramkarza, po nodze obrońcy, z wiatrem, pod wiatr, od słupka, pod poprzeczkę, za kołnierz, pod brzuchem ... NIEWAŻNE JAK  Byle Wisła wygrała 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mnie dziwi, że taki Nunez gra w Wiśle, za darmo go wypożyczyli ? W polskiej lidze kilku lepszych się znajdzie na tej pozycji, a Wisła to przecież mistrz Polski.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
No właśnie mówię, że to które pije podchodzi pod Książęce, dlatego się dziwię  Najlepsze prosto z beczki w browarze, mieszkam 1 km od browaru, zapachy przyjemne rankiem. Zapachem mozna sie najebac  weź przestań napij się z ziomkami z Jamajki ich wynalazków z parapetu to padniesz  ja taką lekcję dostałem ponad 2 lata temu ...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Bristol karny  ??????? missed Maynard Kasper obronił  Schmeichel ? tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie mówię, że to które pije podchodzi pod Książęce, dlatego się dziwię  Najlepsze prosto z beczki w browarze, mieszkam 1 km od browaru, zapachy przyjemne rankiem. Zapachem mozna sie najebac  to masz zajebiscie slaby leb 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
-error]Interesuje mnie dziś tylko jedna bramka dla Wisły, z karnego, z nogi, głowy, kolanem, wkulana, odbita, wrzucona, wepchnięta, szmata, bomba, w okno, w róg, w środek, po rękach bramkarza, po nodze obrońcy, z wiatrem, pod wiatr, od słupka, pod poprzeczkę, za kołnierz, pod brzuchem ... NIEWAŻNE JAK  Byle Wisła wygrała  Czyli 18:0 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Interesuje mnie dziś tylko jedna bramka dla Wisły, z karnego, z nogi, głowy, kolanem, wkulana, odbita, wrzucona, wepchnięta, szmata, bomba, w okno, w róg, w środek, po rękach bramkarza, po nodze obrońcy, z wiatrem, pod wiatr, od słupka, pod poprzeczkę, za kołnierz, pod brzuchem ... NIEWAŻNE JAK  Byle Wisła wygrała  Myślisz że 1-0 wystarczy do awansu (chociaż wątpię czy nawet tę jedną strzelą)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/eng_div_1/14471754.stmGestede wejdzie w 2 połowie i coś pokula  , chłopak dobrze się pokazał z WHU i Bristolem. Cardiff + X na live  Cardiff ma 5-5-0 14:5 u siebie z nimi. Trzymamy tendencje 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Te studio w przerwie meczu to jest już na prawdę paranoja. Niedługo nawet nic nie będą mówić, tylko "Zapraszamy na 2 połowę meczu" i reklamy.... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
-error]Interesuje mnie dziś tylko jedna bramka dla Wisły, z karnego, z nogi, głowy, kolanem, wkulana, odbita, wrzucona, wepchnięta, szmata, bomba, w okno, w róg, w środek, po rękach bramkarza, po nodze obrońcy, z wiatrem, pod wiatr, od słupka, pod poprzeczkę, za kołnierz, pod brzuchem ... NIEWAŻNE JAK  Byle Wisła wygrała  Myślisz że 1-0 wystarczy do awansu (chociaż wątpię czy nawet tę jedną strzelą) Raczej postawił na 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No właśnie mówię, że to które pije podchodzi pod Książęce, dlatego się dziwię  Najlepsze prosto z beczki w browarze, mieszkam 1 km od browaru, zapachy przyjemne rankiem. Zapachem mozna sie najebac  weź przestań napij się z ziomkami z Jamajki ich wynalazków z parapetu to padniesz  ja taką lekcję dostałem ponad 2 lata temu ... tzw mamochuana zajebista jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Interesuje mnie dziś tylko jedna bramka dla Wisły, z karnego, z nogi, głowy, kolanem, wkulana, odbita, wrzucona, wepchnięta, szmata, bomba, w okno, w róg, w środek, po rękach bramkarza, po nodze obrońcy, z wiatrem, pod wiatr, od słupka, pod poprzeczkę, za kołnierz, pod brzuchem ... NIEWAŻNE JAK  Byle Wisła wygrała  otototo;) 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|