Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 56 z 61 1 2 54 55 56 57 58 60 61
B
addict
addict
B Offline
i tak sprawa dnia jest Małecki z koszulka papieza laugh hipokryta a jeszcze nie tak dawno Sajdiego Ntibazonkize nzwal murzynem i chyba małpa? laugh

Bonus: Unibet
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Widze ze lektura sie szykuje jutro przy kawie. Moze juz dzisiaj Wam starczy tych emocji Panowie.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by JuN
Originally Posted by javapl
brawo, wreszcie mi odpisałeś. Po 5 dniach aplauz

gg, sms nic kompletna cisza, a na forum napierdala posty laugh laugh laugh wink

bez odbioru. Wystarczyło odpisać, to co Ci na gadu napisałem papa

drugi lapek mi sie zwalil.

a co to ma do calej sprawy ?

poza tym co Ty wywlekasz na forum jakby nie patrzec Twoje prywatne sprawy ? lol kompletnie nie kumam....

B
addict
addict
B Offline
"Patryk Małecki. Piłkarz Wisły musiał udać się na testy antydopingowe i na pytania dziennikarzy odpowiadał w późnych godzinach nocnych. "

Polak gola strzelił i juz zdziwnie laugh trzeba to zbadac

Sajdi ty czarny murzynie mu rzekl laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by bamik14
i tak sprawa dnia jest Małecki z koszulka papieza laugh hipokryta a jeszcze nie tak dawno Sajdiego Ntibazonkize nzwal murzynem i chyba małpa? laugh

dokładnie, niezły przychlast z niego,

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by JuN
kurwa nie bylo zagrozenia zycia a pierdolicie jakby mu piescia w krtan przyjebal i karetka zbierala z boiska ...

szachy to tez sport laugh

kolega po takich sankach nie zagra nigdy w piłkę już, pół roku problemów z kolanem, operacja. Nie przesadzaj, bo się nakręciłeś.

to co ? przecież to sport można napierdalać się. Ciekaw jestem co mowilbys (nie zycze Ci tego! odpukać) jakby Ciebie to spotkało. Takie zagrania to patologia i powinna byc kara najsurowiej jak mozna.

ale oczywiscie przeczytales kilka wypowiediz innych osob i nagle zaczela sie wspolne popieranie ze przeciez to sport, mecz, adrenalina i mozna napierdalac sie. Nie wychodzi mi mecz, przegrywamy - co robie napierdalam przeciwnika po nogach a pozniej "kolega po takich sankach nie zagra nigdy w piłkę już, pół roku problemów z kolanem, operacja.

tyle w temacie.

9 kwietnia tego roku, częściowo uszkodzone krzyżowe przednie i przerost fałdu maziowego w lewym kolanie, potrzebna była artroskopia. oczywiście na meczu mi to się stało, wczoraj miałem sparing, w sobotę mecz. Stało się, to jest piłka nożna, kontaktowy i kontuzjogenny. Gdzie ja Jun napisałem,że usprawiedliwiam Marcelo? Napisałem o agresji w meczach derbowych jak i ogólnie w piłce nożnej. Jak mi ktoś wjedzie w nogi, to mam chęć mu oddać. Nigdzie nie napisałem,że wjeżdżam, napierdalam i zachęcam do tego. Gram w piłkę 10 lat już, kiedy grasz to nie myślisz rozsądnie, adrenalina przeważa i w bani meksyk czasami. Nigdy nikomu złośliwie nie wszedłem w nogi, ani nie spowodowałem kontuzji.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
"Patryk Małecki. Piłkarz Wisły musiał udać się na testy antydopingowe i na pytania dziennikarzy odpowiadał w późnych godzinach nocnych. "

Polak gola strzelił i juz zdziwnie laugh trzeba to zbadac

Sajdi ty czarny murzynie mu rzekl laugh

Albo do dziennikarzy po meczu
"Kim Wy kurwa pedały jesteście?"

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline

Tak odnośnie Pepe laugh

a.k.a. "Dżin"
a.k.a. "Dżin"
Ale , całą winę za tę sytuację ponosi nie kto inny jak Messi !!! po ch..j sie wychyla i strzela w końcówce na 3:2 ??? pograliby te karne , nikt do nikogo pretensji by nie miał i spokój a tak zadyma na cały świat

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
kiedy grasz to nie myślisz rozsądnie
i dlatego grasz tam gdzie grasz wink

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Blackman

dokładnie, niezły przychlast z niego,

nie da sie go nie lubic

B
addict
addict
B Offline
tu macie prawdziwe kontuzje w sporcie a nie 10 stron nabiliscie przez jakas blahostke

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by JuN
Originally Posted by JuN
brawo, wreszcie mi odpisałeś. Po 5 dniach aplauz

gg, sms nic kompletna cisza, a na forum napierdala posty laugh laugh laugh wink

bez odbioru. Wystarczyło odpisać, to co Ci na gadu napisałem papa

drugi lapek mi sie zwalil.

a co to ma do calej sprawy ?

poza tym co Ty wywlekasz na forum jakby nie patrzec Twoje prywatne sprawy ? lol kompletnie nie kumam....

Telefon chyba sprawny masz? smile

Chodzi mi o zasady, tak trudno odpisać? 20s życia na to stracić? Nie cierpię jak ktoś w dzwona wali, po prostu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Magik - dzięki, dokładnie o tym mówiłem wcześniej smile

Java skąd ja to znam smile Zerwane krzyżowe + uszkodzenie łękotki przyśrodkowej skończyło przygodę po 15 latach...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jak tam rasisci z barcelony? dobrze sie czujecie?

B
addict
addict
B Offline
tez Małego lubie bo ma charakter jak niewielu Polskich kopaczy

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
tez Małego lubie bo ma charakter jak niewielu Polskich kopaczy

o to to piwo ale dlatego u smudy nie gra

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Egon
Real powinien za niewielkie pieniadze kupić Witsela ze Standardu Liege + tak dla pewności jakiegoś anglika np : Taylora ( ładnie Eduardo kiedys załatwił )

za to barcelona powinna przekabacic wiecej kibicow na rasistow

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by Jimmy
kiedy grasz to nie myślisz rozsądnie
i dlatego grasz tam gdzie grasz wink

czytaj między wierszami, jeśli w ogóle wiesz o co mi tutaj chodziło smirk wink

a jakie są Twoje osiągnięcia Messi? laugh laugh laugh

a.k.a. "Dżin"
a.k.a. "Dżin"
Originally Posted by JuN
kurwa nie bylo zagrozenia zycia a pierdolicie jakby mu piescia w krtan przyjebal i karetka zbierala z boiska ...

szachy to tez sport laugh

kolega po takich sankach nie zagra nigdy w piłkę już, pół roku problemów z kolanem, operacja. Nie przesadzaj, bo się nakręciłeś.

to co ? przecież to sport można napierdalać się. Ciekaw jestem co mowilbys (nie zycze Ci tego! odpukać) jakby Ciebie to spotkało. Takie zagrania to patologia i powinna byc kara najsurowiej jak mozna.

ale oczywiscie przeczytales kilka wypowiediz innych osob i nagle zaczela sie wspolne popieranie ze przeciez to sport, mecz, adrenalina i mozna napierdalac sie. Nie wychodzi mi mecz, przegrywamy - co robie napierdalam przeciwnika po nogach a pozniej "kolega po takich sankach nie zagra nigdy w piłkę już, pół roku problemów z kolanem, operacja.

tyle w temacie.

9 kwietnia tego roku, częściowo uszkodzone krzyżowe przednie i przerost fałdu maziowego w lewym kolanie, potrzebna była artroskopia. oczywiście na meczu mi to się stało, wczoraj miałem sparing, w sobotę mecz. Stało się, to jest piłka nożna, kontaktowy i kontuzjogenny. Gdzie ja Jun napisałem,że usprawiedliwiam Marcelo? Napisałem o agresji w meczach derbowych jak i ogólnie w piłce nożnej. Jak mi ktoś wjedzie w nogi, to mam chęć mu oddać. Nigdzie nie napisałem,że wjeżdżam, napierdalam i zachęcam do tego. Gram w piłkę 10 lat już, kiedy grasz to nie myślisz rozsądnie, adrenalina przeważa i w bani meksyk czasami. Nigdy nikomu złośliwie nie wszedłem w nogi, ani nie spowodowałem kontuzji.

Ja Ciebie popieram w 100% , kilkanaście lat temu w czasie meczu też zostałem "uszkodzony" zerwane wiązadła poboczne , uszkodzona łękotka ale żalu ani pretensji do nikogo nie miałem ani nie mam to jest walka to są wielkie emocje i niezaleznie czy się gra z sąsiednią wioską w B - klasie czy w finale LM agresja była i będzie mało tego być powinna !!!

Strona 56 z 61 1 2 54 55 56 57 58 60 61

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, JelineK, poozon, betowiec, aker, Sensei, alfa, Akhu), 1,137 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,153
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025